יש לי פינה נהנה בננה

lollipop1

New member
me

עקרי-> שם:עינב גיל:15 תאריך: 5.9.1990 מה קורה? פנאן מה יש?-> קעקוע: בקרוב.... פרסינג: בטבור (חושקת בלשון!) בגדים: שיהיו יפים בית: גדול :) שניצל: עפ פירורי לחם! זה או זה?-> McR או HIM? נמממ זה לא נותן לי לכתוב באנגלית, אז הים! MCFLY או HIM? דהה מקפליי! McR או MCFLY? מקפליי דני או דאגי? דני דאגי או טום? דאגי טום או הארי? הארי הארי או דני? דני דני או טום? דני דאגי או הארי? הארי בנים או בנות? בניייים גררררר לועזי או עברי? לועזי פופ או רוק? רוק רוק או מאטל? רוק שאלות מגניבות? מה קורה?? זה כבר היה לא? ממצב? שורדת! מה נשמע? הכל נוצץ מה? מה אתם עושים עכשיו? חופרת למישהי על מקפליי מה את חושבים עכשיו? עליי מבצעת את זממי בדני מוחעחעחע מה אתם אכלים עכשיו? כלום, אני באמת רעבה L\ מה אתם שותים עכשיו? כלוםםם מה אתם חושבים אל השאלון? אני אוהבת שאלונים
מה הצבע האהוב עליכם? כתום ושחור אתם לא חושבים שצריך לסיים? לא, אני אוהבת

cami love benja

New member
עונה

עקרי-> שם: איילת גיל: בדצמבר 12 תאריך: 22.12.1993 מה קורה? הכל טוף..ואיך עם טום ?
מה יש?-> קעקוע: לא פרסינג: לא בגדים: כן בית: כן שניצל: לא אני צמחונית.. זה או זה?-> McR או HIM? אף אחד.. MCFLY או HIM? מקפליי...דההההה McR או MCFLY? מקפליי דני או דאגי? דאגי דאגי או טום? טום טום או הארי? טום הארי או דני? דני דני או טום? טום דאגי או הארי? דאגי בנים או בנות? אממ לא יודעת... לועזי או עברי? לועזי פופ או רוק? פופ רוק או מאטל? מזה מאטל? שאלות מגניבות? מה קורה? הכל 100000 ממצב? אממ כבר כתבתי.. מה נשמע? מעצבןןןןן מה? מה אתם עושים עכשיו? סתם יושבת מול המחשב עם חברה ועונה על השאלון.. מה את חושבים עכשיו? על טום
וגם על התשובות לשאלות מה אתם אכלים עכשיו? כלום..אבל הייתי רוצה במבה מה אתם שותים עכשיו? את האוויר מה אתם חושבים אל השאלון? בסיידר מה הצבע האהוב אלייכם? ורוד - כחול - תכלת אתם לא חושבים שצריך לסיים? לא... תמונה >> אממממ אחרי מחשבה רבה החלטתי על....אברילו'ש

danirit1

New member
קבלת

עקרי-> שם: נירית גיל: בנובמבר יהיה לי 16 תאריך: לידה נכון? 19.11.89 מה קורה? כלום..כואב לי הראש מה יש?-> קעקוע: הלוואי פרסינג: למעלה באוזן בגדים: אין בגדים בית: ברוך השם שניצל: לא לדבר בבקשה על אוכל בא לי להקיא זה או זה?-> McR או HIM? שיהיה אים MCFLY או HIM? מק McR או MCFLY? מק דני או דאגי? דושי (דני) דאגי או טום? טומי טום או הארי? טומי הארי או דני? דושי דני או טום? בואנה שיגעת אותי נו..דני דאגי או הארי? הארי בנים או בנות? בנים.. לועזי או עברי? לועזי פופ או רוק? פופ רוק או מאטל? רוק שאלות מגניבות? נו מה קורה?? כלום ממצב? אין מצב מה נשמע? לא נשמע מה? מה אתם עושים עכשיו? עונה לשאלון הדפוק הזה (מצטערת אם העלבתי) מה את חושבים עכשיו? לא חושבת..כואב לי הראש מה אתם אכלים עכשיו? כלום מה אני דבה מה אתם שוטים עכשיו? כלום ושותים זה עם ת' ושכחת גם ו' באוכלים למעלה מה אתם חושבים אל השאלון? על* - שהוא דפוק לאללה לא היה לך מה לשאול מה הצבע האהוב אלייכם? עליכם* - שחור אתם לא חושבים שצריך לסיים? ברוך אתה ה'...

