יש לי פינה נהנה בננה

Love Bem

New member
יש לי פינה נהנה בננה../images/Emo94.gif

קיצר שחר אישרה לי פינה שכול יום ראשון אני יסים לכם שאלונים אז... עקרי-> שם: גיל: תאריך: מה קורה? מה יש?-> קעקוע: פרסינג: בגדים: בית: שניצל: זה או זה?-> McR או HIM? MCFLY או HIM? McR או MCFLY? דני או דאגי? דאגי או טום? טום או הארי? הארי או דני? דני או טום? דאגי או הארי? בנים או בנות? לועזי או עברי? פופ או רוק? רוק או מאטל? שאלות מגניבות? מה קורה?? ממצב? מה נשמע? מה? מה אתם עושים עכשיו? מה את חושבים עכשיו? מה אתם אכלים עכשיו? מה אתם שוטים עכשיו? מה אתם חושבים אל השאלון? מה הצבע האהוב אלייכם? אתם לא חושבים שצריך לסיים? תמונה שחכתי פחחח>> טוב זהו סיימנו!!!!

sap sapir

New member
עונה../images/Emo126.gif../images/Emo39.gif

עקרי-> שם: ספיר גיל: 15 וחצי תאריך: 11.6.90 מה קורה? הכל בסדר מה איתך? מה יש?-> קעקוע: אין פרסינג: אין בגדים: יש בית: ברוך השם יש שניצל: יש זה או זה?-> McR או HIM? מקר חחחח אני לא מצליחה לעשות את זה נורמלי באנגלית MCFLY או HIM? מקפליי McR או MCFLY? מקפליי דני או דאגי? דאגי דאגי או טום? דאגי טום או הארי? הארי הארי או דני? דני דני או טום? דני דאגי או הארי? דאגי בנים או בנות? בנים לועזי או עברי? לועזי פופ או רוק? גם וגם רוק או מאטל? רוק שאלות מגניבות? מה קורה?? הכל טוב מה איתך? ממצב? הכל מעולה מה איתך? מה נשמע? הכל בסדר מה איתך? מה? תפוח אדמה מה אתם עושים עכשיו? עונה על השאלון הזה מה את חושבים עכשיו? משעמם לי מה אתם אכלים עכשיו? וופל מה אתם שוטים עכשיו? אממ אני לא שוטה אני שותה...אני לא שותה כלום עכשיו מה אתם חושבים אל השאלון? יפה אני אוהבת שאלונים מה הצבע האהוב אלייכם? כחול אתם לא חושבים שצריך לסיים? כן מתישהו תמונה שחכתי פחחח>> של מי? שלי?...קבלו את דאגי והארי

עונההה

שם: שירן גיל: 18 אוטוטוטוטוטוטו! תאריך: 28.10 מה קורה? ב"ה מה יש?-> קעקוע: לע פרסינג:לע בגדים:לע
בית: אה? שניצל: כן! זה או זה?-> McR או HIM? אפחד MCFLY או HIM? מקפלעעעעעע McR או MCFLY? ^ דני או דאגי? דני!! דאגי או טום? טום!! טום או הארי? אויי, לא....לא יכולה לבחור! הארי או דני? לא יכולה לבחור!!! דני או טום? נו,די! דאגי או הארי? הארי... בנים או בנות? בנים לועזי או עברי? לועזי, אונלי. פופ או רוק? שניהם רוק או מאטל? רוק שאלות מגניבות? מה קורה?? ב"ה לא השתנה מתחילת השאלון ממצב? ^ מה נשמע? ^ מה? אה? מה אתם עושים עכשיו? מוזיקה מה את חושבים עכשיו? אממ מה אתם אכלים עכשיו? שניצל מה אתם שוטים עכשיו? מיץ גזר מה אתם חושבים אל השאלון? הייתי מוותרת על כמה שאלות
מה הצבע האהוב אלייכם? סגול אתם לא חושבים שצריך לסיים? אממ טוב..

Love Bem

New member
טוב נוו...

