יש לי רעיון לעורר ת´פורום בינתיים..

אלו Z

New member
חחחח

תאמין לי אני מבין טוב מאוד מה זה נו מטאל, מטאל אמיתי ומה ההבדל ביניהם. ואפילו קיבלתי לפני חצי שנה מתנה ספר באנגלית- NU METAL...A-Z OF BANDS שאני משתמש בו לפעמים כשאני מחפש משהו להוריד. אבל עזוב... זה הויכוח הכי טיפשי שאיי פעם התווכחתי בו אז בואו נפסיק איתו וזהו אוקיי?

k אבל אני חייב להבין מה קשור עכשיו

הספר הזה שקיבלת... מה זה היה קשור לציין את זה

אלו Z

New member
כדי להשוויץ בו

סתם. תאמת לא יודע למה רשמתי... זה סתם היה כי אמרת שאני לא מבין בנו מטאל אז רשמתי שאני מבין ועוד יש לי תספר הזה... אבל זה באמת היה מיותר

NiKi†a

New member
אוקיי....המשך לשלי../images/Emo66.gif

ראיתי שהשקיעו
1.סאם41
2.לינקין פארק
3.בלינק182
4.ווסלייף (כן כן..הם לא פאנק ולא רוק..אבל אהבתי ת´שירים
)
5.גריין דיי
6.new pound glory
7.papa roach|מקק| זהו בנתיים.....הגזמתי קצת

SuperTom

New member
טוב..אני עכשיו......

1. Linkin Park 2. Papa Roach 3. KoRn 4. Disturbed 5. System of a Down 6. Staind 7. Taproot 8. Drowning Pool 9. 30 Seconds to Mars 10. P.O.D. 11. Adema 12. Marilyn Manson 13. TRUSTcomapny 14. Deftones 15. Godsmack 16. Lostprophets 17. Slipknot 18. Static-X 19. Hoobastank 20. Nickelback ............. טוב..סורי על ההצפונת.... יש עוד המון בכל מקרה..

בעקבות התשובות שנתתם

שמעתי כמה שירים של קורן (KORN) וצדקתם! יש להם שירים טובים! עכשיו אני מוריד כמה שירים של סטיינד , כי אמרתם שהם גם טובים... נראה אם צדקתם.. בכל אופן , תודה למי שאמר שקורן היא להקה טובה

אלו Z

New member
באמת אחלה להקה...

הנה כמה שירים מומלצים... תהנה: blind ball tongue fagget a.d.i.d.a.s freak on a leash got the life its on make me bad somebody someone here to stay thougtless blame ואם בא לך על שיר דיי (אוקיי מאוד) עצוב תוריד את DADDY שמדבר על ההתעללות המינית והפיזית שעבר הסולן בילדותו... והוא ממש בוכה באמצע... לא נעים.

kiticat

New member
טוב...

כרגע- סטינד עדין במקום הראשון- בגלל שתי שירים ספיצפים באלבום הנוכחי שלהם. מה עוד? לינקין פארק- שיש להם משמעות אדירה בעיני, פי או די- שעכשיו רכשתי את הדיסק והוא פשוט ממכר ניקלבק- שממריצים את הדם בכל פעם מחדש, פאדל אוף מאד, נירוונה וגרין דיי. ואני יודעת שזה קיטשי- אבל כשאני במצב רוח קיטשי- אז יש שירים ספיצפים של אין סינק- אני שומעת גיחוכים?? לא כדאי להתעסק איתי......

coka

New member
METALLICA

הלהקה שאני הכי אוהבת אחרי לינקין - METALLICA. הם פשוט ענקיים, להקה מדהימה...

coka

New member
METALLICA

הלהקה שאני הכי אוהבת אחרי לינקין - METALLICA. הם פשוט ענקיים, להקה מדהימה...

למעלה