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif

שם: שחר גיל: 17 תאריך: 8/7/88 מה קורה? נחמד.. מה יש?-> קעקוע: הלוואי פרסינג: בלמעלה של האוזן זה נקרא? בגדים: כן בית: בודאי שניצל: לא בא לי זה או זה?-> McR או HIM? מיי כימיקל רומנס MCFLY או HIM? מקפליי McR או MCFLY? מקפליי דני או דאגי? קשה לי מדי.. דאגי או טום? קשה מאווווד טום או הארי? גררר.. הארי או דני? לא עונה ולא עונה דני או טום? כנ"ל דאגי או הארי? שומרת על זכות השתיקה בנים או בנות? בנים לועזי או עברי? לועזי פופ או רוק? פופ רוק או מאטל? רוק שאלות מגניבות? מה קורה?? הכל טוב איך אצלך? ממצב? נחמד תודה מה נשמע? כרגע.. ames blunt- no bravery מה? מה אתם עושים עכשיו? עונה על השאלון מה את חושבים עכשיו? שיש ריח של שוקו חם וגם אני רוצה! מה אתם אכלים עכשיו? כלום מה אתם שותים עכשיו? בקרוב שוקו חם מה אתם חושבים על השאלון? חמודי מה הצבע האהוב אלייכם? שחור (ולא אני לא דכאונית) אתם לא חושבים שצריך לסיים? יהיה נחמד תמונה שחכתי פחחח>>

bar jones

New member
../images/Emo183.gif answers

קיצר שחר אישרה לי פינה שכול יום ראשון אני יסים לכם שאלונים אז... - כל הכבוד צ'חר ומזל טוב מותקית עקרי-> שם: מור גיל: 17 תאריך:5.2.88 מה קורה? מעולה היה מפגש פרום בסט מה יש?-> קעקוע: היה חינה של טינקרבל פרסינג: ממש לא... אבל לא נגד אם זה בגבול בגדים: אני די אוהבת מותגים, אבל ממש לא פאנטית! כל מה שיפה ונוח! בית: אמממ קוטז'- ולצערי אני בקומה השנייה, ממש רציתי שלישית שניצל: שניצלוני תירס רולז! זה או זה?-> 1.mcfly 2. mcr 3. mcfly דני או דאגי? ד-נ-י-1!*מושלמות זו לא מילה גסה :)* דאגי או טום? ברור דאאגייי טום או הארי? הארי הארי או דני? ד-נ-י דני או טום? ד-ני דאגי או הארי?דאגי בנים או בנות? בנות שוות יותר, אבל בנים...!!!!!!!!! לועזי או עברי? גם וגם פופ או רוק? לא פופ מדי ולא רוק כבד... קיצור משולב! רוק או מאטל? אפשר גראנג'?! שאלות מגניבות? מה מידת החזייה שלך? חחח סתםם...!! סתם שאלה מטומטמת! מה קורה?? אני קורא ממצב? אמא שלך צב! מה נשמע? מה נראה? מה? WTF מה אתם עושים עכשיו? מדברת עם צ'חר ליטלי אשתי ומנסה להוריד סרטון... מה את חושבים עכשיו? לחשוב? חח זה בטח חדש בשבילי.. סתם אני פשוט חושבת שהיה לי יום מדהים! מה אתם אכלים עכשיו? לא בריא לאכול אחרי 8.. :) מה אתם שוטים עכשיו? דיאט קולה?! מה אתם חושבים אל השאלון? קליל ולעניין! מה הצבע האהוב אלייכם? סגול אתם לא חושבים שצריך לסיים? חחח אורייט.. תמונה שחכתי פחחח>> טוב זהו סיימנו!!!!