עקרי-> שם:אימי גיל:15 תאריך:30/11 מה קורה?הכול חרא! מה יש?-> קעקוע:בכיף=](אבל אין דאמט=[) פרסינג:יש לייפסיד וכול האוזן הגילים אין לי כוח להסביר בגדים:לא אני ערומה
בית:יש לי 2 אחד של ג'ק ואחד שלי(לא תבינו!) שניצל:שניה הכלתי אין
זה או זה?-> McR או HIM?שניהם טוב נוו.. אז McR MCFLY או HIM?אמ...HIM McR או MCFLY?ממ.. ברור ש-McR דני או דאגי?דני דאגי או טום?דאגי טום או הארי?הארי הארי או דני?דני דני או טום?דני דאגי או הארי?דאגי בנים או בנות?בנים לועזי או עברי?לועזי פופ או רוק?רוק רוק או מאטל?מאטל שאלות מגניבות?לא(כי ג'ק רשם!) מה קורה??הכול דאמט! ממצב?הכול דאמט! מה נשמע?דאמט!!!!!!! מה?מה?מה?מה?מה? מה אתם עושים עכשיו?מבלבלים לאנשים תשכל! מה את חושבים עכשיו?תליו למי אתם מדברים אלי או לג'ק? מה אתם אכלים עכשיו?בסלי מה אתם שוטים עכשיו?(שותים) אויש ג'ק הזה!קולה=] מה אתם חושבים אל השאלון?דאמט דפוק! מה הצבע האהוב אלייכם?שחור כמו החיים שלי! אתם לא חושבים שצריך לסיים?כןן!ביי תמונה שחכתי פחחח>>גאדדד דאמט אני מאוהבת!!!HMO גרר... טוב זהו סיימנו!!!!(אני וג'ק!)

DesertRose7

New member
../images/Emo18.gif ללמוד לשרשר../images/Emo70.gif

כשאת רוצה להגיב להודעה מסוימת את צריכה באותה הודעה ללחוץ על הוספת תגובה. ולא, כמו שאת עושה, ללחוץ בתגובה האחרונה באותו שרשור על הוספת תגובה כי בדרך הזאת את מגיבה לתגובה ולא להודעה המקורית שרצית להגיב עליה.

shircherry

New member
שלי =)

עקרי-> שם: שירלי גיל: 17 תאריך: 23.9.88 מה קורה? סבבה מה איתך? מה יש?-> קעקוע: נואפ פרסינג: נואפ בגדים: אמממממממממ כן... בית: שנייה תני לי לבדוק... כן שניצל: תירס זה או זה?-> McR או HIM? מכר... בעעעעעע לא מצליחה להקליד באנגלית MCFLY או HIM? מקפליי McR או MCFLY? מקפליי דני או דאגי? סנופ דאגי דאג דאגי או טום? ^^^ טום או הארי? טום הארי או דני? דני? דני או טום? טום? דאגי או הארי? דאגסטר בנים או בנות? בנים לועזי או עברי? לועזי פופ או רוק? לא יכולה להחליט רוק או מאטל? רוק שאלות מגניבות? מה קורה?? סבבה מה איתך? ממצב? הכל טוב מה נשמע? פצצות לגבות רסיסים לריסים... (נגמרו לי התשובות) מה? מה אתם עושים עכשיו? מדברת עם אנשים ועונה על השאלון מה את חושבים עכשיו? "מתי אנקה את החדר שלי?" מה אתם אכלים עכשיו? לא אוכלת מה אתם שותים עכשיו? לא שותה מה אתם חושבים על השאלון? לא חושבת... עונה מה הצבע האהוב עלייכם? כחול שמים או סגול לילך.... אתם לא חושבים שצריך לסיים? מה זהו? תמונה שכחתי פחחח>> יאמיייייייי

moran1991

New member
*עונה* *עונה* *עונה*

שם:מורן גיל:15 תאריך:5.3 מה קורה?הכלטופ (:) מה יש?-> קעקוע:לא פרסינג:לא בגדים:אולי P: בית:הומלסית XP שניצל:ברור@.@ זה או זה?-> McR או HIM ?HIM MCFLY או HIM?מקפלייי McR או MCFLY?מקפלייי דני או דאגי?דניייי
דאגי או טום? אותו הדבר טום או הארי? הארייייייייייייייייייייייייייי
הארי או דני? קשה לי לבחורררר ;_; דני או טום?דניייייייייייייייי
דאגי או הארי? ההאאאריייייייייייייי
בנים או בנות? בנים לועזי או עברי? לועזי פופ או רוק?רוק רוק או מאטל? שניהם שאלות מגניבות?אני לא בן אדם מגניב ~__~ מה קורה??אממ הכלטופ(:) ממצב?הכל טוב.. מה נשמע? הכל טוב!! מה?לא שמעתי XDD מה אתם עושים עכשיו?עונה על השאלון הנחמד הזה :) מה את חושבים עכשיו?שהשאלון נחמד :) מה אתם אכלים עכשיו?שוקולד ^_^ מה אתם שוטים עכשיו?שותים* לא שותה כרגע ~_~ מה אתם חושבים אל השאלון?נחמד:) מה הצבע האהוב אלייכם?כחול אתם לא חושבים שצריך לסיים?לעע P: תמונה>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo11.gif

