יש לי רעיון נחמד לשפר את הפורום

2המרפא

New member
יש לי רעיון נחמד לשפר את הפורום

לעשות שרשור טקטיקות משחק, רעיונות כללים לגבי המשחק ופילוסופיות משחק של חלק מהחברים פה. אני מדבר על דברים יותר מתקדמים מאשר שאלות מתחילים למיניהם, ולא ניתוחים של ידיים ספציפיות אלא דברים כללים יותר. כמו כן אפשר לחלק את זה לטורנירים שאני אשמח לעזור ויש פה עוד הרבה אנשים גם שיוכלו וגם ללמוד תוך כדי, ולקאש שאני בעיקר אשמח ללמוד כי לדעתי יש לי קצת פער ברמה מטורנירים וזה חלק שאני אשמח ללמוד ולשפר. מה דעתכם?

2המרפא

New member
אני מבין שאנשים פה לא בעניין

טוב אם לא אז לא חשבתי אולי

modz0r

New member
בעניין

מישהו *אהמ* צריך להתחיל, והשאר יזרמו.

2המרפא

New member
אני אחשוב טוב טוב על מה לכתוב

ואני רוצה שזה יהיה טוב ומקצועי. כמו כן אני שוקל האם לרשום לאנשים איך אני משחק ואיך אני רואה את המשחק כי אני משחק לא ממש קונבציואנלי ודי מסוכן, זה עובד לי אני לא יודע כמה טוב זה יעבוד לאחרים. מה אתה אומר?

Papito

New member
אני חושב שיש ספרים ממש טובים

לפוקר. ומבלי לפגוע אני לא חושב שספר של גולש אלמוני מישראל או אפילו מאמר על איך הוא משחק ישדרג את הפורום במשהו. הפורום הוא קהילה וירטואלית של מקבץ של אנשים שנושא הפוקר מאגד אותם, בגלל זה בניתוחי ידיים שלנו או שנראו בטלוויזיה יש שרשורים ארוכים. אם כל אחד יכתוב פה ספר על שיטת המשחק שלו, זה בהחלט ימלא את הפורום, אבל רק בטקסט.

DoubleN

New member
מסכים, ואני לא חושב שכל אחד מוסמך לתת עצת

פוקר "טובה", כמובן שיש לכל אחד זכות להעלות פילוסופית משחק אבל היא לאו דווקא נכונה, טובה ורווחית, ובמבט חטוף על הרמה הנוכחית של הפורום, לא הייתי רוצה "טקטיקות פוקר מטעם גולשי תפוז", אנחנו עדיין לא 2+2. מה שכן אנשים יכולים להעלות מאמרים על דברים יותר סטנדרטיים כמו: הימורי המשך וחשיבותם, טקסטורה של פלופ בהולדם, שימוש בתוכנות מעקב, או מאמרים כלליים על התופעה שנקראת פוקר. ניתן להעלות סיקורים על שחקנים אהובים, כמו ביוגרפיה שתשלב מידע רלוונטי על זכיות והישגים. מכל מיני פינות שיאגדו לינקים, או מאמרים על משחקי פוקר שונים כמו שכתבתי בזמנו על ראזז.

nadd

New member
טקטיקת משחק - מחשבה שלי

כאשר אנשים עושים רייז גדול פי-3 מהבליינד האפשרויות ש: א. יש להם 2 קלפים גבוהים ב. יש להם זוג - פחות סביר כי בדרך כלל מעלים יותר רייז אתה נכנס עם נגיד 6 8 ובפלופ כל הקלפים נמוכים. הסבירות שאם תהמר על 2/3 מהקופה במקרה כזה היא מתכונת לנצחון. מחשבה עצמית על טקטיקה. נדמה לי שראיתי פעם את גאס הנסון משחק עם קלפים נמוכים.

shaywh

New member
ריל מאני זה שונה + עצה קטנה

הכלל הבסיסי הוא תמיד להיכנס למשחק עם העלאה, עדיף של 3-3.5 בליינדים, עד שבאמת שולטים במשחק. אחרת אתה נותן מידע על היד שלך ולתת מידע על היד שלנו זה הדבר האחרון שאנחנו רוצים לעשות בפוקר. ולשלב העצה הקטנה- אני צופה מדי פעם שולחנות ברמה גבוהה יותר. בעיקר אחרי שהתעסקתי קצת בתיאוריה. אין כ"כ טעם לצפות בהם סתם, זה ייראה כמו ערימה של העלאות בלי showdown אם לא מבינים את מה שהולך מאחורי הקלעים. אבל בגדול הם משמשים בשבילי סוג של הדגמה חיה לכל מיני עקרונות.

