יש לי פיתרון לקאסמים

מילחמה

New member
אתה רואה...

שפיתאום אתה חושב על זה ואפילו לרגע... איך זה להיות בנעליים של אנשי שדרות אתה נוטה להצדיק אותם....

הייתי מהפך את העולם

אבל לא הייתי הורג ילדים כי הרגו את הילד שלי אני אחפש את מי שהרג ואהרוג אותו למה 500 ילדים צריכים לסבול ואולי 500 הורים שלא קשורים לעניים אמרתי זה לפתוח מלחמה עוד יותר גרועה כל הורה של הילדים האלה יפתח ארגון טרור אחרי זה ולך תדע מה יקרה

מילחמה

New member
עזוב שטויות של הוגן לא הוגן....

החיים עצמם לא הוגנים..... פשוט ולעיניין מה היית עושה? מעלה את האף 16 לאויר או לא?(למרות שניראה לי ?!)

גידעון1

New member
אני רוצה להקשות את השאלה

אם היית יודע לפני שהילד שלך ימות, האם היית מסכים שיעלה מטוס שיוריד בטיל את בית הספר שבו נמצאים המחבלים ביחד עם עוד 50 תלמידים? אני אישית הייתי מסכים מבלי להניד עפעף

mike00

New member
האמת שכן,לא הייתי חושב פעמיים.....הבעיה היא

אחרת...אם היתה לי השפעה כל כך גדולה על מהלכים הייתי דואג לכסח את הנייה וכל השאר עוד לפני שהייתי נמצא במצב של בחירה כזאת....אני מעדיף את הנייה והשכנים שלו בכל יום מאשר הפגזה של בית ספר....

מילחמה

New member
בדיוק.....

כמו שאני רואה את זה ואני מודע לקיצוניות שבדבר עדיף עזה שטוחה מאשר 5 פעוטות שיקפחו את החיים שלהם....

אם יכולתם

לחסל אותם תוך 10 דקות לא היו נשארים פלישתנאים אזרחי ישראל ולא הייתה נשארת רצועה ולא גדה ולא חמאס ולא בטיך אתה חושב שיעבור בשקט לעולם ש F-16 יעלה לאוויר מעל בית- ספר עם 500 ילדים ערבים ויגמר הסיפור פה רק מתחיל הסיפור ככה אתה מוצא עד 20 אם לא יותר ארגונים כמו החמאס

NELLY

New member
סלום לכולםםםםםםםם

ואי כמה געגעתייייייי.... טוב אנשים אני עייפה גמורה אבל לא יכולה בלי לבוא לראות מה סלומכם....וייזזז
....מייק מייק
....גבררר
....
. לכולםםםםםם ממממממ טוב מגיע לי מברוק אחרי ה ''בהצלחה'' של אתמולל..... אז ככה היום הייתי בשגרירות ארה''ב בקשר לויזה....יצאה לי ולאח שלי הנשמה אבל בסוף קיבלנו אותה אחרי 4 וחצי שעות של טירטורים ועמידה על הרגליים בלי אוכל ובלי שתיה

NELLY

New member
בנתיים אחותי לא סגרתי כלום

הויזה תקפה ל 10 שנים....נראה מה יהיה לא ממהרת....

THE WIZARD 55

New member
חחח וחשבתי רצית להגר ולעזוב אותי כאן

אלתשאלי מה קורה לי עכשיו קמתי מהמיטה, אני עם חום, הגרון כואב רצח, החזה דקירות חדות אני פשוט לא מתפקדת, קמה לשתות תה ועפה לישון

אולי תלכי לרופא

את מתלוננת מתלוננת לכי לרופא תישארי במיטה תלבשייי אלף מעילים אחד מעל השנה גם אני חולה כבר זמן רב ולא התלוננתי ככה

THE WIZARD 55

New member
אני לא מתלוננת, אני משתפת אתכם..

שכולם יתפללו בשבילי שארגיש טוב יותר:) מחר אני הולכת לרופא, זה כבר בלתי נסבל.

למעלה