יש לי פיתרון לקאסמים

יש לי פיתרון לקאסמים

זה פשוט מאוד כמו שלערבושים לא אכפת על מה הם שולחים את הטיל גן ילדים בית ספר להם זה לא משנה נכון? אז ככה פשוט מהיר קל חסכוני ונגיע לתוצא הרצויה לעולו. f-16 לאוויר בית ספר אחד עם 500 ילדים ערבים מתים ונגמר הסיפור תאמינו לי נגמר הסיפור אהה.... וזה נגרם בלי כוונה עם העולם שואל בקיצור זה יותר פשוט ממה שחושבים אבלכנראה יש אינטרסים להמשך הסיכסוך הזה הריי אנחנו יכולים לחסל אותם בפחות מ10 דקות.יפיי נפש לא למסורלי מסרים איישים בבקשה תודה.

mike00

New member
יאללה ת'חפף יעילג......

אני יהודי ציוני,וכשאנשים כמוך מגיעים לפה בשביל לקלל או סתם לייצר פרובוקציות אני מתבייש שיש ביננו דפוקים כמוך...

mike00

New member
כשאני קורא הודעות כמו שלו הווריד במצח מתחיל

להתנפח לי.....איזה אהבל,בא לפה כאילו הוא המציא משהו חדש שאף אחד לא ראה קודם....סתם דביל!! אני מוכן לעלות F-16 לאוויר,להטעין את החמאר הזה על איזה טיל ולשלוח לכיוון של הבונקר של נאסראללה... מה שנקרא 2 ציפורים במכה אחת....מה עוד שהוא גם מרוויח פה משהו.... קודם כל טיול חינם ללבנון,חוץ מזה שהוא כל כך רוצה לראות אותם מתים אז הוא יקבל שורה ראשונה במופע..

נראה לי שלטובת האנושות שהוא מוריד לה את

האינטליגנציה אולי עדיף שאותו F-16 יעשה אצלו סיבוב.

NELLY

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo194.gifמייק נשמה של אני תרגע ..

הוא סתם
...לא שווה להתעצבן עליו

מילחמה

New member
לא שאני מצדיק אותו או משהו אבל....

למה ששולחים קאסם מתוך בית ספר אם 500 ילדים אנחנו צריכים "להבליג" על העיניין..... הרי כל המטרה שלהם זה לפגוע אצלנו באיזה גן ילדים או בית ספר..... למה תמיד שקם איזה ימיני קיצוני כולם מיתנפלים(אני לא מדבר על הפורום)ושמחבל מנסה להיתאבד מהללים אותו.... ועכשיו שאלה קטנה אליך מייק..... קח סיטואציה שבה אתה ה"כוכב הראשי"... אתה גר בשדרות שולח את הילד שלך לגן ... נוחת קאסם.... הילד שלך נהרג...(חס וחלילה שלא נגיע אי פעם למצב הזה) באים ושואלים אותך... מייק...שיגרו את הקאסם מתוך בית ספר אם 500 ילדים אם הייתה יודע לפני והייתה לך את האפשרות היית מעלה F16 לאוויר ומוריד את הבית ספר הזה?

mike00

New member
זאת שאלה קצת לא הוגנת.....

אם אתה רוצה לדעת את דעתי,הטיפול שלנו בכל הנושא של החמאס והקאסמים הוא שגוי מיסודו.... אם היו פועלים בדרך שלדעתי היא הטובה מבין האופציות הקיימות אז לא הייתי מגיע למצב שהבאת..

הוא איש מילחמה זה אין לו רגש או מוח

צ'רצ'יל היה איש קרב עצום שהוביל את אנגליה לקרבות מדהימים במלחמת העולם השנייה שמנעה מגרמנייה לגרום כל נזק לאנגלים או לבריטים הבריטים אהבו אותו מאוד ובבחירות אחרי המלחמה בחרו אותו להיות ראש הממשלה ולצערם של הבריטים חוץ מענייני צבא הוא לא ידע כלום בחיים הוא היה הראש ממשלה הכי גרוע שראתה אנגלייה בכל שנותייה כמדינה בקיצר ולעניין : מלחמה זה לא הכל בחיים , אדם שרק חושב על מלחמה הוא אדם חסר לב יש דרכים של שלום לפתור את כל העניינים כמובן שלא צריך לוותר עד הסוף אבל לוותר על דברים קטנים במידה מסוימת

mike00

New member
אני דווקא נותן יותר קרדיט לאיש המלחמה שלנו...

הוא העלה שאלה לגיטימית מאוד,אני מודע לבעייתיות שקיימת באזור הדרום.... לא ייתכן שאזרחים בשטח הריבוני של ישראל יופגזו על בסיס יומי והממשלה לא תיתן מענה..... לדעתי התגובה של הממשלה היתה צריכה להיות שונה מזאת שהיא נותנת,אבל גם שונה מזאת שהלוחם שלנו הציע...

mike00

New member
למה שלא יפנו זמנית את עזה??

לפנות את שדרות??זמנית??למה?? יש דרכים לטפל בבעיה פשוט אין הנהגה שתיקח אחריות....

אל תשאל אותי

סתם הופיע בראש (למרות שלא הייתי בשירותים) אבל לא מפנים את שדרות אבל לבינתיים האנשים שמה צריכים להישאר שמה רק צריכים להכין את המקלטים וכאלה

מילחמה

New member
סתם ניק מתקופת גינדיס....

אבל למה להיתחמק מהעיקרון נגיד וזה היה הילד שלך שמדובר עליו... היית משטח את כל עזה אם צריך

למעלה