תמונה של מרי-קייט, ליזי ושתי חברות
א אני רואה כפול New member 17/9/02 #29 אחרונה../images/Emo70.gif על הסט של הסרט "לא מגלות לאף אחד"... מישהו יודע מי האדומונית בצד שמאל
R RinRan New member 17/9/02 #28 אה אוקיי...ושאלונת (לgntk)... בעצם- 2 שאלות...: אף פעם לא הבנתי את הכינוי שלך... אתה תמיד וקרא לאנשים בשמות חיבה שלהם
אה אוקיי...ושאלונת (לgntk)... בעצם- 2 שאלות...: אף פעם לא הבנתי את הכינוי שלך... אתה תמיד וקרא לאנשים בשמות חיבה שלהם
G gntk New member 17/9/02 #31 הכינוי שלי זה משהו סודייייייייי סתם סתם...... לא אבל בקשר לשמות אכן כן אני אוהב לקרוא בשמות חיבה....... במיוחד לאש המתוקההההההההה ולמרי-קייט אין שם חיבה אבל אני אוהב אותה בכל זאת! (יש לה גם ככה שם יפה!) (ולכל אלה שחושבים שיש לה שם חיבה אז אל תתחילו להתווכח עכשיו פשוט תמשיכו לחשוב ככה....)
הכינוי שלי זה משהו סודייייייייי סתם סתם...... לא אבל בקשר לשמות אכן כן אני אוהב לקרוא בשמות חיבה....... במיוחד לאש המתוקההההההההה ולמרי-קייט אין שם חיבה אבל אני אוהב אותה בכל זאת! (יש לה גם ככה שם יפה!) (ולכל אלה שחושבים שיש לה שם חיבה אז אל תתחילו להתווכח עכשיו פשוט תמשיכו לחשוב ככה....)