יש לי רעיון, שכל אחד מהמשתתפים

קשכפית

New member
יש לי רעיון, שכל אחד מהמשתתפים

יספר חוויות שהרגיש תחת מצב של עישון (לא סמים קשים, רק גראס/חשיש וכאלה) אני מתכוונת למצבים של תחושה של אי חיבור לסביבה, של תיקשור עם בעלי חיים, של תובנות מסויימות. אם בא לכם יהיה נחמד לשמוע את החוויות שעברתם. אני מתכבדת להתחיל את השירשור: 1. עישנתי 2 שאכטות מג´ונט של ג´ארס ממש טוב כשהייתי (לפני 8 שנים) בדלהי עם חברים ו"עפתי" ישבנו כולנו מדברים וכאלה ואני פתאום הרגשתי שאני מעל, למעלה, לא מבינה על מה מדברים, הרגשתי כאילו מחוץ לגוף שלי מסתכלת מבחוץ עלינו. 2. הייתי במסיבה ועישנתי כמה שאכטות של ג´וינט (גראס) ואחר כך נסעתי על הטוסטוס הביתה, היה לילה והיו לי תחושות מוזרות, כל תזוזה על הכביש, כל אור ופנס פתאום נראו לי בולטים כאלה.. והרגשתי שאני לא מחוברת לנסיעה ושיש מישהיא בתוכי נוספת שמשגיחה עלי בנסיעה... ושומרת עלי כי לא שמתי לב לרמזורים, הייתי מפוחדת וידעתי שיותר בחיים לא אנהג כשאני מסטולה. קשה לי אפילו להסביר מה הרגשתי בנסיעה אבל מדובר בנסיעה די קצרה בתוך העיר שנראתה לי ארוכה ושונה מתמיד, למרות שנסעתי בדרך הזו עשרות פעמים.

dod_basim

New member
סוף סוף שרשור מוצלח!

1. עישנתי פעם אחת כשהייתי ביוון דיי הרבה, אני חושב שארבע ראשים מגראס איכותי לאללה. ההרגשה שהייתה לי הייתה מוזרה אך אדירה ולא הצלחתי לחזור עליה שנית (למרות שניסיתי). ההרגשה הייתה כאילו יש לי חוש נוסף, או בסרט המהולל ספיידר מן - חוש העכביש, הרגשתי כאילו אני חוזה דברים שעדיין לא קרו...והם באמת קוראים כמו שחשבתי. זה היה מדהים!!!! 2 . אגב נהיגה תחת השפעה...לפני כמה חודשים נהגתי תחת השפעה של איזה ג´ויינט עסיסי שהתחלק ביני לבין חבר שלי...עכשיו בנהיגה הבייתה ממנו הרגשתי שאני לא נוהג אלא אני טס....זה היה ממש אדיר אבל מפחיד.... לא נוהג תחת השפעה יותר!!!!!

קשכפית

New member
אכלה הודעה דוד בסים

ובאמת אל אל אל תנהגו תחת השפעה זה ממש מסוכן!! אין חכם כבעל נסיון וכשילך לך טוב בצבא. אל תשכח אותנו בחופשות!

dod_basim

New member
אני? מה פתאום!

קודם כל תודה חמודה! ואני לא אשכח את פורום עלים! מקווה שעד החופשה לא תשכחו אותי, אה?

0g30

New member
העלתי את הרעיון הזה לפני שבוע .....

ושלחו אותי לאתרים שמדברים על חוויות סמים .....לא ממש היתה היענות .... דבר נוסף את מאוד מגבילה אותי לדבר רק על חוויות חשיש וגראס ,,,אילו חוויות פסיכודאליות יכולות כבר להיגרם מהסמים הללו ...בכל זאת אנחנו בישראל לא באמסטרדם או מרוקו ...הסמים הקלים בארץ לא ממש מעבירים אותך למצב פסיכוזי.....לא עדיף לדבר על חחויות LCD שם זה כבר מתחיל להיות יותר מעניין ....הבעיה שרוב המשתמשים לא ממש יזכרו את חוויותיהם ..... .......בעיה ...ככה זה בפורום של סטלנים ..........בקיצור אני מברך על היוזמה אני אנסה להיזכר בכמה חוויות מובחרות מעברי הרחוק....... אגב תודה על תגובתך מאתמול בהחלט הזכרת לי מי אני ולאן אני יכול ללכת .....עצרתי את עצמי אחרי הראשון ....ובגלל שהייתי חולה רוב השבוע גם לא ממש נהניתי .....ממש כמו שאחטה ראשונה .......סחרחורות ושינה עמוקה ....

ixmix

New member
יש לי אחד מה זה מצחיק...