שם:אלה גיל:14 וחצי תאריך:28/3/1991 מה קורה?נחמד...
מה יש?-> קעקוע:לא פרסינג:לא בגדים:כן בית:כן שניצל:באסטד
זה או זה?-> McR או HIM?אמ....נגיד שהים MCFLY או HIM?מקפליי!
McR או MCFLY?מקפליי
דני או דאגי?דאגלס דאגי או טום?תומס טום או הארי?תומב
הארי או דני?הרולד
דני או טום?תומס
דאגי או הארי?הרולד
בנים או בנות?בים לועזי או עברי?לועזי פופ או רוק?פופ רוק או מאטל?רוק שאלות מגניבות? מה קורה??בסדר... ממצב?בסדר... מה נשמע?בסדר... מה?? מה אתם עושים עכשיו?עונים על השאלון ובוכים
מה את חושבים עכשיו?על המוות...
מה אתם אכלים עכשיו?כלום מה אתם שוטים עכשיו?מים מה אתם חושבים אל השאלון?לא יודעת.. מה הצבע האהוב אלייכם?שחור אתם לא חושבים שצריך לסיים?לא תמונה שחכתי פחחח>>

W3ndy

New member
../images/Emo26.gif

עקרי-> שם: ליזי גיל: 18 תאריך: 09.02 מה קורה? הכל טוב,מה איתך? מה יש?-> קעקוע: לא פרסינג: לא בגדים: כן.. בית: כן שניצל: שניצל? זה או זה?-> McR אוMcR HIM? MCFLY או HIM? מקפליי McR או MCFLY? מקפליי דני או דאגי? קשה לי להחליט.. דאגי או טום? דאגי טום או הארי? הארי
הארי או דני? הארי דני או טום? דני דאגי או הארי? הארי בנים או בנות? בנים לועזי או עברי? לועזי פופ או רוק? גם וגם רוק או מאטל? רוק שאלות מגניבות? מה קורה?? הכל טוב ב"ה ממצב? כנ"ל נראה לי מה נשמע? מה שתרצי מה? כלום.. מה אתם עושים עכשיו? עונה לך ושומעת אוונסנס מה את חושבים עכשיו? ארממ.. מה אתם אכלים עכשיו? מנטוס
מה אתם שותים עכשיו? כלום מה אתם חושבים אל השאלון? סבבה מה הצבע האהוב עליכם? יש הרבה,תלוי במצברוח.. אתם לא חושבים שצריך לסיים? אוקיי

Love Bem

New member
אלה??

אני יודעת שאת כועסת אלי שלא הגעתי... טוב אני יסביר לך.. אימא שלי אמרה שהיא הייתה צינית בקשר לזה שאני ילך.. היא אמרה שהיא פוחדת עלי היא חושבת שאני בת 5 שהיה ניסתי ללכת לבד לשמה.. אבל ההורים שלי לקחו לי את כול הכסף אז שבכלל.. קיצר אבא שלי בכלל לא הקים אותי בבוקר כדי שאני יבוא איתו למרות שהוא הבטיח... קיצר שיקרו לי ורבתי עם ההורים שלי אז על תכעסי אלי או משהו כזה.. מספיק היה לי להיום..

Hip Hop star

New member
אני ממש לא כועסת עלייך../images/Emo12.gif

חוצמזה ידעתי שלא תבואי,כשהתחמקת מלתת לי את המספר שלך או שאני אתן לך....

Love Bem

New member
היה לי תחושה שזה בצניות

וגם לא רוצה לבאס את עצמי כי ממש רציתי לבוא

shkedia

New member
עונה=]]

