יש לי רעיון חדש לפורום!

scooby4

New member
לא משהו האמת...

פעם הבאה אני אעשה אותו יותר אורבני מאשר... "סיינס".. :/

Idan91

New member
מצוין!

גם כתוב טוב, וגם... בהחלט בעל אופי של אגדה אורבנית! ממש נהניתי לקרוא.

Outlast

New member
הפחד הכי גדול שאני יכולה לחשוב עליו

הוא לאבד מישהו קרוב, שאני אוהבת, או לאבד את השליטה [המינימלית] על החיים שלי. חוץ מזה- אונסץ עכבישים, נחשים ושאר ירקות לא ממש עושים לי את זה, אבל אני לא אגזים ואומר שאני מפחדת מהם...

scooby4

New member
טוב מאוד!! :))

אני אשתמש בקטע של השליטה בסיפור הבא, יום שישי! כולם להיות כאן!! :))

גם אני פוחד ככה...כמוך...

ואני פוחד מכל האלימות..... והטרור... מה שיש בבאר שבע...(למרות שאני לא גר שם...) אני פוחד למות...

לי יש פוביה שתשמע לך מוזרה...../images/Emo5.gif

אני מפחדת מצינורות ענקיים מברזל - אלו עם הברגים, אלו שנמצאים במפעלים, פשוט מזעזעים אותי, הייתי בפריז - ומי שמכיר את מרכז פומפידו - פשוט לא יכלתי להסתכל עליו, כמו בבית הישן שלנו שהייתה קטנה, אז בשירותים מאחורי האסלה היה צינור כזה שתמיד פחדתי שהוא יתפוצץ עליי... אבל אם אתם חושבים שזה מוזר, היה לי פעם מישהו בכיתה שהיה לו צמרמורת מכפתורים עם ארבעה חורים (!!) כפתןרים רגילים לבגדים, ועוד אח"כ הוא הפך ללוחם בסיירת גבעתי, זה לא שהוא סתם הפחדן הרגיל ...ממש מוזר! והדבר השני שאני מפחדת ממנו זה חרקים - יותר נכון נגעלת לאללה אפילו מפרפרים. הדבר השלישי זה רוצח/אנס

Outlast

New member
ושכחתי כמובן-

מקומות סגורים ונמוכים, מערות ומרתפים. הקלסטרופוביה פועלת אצלי שעות נוספות... (וזה רשמי)

1Tomb Raider1

New member
אני חדשששש

והדבר הכי מפחיד לדעתי זה כשאתם יושנים! ככה ואתם כזה מתעוררים לאט! פתאום אתם קולטים על החלון איזה בן אדם מסתכל עליכם!

¥EleVatioN¥

New member
אממממממ גמאני חדשה../images/Emo9.gif

אמממ לאדעת אם מפחיד אבל בהחלט מאוד מבהיל אותי שאני ממש שקועה במשו ופתאום מישו נוגע בי או מדבר איתי...חחח זה ממש מבהיל אותי אגב אני אורלי נעים מאוד

scooby4

New member
ברוכים הבאים לפורום../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

שניכם!
וגם אני תמיד מפחד שאני פתאום ככה יסתכל לחלון בלילה ואראה איזה זקן מפחיד כועס ואכזר מסתכל עלי... :///

למעלה