לפני שלירון סיסו מירושלים מת, כתוצאה מערבוב של אקסטה עם גראס, ועלייה בחום הגוף, הוא היה בחור מה זה נחמד. הוא אהב אנשים, היו לו מלא בדיחות, והוא עוד לא היה בן 17. ואז הוא עישן, סמים "שלים" ולקח כדור תמים כדי לעוף. ואז הוא מת. מצחיק אתכם?

ixmix

New member
מי כאן הטמבל?

אתה מוכן להתנדב איתי עם נרקומנים? או עם חבר´ה שקיבלו שריטה מגראס?... אני מניח שלא. תמשיך להשלות את עצמך. אם תרצה תבוא באיזה לילה איתי, תראה את הבנות בדרך חברון, מקבלות אנאלי בשביל 20 גרם גראס וחצי קופסת סיגריות. בוא איתי ותאמר להן שזה יעשה להן טוב. מי כאן הטמבל???

tiger

New member
כאן זה פורום סמים קלים.

אתה מערבב בשר עם חלב. וכן אני רוצה ליראות את הבנות בדרך חברון שמקבלות אנאלי בישביל 20 גרם גראס.אולי היתבלבלת עם מנה הרואין? מיזמן לא שמעתי כאלה שטויות ולאחרונה כבר שמעתי הרבה. אתה מיתפרץ לדלת פתוחה.אף אחד כאן לא עושה קאמפיין לגראס ואף אחד כאן לא מיתכוון לשכנע אף אחד אחר לעשן או שזה טוב לעשן. בסך הכל יש כאן חברה עם נושא משותף.מזיק,לא מועיל הרבה,אולי אפילו קצת מסוכן אבל רחוק מליהיות משהוא כמו שאתה מתאר. אנשים עם בעיות נפשיות לא צרכים גראס כדי להישרט ומטורפים אלימים יש גם מאלכוהול.העובדות שמדברות בעד עצמן להבדיל מהדעות הקדומות ומההסתות יכולות להראות שלרבים וטובים לא קורה כלום.מדובר בחומר שמישתמשים בו היום עשרות אלפי אנשים רק בארץ אם לא יותר ואם זה היה כזה חומר מסוכן המצב שלנו היה בזבל.מה שמסוכן זה סמים קשים כמו הרואין וקוקאין וכבר הוכך מעבר לכל ספק שאין קשר בין גראס לשימוש בסמים קשים ותאורית הסולם כבר הופרכה מיזמן. זה יפה שאתה אולי מיתנדב ומנסה לעזור לאנשים שניפגעו מסמים אבל כאן אין כאלה. כאן יש בעיקר אנשים שטוב להם ושהחיים שלהם לא נימצאים במסלול של היתרסקות.יש להם מחשבים ואינטרנט ,בתים ומישפחות... ואני מוכן להרים את הכפפה שלך:אני רוצה ליראות את הבנות שמוכנות לימכור את גופן בישביל גראס (אני אפילו מוכן לתת לך לרדת מהעץ הציורי והאנלי שתיפסת עליו).אני רוצה ליראות בנות שעובדות בכביש בישביל גראס. או שאתה מרים את הכפפה וקובע איתי במסרים כדי להראות לי את הפלא או שיצאת נקניק. שתיה קרה ופיצוחים עלי. ניראה שיותר מתאים לך אולי להיכנס לפורום להיתמכרויות(גם אותו אני מנהל) שבהגדרה מתאים יותר לסיפורים מהסוג הזה. כאן זה סמים קלים. t

אלנבי52

New member
כדור אחד יותר מדי...

אקסטות זה רעל כימי , מה שאומר שיכלו גם לדחוס לו לשם רעל עכברים ודברים ראדיואקטיביים אז מה? גראס זה כולה משהו קטן ונחמד שבמקרה הגרוע ביותר יכול להיות "מרוסס" אז מה? אקסטה זה לא "קל"...

