יש לי פאקינג בעיה=,=

Apikachu L

New member
בטח! כולםן כותבותים ככה.

Apikachu L

New member
אולי הוא הרגיש את הצד הגברי שבך?

כן, זה לא נעים כאשר זה קורה...
בתכלס, מול החברים אין מה להיות מובכת. זה משהו שהמורה עושה, ולא את, אז לא נראה לי הם יחסו לזה חשיבות. אולי קצת צחקו עליו שהוא מעופף. אם את עוברת כבת לגמריי, אז אין מה לדאוג בנושא.
אבל כן, זה בהחלט נשמע לא נעים. את יכולה לגשת ולדבר עם המורה הזה לאחר השיעור, לבקש שיפנה אלייך בנקבה?

ושיער ארוך זה יפה!!!

אני לא עוברת כבת לגמרי

אני בכיוון של טום בוי כזה D:

שיער ארוך זה יפה נכון ! במיוחד גלי כזה ובוהק ם_O

Apikachu L

New member
תנסה לומר לאותו אדם שעכשיו פונים אליך בזכר...

בעברית זה גם יחסית קל, כי אפשר לדבר על עצמנו במגדר שאנו מרגישות בו.
עם אנשים איתם אני מחוץ לארון אני מדברת איך שאני מרגישה. לפעמים הם לא שמים לב, ולפעמים כן, ואז הם יעברו לדבר איך שצריך. מקסימום אני אבקש שיעברו לשון דיבור...
אבל אצלי רוב הזמן אני לא זה ולא זה... בזמנים שכן אני מנסה לא לקחת ללב, כי אני יודעת שאנשים לא מתכוונים ומתקשים לשבור הרגלים. גם אני דיברתי על מישהו בנקבה פעם כי לא ממש שמתי לב, ואני יודעת שגם עם מודעות, אפשר להתבלבל...

זה לא ממש קל

כי מתי שאני מרגישה בן אני צריכה להסתתר במחשב ולדבר שם
כייפ לך שאת מחוץ לארון אני פשוט לא מסוגלת לזה

Apikachu L

New member
אני לא ממש מחוץ לארון...

אני מחוץ לארון מול בן הזוג, ו3-4 חברים.

אם את בתוך הארון, אז כדאי לנסות להתמודד, או לנסות לצאת.
אין הרבה מה לעשות בעניין.
עם אנשים שאני בתוך הארון איתם אני מנסה לקבל בהבנה. סה"כ הם לא יודעים ולא רוצים לפגוע. אבל... יש ימים בהם מאוד קשה לי להתמודד עם זה. לפעמים אני פשוט אבקש פסק זמן בתקשורת או אחליף נושא, או אתרחק קצת לתוך הראש שלי כדי שיניחו לי קצת.

אני כמוך בערך

רק שלי זה כמה בנות שמתפתח איתן משהו :$
אני ממש ממש ממש ממש רוצה לעשות איתך היי פייב כי זה בערך מה שאני עושה ולפעמים שנפלט לי דיבור בזכר אז כזה אני ישר בורח

ליזי133

New member

לי אישית זה לא ממש משנה באיזו לשון מגדר פונים אליי,בעיקר כי לרוב אני לא במגדר מוגדר או אחד מהם וכו׳ וגם כי אף אחד לא באמת יודע ואף אחד לא יפנה אליי בזכר.. וגם לי יהיה מוזר לדבר בלשון זכר במציאות.....
אני פשוט רגילה כל כך ללשון נקבה, שגם בפורומים ופה אני לרוב כותב/ת בלשון נקבה, או מעורב או משהו כזה...
אבל מה שאני באמת לא אוהבת זה כשאומרים לי ׳אישה׳, ובייקר כזה אנשים שתיקנתי אותם כבר כמה פעמים... וכשהם כל תיקון חוזרים על אותה שאלה או משהו כזה... חברה אחת שלי עושה את זה, האחרות כבר הבינו שלא קוראים לי ככה, למרות שלא ממש הסברתי, לא שאלו, לא שאלו אז לא הסברתי למה... אבל אני לא יודע/ת מה הייתי מסבירה אם כן היו שואלים...
כן, אני מבינה את הסיטואציה עם המורה, כי זה באמת דיי מביך כזה... בעיקר שזה לא מתוך כוונה לדבר בזכר ככה, אלא מתוך ׳טעות׳... בערך...

למעלה