יש לי צרכים של המוגבלות שלי כמו

שני 4

New member
יש לי צרכים של המוגבלות שלי כמו

לכל בחורה אחרת "נכה", האמת היא שאני מקבלת ממשה"בט דיי מספיק, ואין לי טענות כלפי משה"בט מה שמרגיז אותי בעצם היא הנכות שלי: אני נ+1 ואני לצערי הגדול עברתי קטיעת רגל מתחת לברך לפני שנתיים. הקטע הוא שלהיות אשה נכה זה שונה מלהיות גבר נכה. אני חושבת ואני רוצה להעביר את המסר לכל המשתתפיםש "חייב פשוט מאוד חייב להשלים עם הנכות ולקבל אותה (למרות שתמיד אני בכל אופן שחושבת על זה או רואה את זה אני לפעמים מתעצבת" כי בכל זאת להיות בחורה צעירה עם פרוטזה זה שונה מאשר גבר טוב בייבייבינתיים שני

smile2life

New member
../images/Emo35.gif כמה שאלות קטנות ../images/Emo35.gif

שני, לצערי אין מספיק אינפו בכדי לנסות אפילו ולגשת לנתח את הודעתך. אני אשאל כמה שאלות ותבחרי על איזו לענות: ** בת כמה את? ** מהיכן את? ** מה מצבך החברתי? * האם בעלך תומך בך או לא? ** האם את מכירה נכים ונכות אחרים? ** אם כן מה אחוז הקטועים? ** כמה שנים עברו מאז הפציעה? יש עוד אלף ואחת שאחות שאני יכול לשאול אבל אני מעדיף שאת תישאלי את עצמך, כי בסך הכל זו דרך שאת עוברת לבדך.

שני 4

New member
למנהל הפורום:

שלום אני שני ,גרה בבת ים, אני בת 35 ואני נשואה +3 עברתי את הקטיעה עקב תאונת דרכים(חציתי לצערי באדום) אני קטועה קרוב ל 5 שנים. אני נשואה ויש לי בעל תומך

למעלה