זהר פלד

New member
האדיוט שמסווג אקסטות כסם קל, בבקשה

להתייצב כאן ולהודות בטעות. גראס הוא גראס. המקסימום שיקרה זה שמי שגידל אותו נתן לו ויטמינים כלשהם כדי שיגדל מהר. אולי ריסס אותו גם ברעל נגד מזיקים. (כן, כן, כמו עגבניות...) אקטות, לעומת זאת, זה כדור. כדורים הם לא תמימים. העליה בחום הגוף כתוצאה מאקסטות זה לא דבר חדש, וזה לא הפעם הראשונה שמישהו מת מזה, אפילו בישראל זה קרה יותר מפעם אחת. באופן לא מפתיע בכלל, הגראס אמנם מייבש אבל גם נותן תחושת צמאון אדירה - וכל מעשן שלא חווה את זה שיקום ואני אוריד בפניו את הכובע. הבעיה היא, שאנשים שכן מנסים גראס רואים שזה לא הורג אותם, ומתפתים לנסות גם אקסטות, טריפים, ושאר סמים קשים. סמים קלים זה מוצרי קנביס - וכל השאר לא. כדורים הם אפפעם לא תמימים, והאשמה על המוות של הילד המסכן הזה היא לפחות באופן חלקי על התעמולה השקרית של הרשות למלחמה בסמים.

יה איקסמיקס איזה קטעים פה....לאאאא

בתור אחד שמתיימר להבין בסמים ובטיפול בנוער שנפגע כתוצאה משימוש בסמים,אתה מגלה מחסור קשה בידע. בתור התחלה,עוד לא מת אף בנאדם ממנת יתר מגראס,ועד כמה שידוע לי מבחינה רפואית,גם אין כזה דבר בכלל מנת יתר לגראס. דבר שני,כמו שכבר קרה בעבר בארץ,אנשים נפטרו משימוש באקסטזי,כשבד"כ הם לקחו מנת יתר של כדורים,מה שגרם לעליה בחום גופם,מה שהביא לדנטורציה= שריפת תאים במוח,מה שהביא למכת חום ולמוות. אל תשווה בכלל בין גראס לאקסטזי,שבעיני ובעיני החוק הוא עדיין סם קשה,והשפעתו שונה לחלוטין מהשפעת הגראס. נחמד לנו נורא לארח אותך פה,ואתה בהחלט מוסיף עניין לפורום,אבל אנא ממך,אל תספר שקרים,תדבוק בעובדות,ובמחקרים.. וברוך הבא. יום כתום

ixmix

New member
פרסום עיתונות: עובדה מהשטח

"רקוויאם לחלום" כתבה מתוך כל הזמן-שבועון ירושלמי מתאריך 7/6/02 כשנה לאחר שבנה לירון נפטר, נמצאה בתיה סיסו ללא רוח חיים בבית החולים ביקור חולים. כמו במקרה של בנה, המשטרה חושדת כי מנת יתר של סם הכריעה אותה בגיל .36 בחודש מרץ אשתקד, נמצא מת לירון סיסו בן ,17 כאשר היה בבית אמו לאחר שנטל סמים איתה ועם חבר שלה. לירון חזר לביתו לאחר סיום משמרת בחנות בה עבד, עישן כל הלילה גראס עם אמו וחבר שלה. לפנות בוקר הוא לקח כדור אקסטזי והלך לישון. למחרת, ניגשה אמו להעירו, ומצאה שהוא מת. חוקרי תחנת מוריה הגישו בקשה לנתיחת גופתה של בתיה סיסו לבירור סיבת המוות. קיים חשד שמותה נגרם כתוצאה מצריכת סמים גדולה. עכשיו, בואו ותגידו שהגראס לא השפיע על המוות, על שיקול הדעת בעת לקיחת האקסטה, על זה שהוא גסס במיטה ואפילו לא ביקש עזרה, או שאמא שהייתה מסטולית מגראס לא שמה לב שמשהו לא בסדר? רצית עובדות, בבקשה !