עונההההה../images/Emo188.gif ../images/Emo80.gif

שם: שירן
גיל: 16 תאריך: 11.1 מה קורה? הכל סבבה! מה יש?-> קעקוע: נופ פרסינג: באף בגדים: יש בית: יש שניצל: כרגע לא.... חחחחח זה או זה?-> McR או HIM? מיי כימיכל רומנס MCFLY או HIM? מקפליי McR או MCFLY? מקפליי דני או דאגי? דוּגי
דאגי או טום? דוּגי
טום או הארי? הארי הארי או דני? הארי דני או טום? דני דאגי או הארי? דוּגי
בנים או בנות? אם הייתי אומרת בנות אז זה בגלל שאני בת.... ואם הייתי אומרת בנים זה בגלל שאי אפשר בלעדיהם!
לועזי או עברי? לועזי פופ או רוק? רוק רוק או מאטל? רוק שאלות מגניבות? מה קורה?? הכל סבבה! ממצב? חרא של צב! חחחחח סתם סתם.... מה נשמע? הכל אחלה! מה? מה אתם עושים עכשיו? עונה על השאלון מה את חושבים עכשיו? על חברות שלי מה אתם אכלים עכשיו? כלום מה אתם שותים עכשיו? כלום מה אתם חושבים אל השאלון? שהוא נחמד!
מה הצבע האהוב אלייכם? כתום ורוד וצהוב אתם לא חושבים שצריך לסיים? לא יודעת.... תמונה>> הם כל כך יפיםםםםםם!

SPFAN

New member
יוהו! ../images/Emo2.gif

עקרי-> שם: יונתן גיל: 14 תאריך: 21.9.91 מה קורה? אני קורא
מה יש?-> קעקוע: לא
פרסינג: ונאמר אמן לסיידליפ
אבל אין בגדים: את רומזת למשהו?
בית: אממ יש מצב
שניצל: ת'אמת שאכלתי שניצל לפני 10 דקות
כן! אני אוכל שניצלים ב1 בלילה! למישהו יש בעיה?
זה או זה?-> McR או HIM? כ"כ MCR MCFLY או HIM? אמממ MCFLY McR או MCFLY? אל תהרגו אותי, אבל... MCR
דני או דאגי? הממ
דאגי או טום? המממ
טום או הארי? המממ
הארי או דני? המממ
דני או טום? שנאפס
סתם כי ה"המממ
" שיעמם אותי דאגי או הארי? נווו
בנים או בנות? בנות
לועזי או עברי? לועזי פופ או רוק? אממ רוק רוק או מאטל? רוק שאלות מגניבות? מה קורה?? *מפנה אותך למעלה* ממצב? *מפנה אותך לשאלה שלפני שמפנה אותך למעלה* מה נשמע? *מפנה אותך וכו' וכו'* מה? מה אתם עושים עכשיו? עונה על שאלון מה את חושבים עכשיו? הממ אני עייף מה אתם אכלים עכשיו? פיצוים
מה אתם שוטים עכשיו? שוטה? כלום. שות מים מה אתם חושבים אל השאלון? מוזר קצת
מה הצבע האהוב אלייכם? אדום, שחור וכחול (נגיד שזה צבע אחד) אתם לא חושבים שצריך לסיים? אממ לא דע
תמונה שחכתי פחחח>> אין כוח טוב זהו סיימנו!!!!

StAv kAiKoV

New member
אני

עקרי-> שם: סתיו גיל: 13 תאריך: 17.12 מה קורה? נחמד מה יש?-> קעקוע: לא פרסינג: לא בגדים: מן הסתם.. בית: כן שניצל: =\ זה או זה?-> McR או HIM? אפחד MCFLY או HIM? מקפליי
McR או MCFLY? מקפליי
דני או דאגי? דננננננננני דאגי או טום? דאגי טום או הארי? טום הארי או דני? דנננננננננננני דני או טום? דנייייייייי דאגי או הארי? דאגי בנים או בנות? בנייים לועזי או עברי? לועזי פופ או רוק? פופ רוק או מאטל?רוק שאלות מגניבות? מה קורה?? נחמד ממצב?נחמד מה נשמע?נחמד מה? מה אתם עושים עכשיו? עונים על שאלון ומגרדים עקיצה=\ מה את חושבים עכשיו? שאני הולכת לפגוש חברררררה שללליייי מה אתם אכלים עכשיו? כלום=\ מה אתם שוטים עכשיו?כלום=\ מה אתם חושבים אל השאלון?שייגמר.. מה הצבע האהוב אלייכם?סגול אתם לא חושבים שצריך לסיים?כן............ תמונה >>
טוב זהו סיימנו!!!!

