יש לי רעיון....

יש לי רעיון....../images/Emo62.gif../images/Emo68.gif

אני בעד שאתה וניר (המושלם), תשימו כל אחד את תמונתו שלו, ואני ושאר חברי הפורום נחליט!!! שירנצ'וק, מה את אומרת?!?!!??
ניר כפרותתתתתתתתתתתתתתת.... ~~~~פטל סוויסה~~~~ ~~~הייתי פה~~~~

drunky

New member
שירן מסכימה../images/Emo185.gif

שירן אמרה שהיא מסכימה או כך לפחות היא תגיד כשהיא תיכנס לפה אז כבר קיצרתי את הדרך ורק בקשה קטנה... אבל תפתחו מליון הודעות תוסיפו תגובות להודעות... ניר.... ניב..... אם אתם שמים תמונות תשימו אותם בשרשור הזה.... וניב.... ספר קצת על עצמך אם את המחליט להצטרף ךלהיות חבר בפורום לספר לנו מה התקרית שהייתה פה פעם שעברה שנכנסת שעודד (מנהל הפורום) מחק כל כך מהר ואני ושירן לא הספקנו לראות.....

shirany

New member
ואכן כן שירן מסכימה.......

אני מקווה שאתם אוהבים את המלאכים שאני תוקעת בכל חור...

N11R

New member
יש בעיה../images/Emo70.gif

אין לי תמונה במחשב שלי, וגם אם הייתה לי... ההורים שלי לא רוצים שאני יפרסמם עלי יותר מידי פרטים
ובינתיים אני לא ממש יכול להתנגד כי הם רק מחפשים תרוצים למה לא לתת לי ליהיות על המחשב

shirany

New member
אה.......

זאת באמת בעיה אבל אנחנו רוצים לראות!!! תשלח בסמר אישי לכל חברי הפורום..

N11R

New member
לא להיעלב../images/Emo70.gif אבל...

אני לא ממש מכיר אותכם... ואז אני דיי יפרסם תמונה שלי לאנשים שאני לא מכיר יותר מידי
ושוב לא להיעלב

drunky

New member
שירן....די להיות נודניקית../images/Emo185.gif

את ממש מתעלקת לדעתי עדיף להשאיר אתתחרות היופי של אוסי מאשר של ניב - שאנחנו בכלל לא מכירים ואיש אינו מעדכן אותנו בקשר למה שקרה איתו אז שעודד היה חייב למחוק את זה.... וניר- שהוריו לא רוצים שהוא יפרסם תמונה.... רוצים להפגש... יאללה כולם בבית של שירן....

shirany

New member
סבבה....(יש הפתע בקשר לאוסי)

ניר מה תשתה רועי לך אני למכינה כלום תשתה בבית פטל משהו מיוחד?
ניב...מה תשתה נס תה קפה ? אולי לאכול עודד???אתה מוזמן אתה תגיע?? ובנוסף אתם מוזמנים לראות את אחייני המתוקים וכמובן לראות את אוסי בבגד ים... בטח שיגענו אותכם אוסי אוסי עכשיו אני החלטתי להכיר לכם אותה בפעם הראשונה .....חברה זו אוסי

shirany

New member
מי רוצה לצאת איתה לדייט...

אבל אל תשכחו לתת לה את הזכויות המגיעות לה...

יווווווווו...שירן!!!

תמליצו לה להתחרות בתחרות -"האשה של השנה". יש לה כל הנתונים המתבקשים. -רגל ארוכה סקסית וחטובה. -שיער גולש ומלא. -גוף מהמם. -ומבט חושני... אוסי לשלטון!!!! חחחחחחחחח...איזו מושפעת אני!

shirany

New member
אוסי אוסי אוסי..אני לא שומעת אותכם.

במי אתם בוחרים לאישה היפה של השנה (לפניכם שלושה מועמדות תבחר את היפה מבניהן.... 1.אוסי 2.אוסי 3.אוסיומי שרוצה לראות אותה שוב אז.....
יש לשרש את הבחירה....

drunky

New member
אני בוחר באוסי ובקרוב....../images/Emo185.gif

עוד תמונות של אוסי קומיקס ובעתיד...... סרטה הראשון של אוסי + תמונות נועזות במיוחד שווה לחכות

shirany

New member
רועי סרט...יש משהו שאתה לא מספר לי

על אוסי ויוסי???

drunky

New member
התסריט בהליכים...../images/Emo185.gif

אני רק צריך ללמוד את תוכנת האנימציה LIGHTWAVE 7 ד"א מישהו מבין בה משהו? נכנסתי לכל פורומי האנימציה והתלת מימד ולא עזרו לי אמרו לי תקרא את העזרה.....

drunky

New member
כדאי לך היא עוד´ יכולה........./images/Emo185.gif

לחשוב שאתה ממש חמוד ומפתה ממש כמו שפטל חושבת טרם ראתה אותך

drunky

New member
שרשור קטן של רותם אבוהב../images/Emo185.gif

הנה היא עם אסי וגורי

drunky

New member
והנה בפתיחת בית הקפה../images/Emo185.gif

.םירבח ,הלש הפקה תיב תא בהובא םתור החתפ ןורחאה ישישב ינפל םינולב חפנל ורזעש ,זוא יבוקו לטיבא :םניח (ותשו) ולכא טרס ימוליצמ רשייה העיגהש ,יסוטיפ הנרוא .םיאורקה ועיגהש רשייה ועיגהש ,'ץיבוניצ םייחו ןייטשנזייא ןרומ .תליאב םיטנדוטס סוכה תא ינורל ףחד ןמזה לכש ,רבוסס ליג ,םהלש הדנוטש ףאלשהמ .ולש בלכה תא ףחדש ,ילעשמ קיראו הפל ולש ןיי (אני מקווה שמבינים מהשו ואם לא אז תקראו את זה פה: www.tam.co.il/11_5_2001/ stam.htm

למעלה