יש לי רעיון לעורר ת´פורום בינתיים..

AliEnS Sk8 pArK

New member
יש לי רעיון לעורר ת´פורום בינתיים..

שכל אחד יגיד מי הלהקה האהובה עליו אחרי לינקין פארק ואם לינקין היא לא הלהקה האהובה עליו אז מי כן? וגם להוסיף תמונה!!!

AliEnS Sk8 pArK

New member
שלי:

RED HOT CHILI PEPPERS, ADEMA, הלהקה שלי - "אובססיה"! אני אשים תמונה של רד הוט, אדמה, מילים של THE WAY YOU LIKE IT של אדמה ותמונה של הלוגו של להקתי אובססיה תגידו מה אתם חושבים עליו למרות האיכות המחורבנת...

NiKi†a

New member
אוקיי...אצלי:

סאם 41 לפני לינקין.... 1.סאם41
2.לינקין פארק
3.בלינק182
המשך יבוא....חחחח

הנה שלי

דבר ראשון: לינקין פארק! (הכי שולטת) אחר כך סיסטם אוף אה דאון (להקה איכותית ביותר , ממש משקיעה) ואז להקות שאני קצת אוהב: קצת סאם41 , פי או די , ניקלבק ו..זהו , אני חושב אבל לינקין הכי טובה...

הנה שלי..

1. לינקין פארק! 2.בלינק 182 3.סאם 41 4. סטיינד 5. ניקלבק 6. סיסטם אוף א דאון

TX2

New member
ושלי:

1.סיסטם אוף א דאון 2.לינקין פארק 3.לימפ ביזקיט 4.רייג´ אגאינסט דה משין 5.ראמשטיין 6.POD 7.מינדלס סלף אינדולג´נס 8.אינקובוס 9.קורן 10.רד הוט צ´ילי פפרז

אלו Z

New member
אני שונא את לינקין פארק אבל...

אני יענה בכל זאת כי משעמם לי: 1. סיסטם אוף אדאון (להקה מדהימה ומקורית מאוד) 2. קורן (הם המציאו למעשה את הנו מטאל ובלעדיהם לא היה שום לינקין פארק) 3.סטטיק איקס (בין להקות הנו מטאל היותר כבדות, גם כן מקורית) 4. טול (בואו נגיד שלא קל להקשיב להם, אבל עם מצליחים זאת חתיכת חוויה) 5. דפטונז (אחלה להקה, אין הרבה מה להוסיף) 6. KILLSWITCH ENGAGE (כבדים ביותר, לא בשבילכם) 7. מרילין מנסון ( נכון שהוא מוזר... אבל הוא עושה אחלה מוזיקה) זהו!

פחחחחחחחחחחחח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה אתה שונא את לינקין פארק מה, בדיוק אותה מוזיקה כמו כל הלהקות שאמרת, קצת פחות כבדה ומה "כבדים מדיי לא בשבילכם"? תשמע קצת 40Below Summer ונדבר

אלו Z

New member
כמה דברים...

דבר ראשון זכותי לשנוא את לינקין פארק בדיוק כמו שאתה אוהב אותם. עכשיו... אני לא שומע את הלהקות לפי הכבדות שלהם... אלא לפי איך שאני אוהב את המוזיקה ולפי האיכות שלהם. עם זאת מוסיקה שאני אוהב אז אני שומע. עם לא אז לא. תתפלא שאני שומע גם את FOO FIGHTERS ואת HUNDRED REASONS ולגבי 40BELOW SUMMER שמעתי אותם מספר פעמים... דיי טובים אבל לא מתקרבים אפילו בכבדות לKILLSWITCH ENGAGE, לי BELLOW SUMMER דיי מזכירים את סליפנוט.

אתה לא שומע לפי ה"כבדות"?

תראה איך אתה מתגאה שאתה שומע להקה כבדה ואפילו "כבדה מדיי בשבילנו" תשמע קצת קאימירה או אמריקן הד צ´ארג, ומה קשור סליפנוט ל40bs?!?

אגב שמעתי את הקילסוויץ´ האלה..

מה אתה מתלהב מהם? הם פחות כבדים מסטטיק אקס, אפשר לחשוב, הוא קצת צורח ויש להם דאבל בס זה אומר שהם כבדים? הצחקת אותי

אלו Z

New member
אוקיי...

עם היית קורא את ההודעה שלי היית רואה שאני לא! שומע מוסיקה לפי כמה שהלהקה כבדה כדי להראות "קשוח" אני שומע עם אני אוהב את המוסיקה. עכשיו בקשר להערה שלי על KILLSWITCH, לפי ההתרשמות שלי מהאנשים פה רובכם שומעים הרבה נו מטאל ולהקות סטייל סאם 41. לא שיש לי משהו נגד זה... תקשיבו למה שבא לכם... אבל דיי הגיוני שמישהו ששומע סטיינד או בלינק 182 לא ממש יתעניין בלהקה כמו KILLSWITH ENGAGE... אוקיי? אז אתה שומע דברים כבדים יותר... מצטער עם פגעתי בך אישית או משהו. ובקשר להערה האחרונה שלך... איך בדיוק הם פחות כבדים מסטטיק איקס? יש לך את הדיסק שלהם? לא נראה לי, הם אפילו לא נו מטאל... אז אל תגיד דברים סתם. וחוץ מזה אני מכיר את HEAD CHARGE וCHIMERA... להקות נחמדות ביותר... בעיקר AMERICAN HEAD CHARGE.

אלו Z

New member
וקצת צורח??

הוא לא צורח, הוא שואג וזה לא קצת, זה כל השיר חוץ מהפזמונים בהם יש לו קול מלודי יותר... מה שמוסיף הרבה. אני רק מתקן אותך. זה לא כי אני מתגאה בזה שאני שומע מוזיקה "כבדה"

אלו Z

New member
וקצת צורח??

הוא לא צורח, הוא שואג וזה לא קצת, זה כל השיר חוץ מהפזמונים בהם יש לו קול מלודי יותר... מה שמוסיף הרבה. אני רק מתקן אותך. זה לא כי אני מתגאה בזה שאני שומע מוזיקה "כבדה"

חחחחחחח!!! הם לא ניו מטאל?!?! חחחחח

זה היה טוב
חחחחחחחחחחחחחחח לא ניו מטאל הם בטח בלאק מטאל לך לפורום מטאל תראה איך ייצחקו עליך

אלו Z

New member
איך הגעת לבלאק מטאל יורשה לי לשאול?

לא אמרתי שהם בלאק מטאל... הם לא קרובים אפילו. אבל נו מטאל הם לא ואני מדבר לפעמים בפורום רוק ומטאל... ואחד מהמנהלים שם אמר שהוא נורא אוהב אותם... והמנהלים של פורום רוק ומטאל אמורים לדעת הכי טוב לא? אז אל תדבר על דברים שאתה לא מבין בהם... ובכלל נמאס לי מהשרשור המפגר הזה ולא נראה לי שאני יגיב לזה יותר אז...ביי

הם ניו מטאל ותפסיק לזיין בשכל

וזה שהוא נורא אוהב אותם אומר שהם לא ניו מטאל? אני מבין טוב מאוד מה זה ניו מטאל כנראה שאתה לא מבין

למעלה