יש לי רעיון נחמד לשפר את הפורום

Papito

New member
אתם משחקים על כסף?

אפשר לדעת איפה ומתי? לא תזיק לי השלמת הכנסה

רבים כמוך דיברו וחזרו

עם התחתונים איך אני אוהב את כל החכמולוגים האלה בו תזמין למשחק מתי שאתה רוצה ונראה מי יעשה את ההשלמת הכנסה כל אחד חושב שהוא מינימום פרופסור לפוקר דווקא מהאנשים מהסוג שלכם שמחשבים כל פעולה ונכנסים עם ידיים ידועים מראש אני לוקח הכי הרבה כסף ואם תשימו לב גם דוואן גם הנסן לא שאני טוען חלילה שאני אפילו מתקרב לרמה שלהם עושים את זה את הטריק הזה למדתי דווקא מהנסן שהוא שיחק כמה ידיים ככה פעם עשה רייז עם 34 סוט הראייה שלי של המשחק זה בכלל לא משנה איזה קלפים יש לך זה משנה מה אתה משדר ליריב שיש לך אני יכול לשחק עם כל יד ולהרוויח העיקר זה התזמון ולדעת מתי הפסדת בקרב

modz0r

New member
מצטער - אבל אני פשוט לא מאמין

אני לא מאמין שאתה מרוויח עם שיטה כזאת (אלא אם כן מי שאתה משחק איתו לא יודע לשחק בכלל), ואני בטוח ב-100% שאתה תפסיד הרבה מאוד כסף אם תשחק ככה בקזינו נגד שחקניים רציניים, או בשולחנות של, נגיד, 50סנט בלינד ומעלה באינטרנט.

Papito

New member
כן אני ממש בטוח

ששולחן שקונה את השטות שלך של הקלפים הנמוכים ישתה לי את הכסף.... אנשים מהסוג שלי שמחשבים כל פעולה? אמנם מתמטיקה לא זרה לי בפוקר, אבל אם היית קורא רק חלק מההודעות שלי היית מבין מה אני חושב על מתמטיקה ופוקר. ובתור אחד שיצא לו לשחק בבלג'יו ובסיזר פאלאס בזמן שהוא היה גר בארה"ב, וזה כל מה שאני אגיד על עצמי בנימה אישית. אני ממש לא חושב שהחברים שלך או אתה ינסו לאיים לי על הכסף.

DoubleN

New member
מסכים! אני אפילו לא טורח להגיב

להם. רשמתי במפורש שלעלות "טקטיקות" לא יהיה מעשה נכון, ומישהו שירשר להודעה שלי טקטיקה מפגרת. רבאק הפורום הזה עולה לי על העצבים כבר.

למעלה