עקרי-> שם:נועה גיל: 13 תאריך: 9.12 מה קורה? הכל טוב מה יש?-> קעקוע: אין פרסינג: אין בגדים: יש בית: אין.. אני גרה באוטו - נו באמת ... יש=]] שניצל: לא... אבל יש קציצות זה או זה?-> McR או HIM? אמ.... MRC MCFLY או HIM? מקפליי McR או MCFLY? מקפליי דני או דאגי? הא... קשה:| דאגי או טום? דאגי=]] טום או הארי?המ.... אותו דבר הארי או דני? דני דני או טום? דני דאגי או הארי? דאגי בנים או בנות? בנות לועזי או עברי? לועזי פופ או רוק? רוק רוק או מאטל? מטאל שאלות מגניבות? מה קורה??הכל טוב ממצב? הכל טוב מה נשמע? הכל טוב=]] מה? מה אתם עושים עכשיו?עונים על השאלון מה את חושבים עכשיו?כלום מה אתם אכלים עכשיו?קציצות=]] מה אתם שותים עכשיו? מיץ תפוזים=] מה אתם חושבים אל השאלון? חמוד^^ מה הצבע האהוב אלייכם?סגול-כחול אתם לא חושבים שצריך לסיים?אולי:p

Love Bem

New member
את צריכה לענות על זה!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ואת גם צריכה ללמוד לשרשר..
וגם אני
טוב אני יודעת רק רציתי לכתוב לך שתביני לאמשנה..

Humm Noa

New member
מה הכוונה?

אם את מתכוונת למה שכתוב בחוקים אני קראתי.... ובכוונה הגבתי לעצמי כי לא שמתי תמונה

bustedit

New member
../images/Emo115.gif

שם: קרין גיל: 15 תאריך: 4.3 מה קורה? יהיה טוב מה יש?-> קעקוע: לא פרסינג: באוזן נחשב? בגדים: יש {?} בית: יש... {מה נסגר עם השאלות האלה?} שניצל:
זה או זה?-> McR או HIM? MCR שליטה
MCFLY או HIM? מקפלייי
McR או MCFLY? מקפליי
דני או דאגי? דני!
דאגי או טום? טום טום או הארי? הארי
הארי או דני? דניייי דני או טום? דני.. דאגי או הארי? הארייי בנים או בנות? בנים
לועזי או עברי? לועזי פופ או רוק? אממ.. פאנק חחחח רוק או מאטל? רוק.. ומטאל שאלות מגניבות? מה קורה?? בסדר ממצב? נחמד מה נשמע? סביר מה? מה אתם עושים עכשיו? עונה על השאלון? מה את חושבים עכשיו? על **
מה אתם אכלים עכשיו? סנדביץ' חחח מה אתם שוטים עכשיו? התכוונת שותים? אממ מים מה אתם חושבים אל השאלון? חביב מה הצבע האהוב אלייכם? סגול אתם לא חושבים שצריך לסיים? רצוי.. תמונה

עונה נה בננה ___ של בננה

שם: ליטל .ל. גיל:15 וחצייי תאריך:27.7.1990 מה קורה? הכל אחלה את יודעת חיה לי את החיים מה יש?-> קעקוע: אין לאח שלי יש עם זה מעניין מישי פרסינג: היה פעמים באף... בגדים: ברוררר שלא סתם כן בית: כן קוטג' שניצל: מה אני אמורה להבין מי זה?! זה או זה?-> McR או HIM? מה זה ומה זה!? MCFLY או HIM? מקפליי!!!!!! McR או MCFLY?מה זה לא יהיה מקפליי דני או דאגי? שאלה מטומטמת.... דאגי! דאגי או טום? בזמן האחרון (שזה התחיל מאתמול) התחלתי לחבב את טום.. אבל אין כמו דאגי אז קיצר דאגי טום או הארי? אתמול התחלתי לישנוא את הארי אז טום!!!!! הארי או דני? דני! דני או טום? אמ..... דני דאגי או הארי? דאגי! בנים או בנות? אמממ לועזי או עברי? לועזי פופ או רוק? לא משנהה רוק או מאטל? רוק שאלות מגניבות? אפשר להגיד שכן מה קורה?? אחלההה הכל אצלי את יודעת חיה נושמת שואפת פולטת ממצב? טובבב ואצלך!? מה נשמע? הכל טובבב מה? כיפה אדומה עם סל של גבינה.. מה אתם עושים עכשיו? עונה על השאלה מה אני עושה עכשיו מה את חושבים עכשיו? מה אני עומדת לענות על השאלה מה אני חושבת עכשיו מה אתם אכלים עכשיו? כלום מה אתם שוטים עכשיו? כלום מה אתם חושבים אל השאלון? שהוא נחמדד טוב מה הצבע האהוב אלייכם? שחור אתם לא חושבים שצריך לסיים? את השאלון!? כןןן תמונה שחכתי פחחח>> תמוני... תודו שזאת תמונה מקורית לא?1 חחחחח

למעלה