אוף אתה קשה

זה שהיתה כתבה בעיתון על מוות של אנשים מסמים היא לא עובדה שמוכיחה ממה הם מתו. אף אחד לא מת ממנת יתר של גראס,המקסימום שיקרה לבנאדם זה כאב ראש,וזה עובר עם שינה טובה. אם אתה נותן לנו תיאור כזה של מוות כתוצאה מסמים,תביא איתך גם את תוצאות נתיחת הגופה,ואז תראה שהמוות היה כתוצאה מהאקסטזי ולא מהגראס.

ixmix

New member
המקסימום...

הוא חוסר שליטה, חוסר אכפתיות, ועוד ועוד... (נרחיב על הנזקים בהזדמנות אחרת). אבל... בקשר לכתבה, פשוט - לירון היקר היה מטופל שלי (וכן, כן, כשלון איתו אני נאלץ להתמודד כל יום). מהיכרותי עם הנער החביב הזה, אני אומר לך, שהגראס שיבש את דעתו לחלוטין. אם לא היה מכור לגראס, לא היה מגיע למצב שהסתיים במוות. נכון, הגראס לא הרג אותו ישירות, הוא רק לקח לו את החשק לעשות משהו עם עצמו.

tiger

New member
חבל אבל למה זה צריך לעניין אותנו?

אנשים דעתם מישתבשת יום יום ביגלל אלף ואחת סיבות אתה רומז שצריך להוציא את כולם מיחוץ לחוק?אותי השכנה מימול ממש משגעת שבא לי לחתוך לה את הראש אתה מציע לי אולי ללכת ולהגיש נגדה תלונה במישטרה??? הרבה אנשים מעשנים יום יום גראס ולא קורה להם כלום ודעתם לא מישתבשת עליהם.למה אני צריך ליסבול ביגלל שמישהוא מישתבשת עליו דעתו?למה זה קשור אלי לדעתך?חיה ותן ליחיות,על תעשן אם לא בא לך ואל תפריע לאחרים לעשות מה שבא להם.אם מישהוא דעתו מישתבשת עליו תעזור לו אם זה מה שאתה רוצה לעשות.זה שתיכנס לכאן ותזיין לנו את הסכל לא יעזור לאף אחד.בקרוב בחירות ואינשאללה עלה ירוק ביפנים. t נ.ב אם יש כאן מידי פעם הודעות לא חוקיות ושקוראות לשימוש בסמים או שיכול להישתמע מהן כזה דבר אתה לא חיב לענות או להיתיחס.בישביל זה יש למנהלים זכות מחיקה בדיוק בישביל הדברים האלה ולפורום יש תקנון מאוד ברור. אם אתה רואה הודעה שקוראת או שממליצה למישהוא להישתמש בסם היא תימחק. אם אתה לא רוצה שההודעה שלך תימחק גם אז אל תיתיחס כי אנחנו יכולים לימחוק רק שירשור שלם ולא הודעה אחת כן ואת התגובה עליה לא.מה לעשות לכל מערכת יש את הבאגים שלה.

tiger

New member
רעיון טוב (באמת לא ביגלל הקשרים)

