יש לי רעיון למשחק!

יש לי רעיון למשחק!

שיכול להיות קצת קשה. זה משחק השחקנים! שרעיונו נלקח מפורום 24 משהו רושם שם של שחקן ידוע שקשור בצורה מסוימת לאחד השחקנים בשר הטבעות! למשל: ג'וני דפ - שיחק עם אורלנדו שמשחק בשר הטבעות. לורנס פישבורן - שיחק במטריקס יחד עם הוגו דברים כאלה רק הרבה יותר קשים בסגנון כזה: הוא שמשחק איתון שששיחק שם ששיחק שם ששיחק איתו שמשחק בשר הטבעות דברים כאלה מבינים? רק עוד משהו קטן - זה חייב להיות קשור לאחד מהשחקנים הראשיים ביותר בשר הטבעות! ולמה אני מתכוון? כאלה שהם הכי מרכזיים וגם קצת פחות מרכזיים. למשל אותו אחד שנהרג בסרט השני (אלף חברו של ארגורן) בקרב להצלת אנשי רוהאן (שכחתי את שמו). הוא למשל דמות פחות חשובה אז קשר לשחקנים כמוהו בבקשה לא טוב? אני ממליץ גם לא בורומיר או אחיו אבל אתם יכולים כמובן.... אני אתחיל: טובי מגוויר

aniviel

New member
נחמד ../images/Emo70.gif

טובי מגוויר שיחק בפחד ותיעוב בלאס וגאס עם ג'וני דפ ששיחק בשודדי הקאריביים עם אורלנדו בלום אני ממשיכה... ג'ק ניקולסון

מצאתי!!!!

ג'ק ניקולסון שיחק ב"זאב" (או משהו כזה) עם משל פייפר ששיחקה עם הריסון פורד במתחת לפני השטח ששיחק באינדיאנה ג'ונס עם רייט דיוויס!!! תיכף אני ממשיך...

את גם יכולה לקצר......

טובי מגוויר שיחק עם אלייז'ה ווד בסופת הקרח אבל אמממ ארוך זה גם טוב

לא הצלחתי למצוא משהו...

(נכון שההודעה האחרוה שלי היא לפני דקה אבל לא משנה) לכן אני אומר את אותו השם - טובי מגוויר רק שהפעם הקשר הוא לרייט דיוויס מבינים?

תשכחו מזה....

יש לי אחד אחר שכנראה אתם תצליחו למצוא הרבה אפשרויות לזה: קתרינה ז'יטה ג'ונס

ואתם יודעים מה?

אני מחליט להקשות את המשחק!!!! הקשר של קטרינה חייב להיות קשור לאיאן מק'קלן!

Nimst

New member
אוקיי..

ארוך, אבל - קאטרינה תשחק באושן 12 עם בראד פיט, ששיחק ב"סינבד" (קולו של סינבד) עם מישל פייפר (קולה של אריס), ששיחקה בנסיך מצריים (קולה של ציפורה) עם פטריק סטוארט (קולו של פרעה), ששיחק באקס-מן עם איאן מק'קלן מ.. שר הטבעות:)

Nimst

New member
ועכשיו אחד חדש

קשר בין ארנולד שוורצנגר לאלייז'ה ווד (או למישהו אחר משרה"ט אם אתם ממש מתעקשים)

או קיי זה הולך ככה...

ארנולד שוורצנגר שיחק בשקרים אמיתיים על ג'יימי לי קירטיס ששיחקה בסרט "Forever Young" עם אלייז'ה ווד הקטנטן. אין לי רעיון. סורי.

ויש עוד אפשרות...

ארנולד שוורצנגר שיחק ב"שקרים אמיתיים" על ג'יימי לי קירטיס ששיחקה בסרט "ליל המסכות 20 שנה אחרי" עם ג'וש הארטנט שיחק עם אלייז'ה בסרט "סיוט בחדר המורים"

אממ שניה.... מצאתי...

ג'ון טראבולטה שיחק בשחק "תראו מי שמדבר" עם ברוס וויליס ששיחק את הקול של התינוק מייקי. ברוס וויליס שיחק בסרט "בנדיטס" שהשתתפה בו גם.... קייט בלאנשט

יש יותר פשוט (אני חושב)

ג'וני פה שיחק גם עם ברוס וויליס בספרות זולה וברוסי שיחק עם ליבי בארמגדון. זהו הרבה יותר קל! ואת צריכה לתת שם משלך. אם בכל מקרה את רוצה שאני יביא שם אז תגידי

אפשר קצת יותר קצר....

(אבל רק קצת) קטרינה שיחקה עם משהו בוב ת'ורטון (או משהו כזה) ששיחק עם האלי בארי ששיחקה עם איאן באקס מן! נכון יותר קל?

Nimst

New member
חיפשתי משהו

עם האלי בארי, אבל לא הצלחתי
איפה היא שיחקה עם בוב ת'ורטון?

בילי בוב ת'ורטון....

היא שיחקה איתו במונסטר בול (זיכה אותה באוסקר בטקס מס' ה- 75 על המשחק שלה)

פרדי פרינס ג'וניור

שיחק עם ג'ניפר לאב יואיט (אני יודע מה עשית בקיץ האחרון) ששיחקה עם ג'קי צ'אן (טוקסידו) ששיחק עם כריס טאקר (שעת שיא) ששיחק עם ברוס וויליס (האלמנט החמישי) ששחיק גם עם אלייז'ה (כשהיה בן 10 בהורים בהזמנה) ועם ליב טיילר (ארמגדון)

Nimst

New member
הממ..

מצאתי בין קייט בלאנשט לליב טיילר קייט שיחקה ב"בנדיטס" עם ברוס וויליס, ששיחק עם ליב בארמגדון. אבל רגע, אני אנסה למצוא קשר בינה ובין הוגו.

למעלה