יש לי רעיון, שכל אחד מהמשתתפים

vegi force 1980

New member
הפעם הראשונה

בצרפת בגיל 13 וחצי בדירה של חבר עם המון חברים עישנתי איזה 14 ראש בערך חשיש צרפתי אייכותי זה היה קומה 8 ואני רק ניסיתי לעוף מהחלון הייתי בטוח שאני יכול טוב שהיו שם חברים שלי וזאת הייתה הסאטלה הכי חזקה שלי אגב כשאני מסטול ואני נוסע באוטו (לא נוהג אין לי רישיון) אני נורא אוהב לשבת מקדימה כי אז אני מרגיש כאילו אני מרחף על ענן כמו מכונית ענן של דוביי אכפת לי

הפעם הראשונה שלי

הייתה לפני חודש ביום הולדת שלי, ובאמצע הסטלה החלטתי שיורד גשם ושאי אפשר לצאת מהביניין כי חורף בחוץ וכמובן שהרגשתי שקר לי ונרטבתי כולי מהמזגן שטיפטף, ואז החלטתי שצריך ללכת להביא מיטרייה מהבית כמובן שלא נתנו לי ללכת, אבל זה היה מזה מצחיק במיוחד אח"כ כשידיד שלי זרק עלינו שקית מהמים מהחולן אני החלטתי שענן התפוצץ עליי. בקיצור היה נחמד.

REL APP SONG

New member
הלכתי ברחוב עם חברה

תחת השפעה של גראס לא באנג ג´וינט ועברנו ליד ניידת משטרה עם דלתות פתוחות ואני כמו מפגר רואה אותם מצביע וצוחק אבל צוחק בטירוף כאילו כל הרחוב שמע אותי ובקיצור חברים שלי גם היו תחת השפעה אבל הם היו שקטים כאלה אז בסוף הבנתי שאני דפוק והסתובבתי והמשכתי ללכת אז בקיצור זה היה דפוק וזה קורה לי תמיד קרה לי שהיתי שיכור ובא קצין משטרה אלינו (כי ישבנו בגן ועשינו רעש) בקיצור הוא בא ואני צוחק ומתחיל לרדת עליו ולצחוק על כלם ובסוף הוא הזמין את החברים שלו אבל כבר חברים שלי לקחו אותי לרחוב אחר אז גם מזה יצאתי

למעלה