יש לי רעיון נחמד!!

wommer

New member
פשש...

רשימה משובחת... Pink floyd!! beatles וגם queen? מגניב ביותר.!

m00n light

New member
יאפ

משלושתם אני הכי אוהבת את פינק פלויד

nutty boy

New member
אני! אני!

באנגלית: Green Day. Red Hot Chili Peppers. בעיברית: מוניקה סקס. כנסיית השכל. יוני בלוך. אהוד בנאי. משינה. שוטי הנבואה. ברי סחרוף. אביב גפן. הדג-נחש. הדורבנים. היהודים. ו...זהו. לא שומע הרבה מוזיקה
.

סי1ני

New member
ממממממממממממממ...

Red Hot Chili Peppers-ממש טובים... Good Charlotte-נחמדים.. Green Day-הכי אוהבת אותם!! Simple Plan Avril Lavinge-חמודה.. Linkin Park-מעולים אשלי סימפסון היהודים שייגעצ יוני בלוך איפה ג'וש מוניקה סקס אינפקציה

Satla ruleS

New member
אני..

Green Day Blink 182 Simple Plan Hoobastank Sum 41 זה נמלה ליד הפילים שאתם שומעים

ענבלושה

New member
אני ../images/Emo163.gif

sum41 simple plan green day good charlotte maroon 5 three doors down הדורבנים <אהבת חיי> יוני בלוך

healing drug

New member
אני//...../images/Emo9.gif

The Ramones Bad Rrligion Big D and the Kids Table Green Day reel big fish Ash Afi Pink Folyed Rockets And cars Suburban Legends Half caddies useless ID NofX millecolin blink 182 good riddance Minor Theat good charlotte swx pistols HIM CKY The clash THE killers nu330 back-o-nine המליצו לי עליה לפני כמה זמן והיא ממש טובה The Who sum 41 Weezer evanescence yellowcard linkin park mad caddies The Scene Rancid lucky strikes Asshole Junkies ויש עוד רק שאין לי פשוט כוח לכתוב אותם...חחח

ADCMAN

New member
אני שמח שאת אוהבת מיינור ת'רט

אם את אוהבת בד רליג'ן,נופקס,מילנקולן וראנסיד תנסי את: Rise against - בעקרון אני לא ממש אוהב אותם, אבל הם לא רעים Lagwagon - טיפשים טיפשים, אבל נחמדים Strung out - לא אוהב אותם, אבל הם נחשבים לטובים בדבר הזה "מלודיק הארדקור"

healing drug

New member
אויש תודה השניים ממש אהבתי,

הראשונים גם טובים, אבל את השלישי גם אהבתי (חחחחחח) קיצר תודה על הלהקות!

Sum41xGiRL

New member
טוב, לאגוואגון נחמדים

לפי דעתי רייז אגיינסט משעממים וסטראנג אוט, אני לא יודע, נחשבים הכי טובים, לא התחברתי..

sapirush1

New member
אני שומעת את..

Simple Plan - בראש ובראשונה (
לכל מי שרשם אותם!) Good Charlotte Evanescence Linkin Park Busted Avril Lavigne - לא בדיוק להקה.. Blink 182 Hoobastank Mest Coldplay - התחלתי לאהוב לאחרונה Keane My Chemical Romance Yellowcard Sum 41 Jimmy Eat World וכמובן כמובן - Green Day

WiseL

New member
.

גרין דיי נירוונה רייס אגינתס נו........קצת מכל דבר. מהרבה דברים.

Billy4

New member
.....

Green Day My Chemical Romance Blink 182 Ash Papa Roach Nickelback HIM Stereophonics Keane Sum 41

wommer

New member
גם אני יאללה...

הלהקה שאני הכי אוהב והכי מושפע זה פינק פלויד האגדיים...שאני ממליץ מאוד לשמוע..אומנם זה ממש לא הסגנון של גרין דיי אבל הם והביטלס וכל מי שהיה שם אחראי לכך שהמוזיקה היום תשמע טוב כל כך...(טוב לפחות חלק מהאומנים
) חוץ מהם אני אוהב לשמוע מדי פעם את גרין דיי, מטאליקה, קווין, רד הוט, מעט הדג נחש וזהו... בעיקר, לא סובל מזרחית(מן הסתם) ומתענה כל פעם שאני הולך לעבוד(אולם שמחות) ואז כל הערב יש מוזיקה מסריחה כזאת...

PitZzahat

New member
|שוקולד|

incubus nirvana queens of the stone age reel big fish k's choise foo fighters the strokes פאנקייק ולאחרונה גם יוני בלוך

darklighter

New member
אני...../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

ACDC Aerosmith Aha Alanis Morissette Alice Cooper Alter Bridge Amon Amarth Apocalyptica Ash Black Dream Black Sabbath Blind Guardian Blink182 Busted Chevelle Children of Bodom Coal Chamber Cradle of Filth Cransberries Creed Demons&Wizards Depeche Mode Drowning pool Edguy Evanscence Everlast Fantomas Franz Ferdidant Good Charlote Green Day Guano Apes Guns N' Roses Helloween HIM Iron Maiden Korn K's Choice Lacuna Coil Limp Bizkit Linkin Park-רק איזה 3 שירים שלהם LostProphets Metalica Megadeth Nickelback Nightwish Nirvana NOFX Opeth Pantera Paradise Lost Pink Floyd POD Pray for the soul of Betty (קונסטנטין שולט
) Puddle of mudd QUEEN Queens of the stonage REM Red Hot Chilli Peppers Rob Zombie Rolling Stones Simple Plan Stratovarious Sum41 The Hives The Killers The Offsprings The Sex Pistols Type O Negative Useless ID Within Temptation Yellow Cards

אני...../images/Emo26.gif

Green Day - החיים שלי Good Charlotte Simple Plan Evanescence InMe P.O.D. Sum41 System of a down שייגעצ אינפקציה מוניקה סקס משינה עברי לידר כנסיית השכל הדורבנים היהודים איפה הילד אתניקס דניאל סלומון מירי מסיקה ועוד... לועזי אני לא כל כך מכירה.. אם מישהו רוצה להכיר לי להקה טובה בסגנון שאני שומעת , בשמחה

למעלה