שיש לך בחלונות הגבוהים. אז ככה.אחת הסטלות הכי חזקות שאני זוכר שהיו לי היתה מחשיש שעישנתי כשהייתי ילד בן חמש עשרה + - (אז לא היה משהוא אחר וגראס היה רק למעטים) אני זוכר שהורדנו כמה ראשים כל אחד ויצאנו לבלות במכונית של חבר.אני זוכר שהיה לי קשה לדבר ושהצבעים בראש ניראו כמו ציורים אבל אי אפשר היה לתאר את זה במילים.כשניסיתי לישאול את החברה אם הם רואים את מה שאני רואה היבנתי שכניראה שלא,שזו חוויה פרטית שלי ושכדאי לי לנסות להנות מימנה.כי אפשר היה גם להילחץ מהתחושה הזאת של הנפילה אחורנית...מכירים?נורא כדאי להישאר עם עיניים פקוחות כשזה קורה אלה אם כן רוצים להיסחף ממש ...ליפעמים זה אפילו כיף לעצום את העיניים ולתת לתחושה של איבוד השליטה/הנפילה לאחור לקחת אותך.כמו ברכבת הרים בלונה פרק.אבל צריך 00 (אני בכלל חושב שלמי שרוצה להיתעסק עם סמים קלים או קשים כדאי שיהיה משהוא חזק באישיות כי זה ממש לא חוכמה לעשות סמים ולהידפק שוב אני לא חושב שאני בנאדם חזק בימיוחד ובכל הקשור לסמים אני אפילו חלש חלש מאוד מכור וכל זה אבל תמיד ידעתי שיש בי משהוא מספיק חזק כדי לעבור הכל בלי להידפק או לאבד את השפיות טונות של סמים לא זרקו אותי ותמיד הייתי מודע למעשי-אל תאמינו לבנות שאומרות שלא זוכרות מה קרה אתמול) כשהיגענו למועדון היו בחוץ המון חתולים שאיזה זקן משוגע האכיל ואני היחלטתי שאני נישאר קצת בחוץ על הברזלים לינשום עוד קצת אויר ליפני שאני ניכנס לצפיפות ולרעש.פיתאום ברגע של צלילות (כמה מדהים לגלות דברים כל כך ברורים דווקא כשאתה מאוד מפוחלץ)היבנתי כמה שהזקן הזה שמאכיל את החתולים איננו משוגע בכלל (אנחנו אולי משוגעים אבל לא הוא-ממש הירגשתי את זה והיום אני יודע שגם צדקתי)אלה להיפך,הינה איש טוב שנהנה לתת לחיות הקטנות והשעירות האלה( שהגורל לא חייך אליהם יותר מידי בדרום תא)קצת נחת ואוכל שיעשה להם שמח וטוב בבטן. פיתאום הירגשתי שאני יכול אפילו להבין את החתולים שמיתגודדים לידו וחשבתי שאני יכול אפילו לדעת מה שעובר להם בראש,את הרעב,את מילחמת הקיום,את השימחה שבאו לתת להם אוכל,את הפחד מיבני אדם...מאז בטריפים הספורים שלקחתי ראיתי טקסטורות בציבעוניות עדינה ושקופה כזו כאילו עינים של חתולים או של נמרים מיסתכלות עלי מכל מישטח אם זה השטיח מקיר לקיר או התיקרה הלבנה פיתאום כל מישטח כזה כאילו מישהוא כיסה בבד שקוף או טאפט עדין של עיניים חתוליות, אבל רק את העיניים,זוכרים את התמונה של הנערה מאפגניסטן(העיניים הגדולות מאחורי הרעלה)?דומה מאוד רק עם עיניים של נחר או חתול.הכי מוזר שבלי שום קשר לדברים האלה וביגלל סיפור שונה לחלוטין (שלא קשור לבעלי חיים )החברים התחילו ליקרא לי טייגר...היום אני המשוגע שמאכיל כל יום חתולים #2 ואני יודע שכל השכנים אולי חושבים שאנחנו דפוקים בראש כי אנחנו זוג אנשים שחיים בשכונה דרום תל אביבית שמוציאים בסביבות ה500 שקל בחודש רק על אוכל לחתולי הרחוב וזה בלי לדבר על וטרינר מידי פעם שבא עד הבית...אבל מאז אותו ערב קסום שבו ראיתי את האיש הזקן הזה שמביא אוכל לחתולים שאולי הוא אפילו חיטט קצת בזבל כדי להביא להם אותו...מאז אותו לילה אני יודע מי השפויים ומי המשוגעים. נכון שאני בטוח שגם בלי לעשן הייתי מגיע לאותו קוו מחשבה ולאותן מסקנות על החיים אבל אם מדברים על חוויות שקרו לנו בעישונים ואם יש דברים שאי אפשר לישכוח אז זו אחת מהם t

ZBlaster

New member
אז ככה...

בישיבה הרצינית הראשונה שלי ( התפרקות של שלושים ראש פחות או יותר ) עפתי לגמרי, חשבתי והייתי בטוח בזה שאני רואה את הכל בהילוך איטי, הכל זז לי לאט... לאט... ובגלל שזזתי וראיתי לאט גם שמתי לב להרבה יותר פרטים, ראיתי הרבה יותר דברים שלא ראיתי לפני זה ושלא הייתי שם לב אליהם במצב רגיל... Z-Blaster

למעלה