Rowdy Girl

New member
אנייי..

עקרי-> שם: קורל גיל: 13 ו7 ומשו חודשים תאריך: 6.3 מה קורה? אע חביב מה יש?-> קעקוע: לע פרסינג: באוזניים בגדים: דה בית: לא
שניצל: אופקורססס זה או זה?-> McR או HIM? אמסיאר MCFLY או HIM? מקפליי McR או MCFLY? מקפליי דני או דאגי? דני דאגי או טום? דאגי טום או הארי? טום הארי או דני? דני דני או טום? דני דאגי או הארי? דאגי בנים או בנות? בנים
לועזי או עברי? לועזי פופ או רוק? פופ רוק או מאטל? רוק שאלות מגניבות? מה קורה?? פסדרר ממצב? הכל טופפפפ מה נשמע? חביב מה? מה אתם עושים עכשיו? עונים על שאלון חעחעחע מה את חושבים עכשיו? שאני הולכת להרוג את שיר על זה שהיא שמה תמונה שלי בלעכסס מה אתם אכלים עכשיו? כלום מה אתם שוטים עכשיו? מים מה אתם חושבים אל השאלון? אעעעע אמממ לודעת מה הצבע האהוב אלייכם? כחול אתם לא חושבים שצריך לסיים? כעעע
תמונה שחכתי פחחח>> אעעעעע

M c F l y

New member
../images/Emo140.gif

עקרי-> שם: ישר גיל: 14 תאריך: 24 כי אתמול היה מפגשפורום
מה קורה? חביב מה יש?-> מבחן בהיסטוריה קעקוע:לא פרסינג: רוצה הליקס וסיידליפ אבל אני משערת שאני יכולה לרצות
בגדים: חסרת בגדים.. סתם.. היום אני כיפה אדומה
בית: הומלסית סוריי.. שניצל: שניצלללללללל!! זה או זה?-> McR או HIM? לא זה ולא זה?
MCFLY או HIM? מקפליי... אופקורס
McR או MCFLY? אמסיאר בחיים שלי לא שמעתי.. מקפליי
דני או דאגי? דאגי.. דאגי או טום? דאגי טום או הארי? הארי הארי או דני?הארי דני או טום? דני דאגי או הארי?דאגי בנים או בנות? שניהם..
לועזי או עברי?לועזי פופ או רוק? שניהם רוק או מאטל? רוק שאלות מגניבות?לא, את מוזרה
מה קורה??שאלת את זה כבר ממצב?כנ"ל מה נשמע? מה? מה אתם עושים עכשיו? מה את חושבים עכשיו? מה אתם אכלים עכשיו? מה אתם שוטים עכשיו? מה אתם חושבים אל השאלון? מה הצבע האהוב אלייכם? אתם לא חושבים שצריך לסיים? תמונה שחכתי פחחח>> טוב זהו סיימנו!!!!

M c F l y

New member
שכחתי לסיים את זה

מה? מה אתם עושים עכשיו? עונה על השאלון שלך.. מה את חושבים עכשיו? שאת מוזרה
מה אתם אכלים עכשיו? אותך מה אתם שוטים עכשיו? אני לא שוטה זאת את ששוטה כאן
מה אתם חושבים אל השאלון? שהואד דפוק? מה הצבע האהוב אלייכם? כחול אתם לא חושבים שצריך לסיים? אני חושבת שאת צריכה לסיים

Love Bem

New member
שיר מה זה אמור להביע?../images/Emo12.gif

"מה אתם חושבים אל השאלון? שהואד דפוק?"
וזה? "אתם לא חושבים שצריך לסיים? אני חושבת שאת צריכה לסיים"
אה???אה???
לא סתם אבל נעלבתי

למעלה