שיטה טובה יש לי

אם אתה מקבל שני קלפים נמוכים 3425 תן העלאה רצינית הידיים הגדולות רק יישארו במשחק ואז אם נפתח פלופ נמוך אתה תשתה אותם ואם לא יש לך בסיס טוב לבלוף זה כמעט תמיד עובד לי

Papito

New member
חחח וזו הסיבה למה אני מעדיף שלא

לקבל טיפים מחברי פורום פוקר בתפוז....

תצחק תצחק

אבל את כל הקופות הגדולות שעשיתי זה מהמהלכים האלה משני סיבות זה מבלבל את אלה שמשחקים מולי נגיד בן אדם מחזיק אס אס מקפיץ אני מקפיץ מעליו ואני עם אס 10 נפתח בפלופ 2.2.7 הוא זרק את הזוג אס שלו כי הוא פחד שאני מחזיק את ה2 מה שהוא לא היה מפחד אם אני לא הייתי עושה מהלכים כאלה על בסיס קבוע נכון מדי פעם אני גם מפסיד אבל הדבר המצחיק הוא ש34 הביא לי יותר כסף מזוג אס

modz0r

New member
קודם כל, למה שהוא רק ישווה לפני הפלופ עם אסים

הוא מעלה עם אסים, אתה עושה לו רירייז, למה שהוא לא יחזיר ברירייז אם יש לו אסים? דבר שני, למה שהוא יזרוק את הקלפים אם אתה מהמר על פלופ כזה? גם אם הוא יודע שאתה נכנס עם כל יד (ששוב, אם הוא יודע את זה, אין שום סיבה שבעולם שהוא לא יעשה לך רירייז לפני הפלופ), הוא עדיין ישווה את זה, כי הסיכוי שיש לך דווקא את ה-2 הוא לא כזה גבוה. אתה משחק ככה גם עבור כסף אמיתי (אינטרנט\חברים, מעל ל-50 שקל)?

אני משחק ככה

רק כשאני הרבה זמן על שולחן ובמשחקון הזה אני הקפצתי בפי 10 מהבליינד הוא עשה רירייז ואני השוויתי והוא הסתכל עלי איך שהפלופ נפתח ואני דפקתי חיוך העליתי לו חצי מהסטוק שלו והוא זרק והוא אמר אני שם כסף שיש לו שתיים הראיתי לו את האס .10 והוא אומר לי מעכשיו אני רק משווה לך אני גם לא עושה אתזה כל הזמן יוצא לי לעשות את זה פעם לאולי 15 סיבובים בניתי לי תדמית כבר של אחד שמשחק עם 23 כמו זוג אסים והרבה פעמים קיבלתי קול לשלישייה נמוכה וכשאני עושה את זה אני בדרך כלל עם עוד כמה אנשים על השולחן כי נגיד אם ארבע משווים לפני זה אומר לי שהם או על זוג או על קלפים גבוהים מה שמגביר לי את הסיכויים לפלופ נמוך

modz0r

New member
אתה עכשיו שינית כמה דברים ממה שאמרת

בהתחלה אמרת קלפים של 2345, עכשיו אתה אומר שהיה לך AT, ומקודם אמרת שעשית reraise ועכשיו אתה אומר שרק השוות. אם אתה מעלה לפני הפלופ, ואתה ידוע כשחקן שמשחק הכל, ו-4 אנשים השוו אחריך - אני הייתי שם את כולם על 2 קלפים רגילים, זוג נמוך, או מקסימום A9 ומטה, כי אחרת הם היו עושים רירייז. בכל מקרה - בטווח הארוך להשתמש בשיטה כזאת באופן קבוע במשחקי כסף זה מתכון להפסדים כספיים.

modz0r

New member
לא אמרת אבל אם אתה משחק ככה על כסף

או שרק ב-play money/facebook.

בלייב

אני עושה את זה רק בלייב ואיךל אני אוהב את אלה שקוראים ספרים יש אצלנו אחד כזה הוא לא מבין שלפעמים טוב לשחק לא לפי הספר כי כולם קראו אותותחשוב אם הרבה שחקנים משווים להעלאה גדולה זה אומר שני דברים או שהם עם ידיים גבוהות כמו KQJTA או עם זוגות מה שאומר שרוב הסיכויים שיבואו קלפים נמוכים בפלופ וגם אם לא באו הקלפים אתה יכול לצאת או לבלף מה גם ששאר השחקנים שמים אותך על יד גבוהה

modz0r

New member
תשמע

אני לא יודע מה הרמה של האנשים שאתה משחק איתם, אבל לפי השיטת משחק שאתה מדבר עליה, היא כנראה לא גבוהה. אני יכול להבטיח לך שאם תנסה לשחק ככה באינטרנט (על כסף), או בבתי קזינו, אתה תפסיד הרבה מאוד כסף.

למעלה