יש לי רעיון למשחק!

Nimst

New member
או קיי, מצאתי

הוגו שיחק ב"מאטריקס" עם קיאנו ריבס, ששיחק ב"ספיד" עם סנדרה בולוק, ששיחקה ב"עת להרוג" עם סמואל ל. ג'קסון ששיחק ב"בלתי שביר" עם ברוס וויליס, ששיחק ב"בנדיס" עם קייט בלאנשט

פששש.. למרות שיש קשר הרבה יותר פשוט

הוגו שיחק במאטריקס עם קיאנו, ששיחק עם בלאנשט ב"רואה בקלפים"

TheSegal

New member
ולי יש רעיון נחמד אחר...

זה רעיון שהשאלתי מהטרקים שיש לנו בארץ....הטרקים שהם גם אוהבי מדע פדיוני ופנטזיה וכו' עשו מסיבאפי כשנגמרה הסידרה הידועה "באפי". היה שם פרק עם מחזה והם פשוט העלו את הפרק כמחזה.... אם אי פעם תחליטו לעשות מסיבת שר הטבעות נחמדה ושכולנו ניפגש, חלקנו יכולים להעלות מעין הצגה פארודית של שר הטבעות מאוד מקוצרת... זה יכול להיות מצחיק...

Y. Welis

New member
זה המקום להמליץ על הצגה כזו

בשם 'הפאלאנטיר', שהוצגה ב'אייקון' האחרון, וגם ב'פנטסיקון' שהיה אתמול ושלשום.

TheSegal

New member
אין בעיה, תכחישי...אבל כשתרצי כסף

את יכולה לפנות לאחות השניה שלך...

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifלמחוק ת'חיוכים../images/Emo11.gif

מאני מאני מאני....

נצל"ש

השיר של גולום (הפסקול של "שני הצריחים") מופיע בספר? אם כן, אז באיזה מהם, ובאיזה עמוד לפי הגרסה העברית החדשה
תואדה מראש

נצל"ש???? נצל"ש בשרשור משחק??

תמיד אתה עושה לי בעיות!!!!!! דווקא לי אתה מנצל"ש? מילה שאלה או שרשור פשוט אחר אבל זה שרשור משחק!!! ואתה מנצל"ש? אולי תפסיק לעשות לי צרות לכל מקום שאליו אני הולך???? די!!!!!!

go girl1

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif

אוי אני לא יודעת למה אבל ההודעה שלך ממש מצחיקה!

../images/Emo12.gifבאמת?

הייתי בטוח שכן... בכל מקרה, תודה על התשובה. ואלמוג, אם לא תירגע אני אנצל"ש לך גם בפורום 24

כבר דיברנו על זה....

שיחק עם ליב טיילר בארמגון. ויש עוד הרבה רק אלה דרכים יותר ארוכות... סילבסטר סטלונה אם לא אכפת לכם תנסו למצוא קשר עם אחד השחקנים שהוא שיחק איתם בסחרור מסוכן (בשלג)

למעלה