יש לי רעיון....

drunky

New member
כמה דברים- חברים תכנסו../images/Emo185.gif

ראשית אני חייב לציין כי מאחר וכולנו הצבענו בסקר כדאי להחליפו - עודד לתשומת ליבך דבר שני - זוכרים שפעם היינו מתלהבים למלא את הפורום בעמודים? בקיצור היינו שמחים על כל עמוד שנוצר.... ואז נהייה ארכיון לפורום וגם אותו חגגנו... אז יש עוד סיבה לחגוג..... אתם יודעים מה אפשר לחגוג שהפורום שלנו השיג? אני מצפה לניחושים....... אז תחלו לנחש... פריצי גם את מוזמנת לנחש... וכל חברי הפורום... אחרי שכום (גם עודד) ינחשו אנהי אגלה.... שירן פטל ניר - קדימה זה הזמן להכנס להילוך....

drunky

New member
תמשיכו לנחש מה יש לחגוג ו....../images/Emo185.gif

הנה עוד קישור לפורום... עודד תוסיף אותו לקישורי הפורום הוא יגיד לנו מי זה חבר טוב http://www.superlaugh.com/funpages/bestfriends.htm תכנסו אם עדיין לא נכנסתם ועודד תגיב מה אתה חושב ותוסיף אותו זהו עוד שלב בהשתפרותו של הפורום אבל זה לא מה שיש לחגוג נו... תנחשו שירן פריצי!!! ניר... פטל עודד אתה בטוח יודע.....

drunky

New member
הבטחנו עוד קיימנו- אוסי והטוש../images/Emo185.gif

אוסי כאשר אמרה (ובצעה) את משפטה המפורסם: "רגע נבדוק אם לטוש הזה יש גם ריח" זה היה ממש מצחיק ד"א זוהי חפצי ממול היא אף פעם לא מקשיבה לשאלות שלה וכשהיא נונת לה כבר לדבר היא אומרת לכולם: "חבר'ה תקשיבו לחפצי זה מין החיים" תהנו וצפו לעוד הפתעות... נ.ב.:
יש היום בYES פרל הרבור והאחרים שווה לראות
שירן אני רוצה להתייעץ איתך אם לפרסם גם את 8 הדברים הכי מצחיקים של אוסי או שזה יהיה כבר בתשלום... ביי לכם....

drunky

New member
הבטחנו וקיימנו- אוסי והטוש../images/Emo185.gif

אוסי כאשר אמרה (ובצעה) את משפטה המפורסם: "רגע נבדוק אם לטוש הזה יש גם ריח" זה היה ממש מצחיק ד"א זוהי חפצי ממול היא אף פעם לא מקשיבה לשאלות שלה וכשהיא נונת לה כבר לדבר היא אומרת לכולם: "חבר'ה תקשיבו לחפצי זה מין החיים" תהנו וצפו לעוד הפתעות... נ.ב.:
יש היום בYES פרל הרבור והאחרים שווה לראות
שירן אני רוצה להתייעץ איתך אם לפרסם גם את 8 הדברים הכי מצחיקים של אוסי או שזה יהיה כבר בתשלום... ביי לכם....

N11R

New member
בטעות כתבתי בשם משתמש שפתחתי כדי

לעצבן את חבר שלי
אז "דור למה אתה עצבני" זה אני...

drunky

New member
אתה לא יודע מי זו אוסי../images/Emo35.gif../images/Emo185.gif

אני מופתע
הרי אוסי היא מורתנו שלי ושל שירן לאזרחות היא חרמנית אש עם יציאות לא קשורות ועם חוש מופרע לבגדים אנחנו יושבים בכיתה בשיעור שלה ופשוט מופע סטנאפ מאחר שכבר אחרי חצות אז ניתן לומר שהיום יש לנו שיעור איתה אבל בעיקרון זה מחר בצהרים... אז נשתדל לאסוף עוד חומר.... אם תוכלו אז בשעות 10:00-11:30 וגם בשעות 13:40 - 15:15 אנחנו בשיעור מחשבים אז תיהיו בפורום ואולי נתכתב.... אם תיהיו בפורום תפתחו הודעה כדי שנדע שאתם נמצאים.... פריצי גם את יכולה להיכנס
אבל אם את נכנסת אל תכתבי כלום... פשוט תסתמי

רועי,שירן, וכל בית הספר...

אתם זקוקים כרגע לטיפול קבוע ומתמשך, אצל פיסיכאטר, אוסי גרמה לכם לטראומה היסטירית שתשבש את כל חייכם!!! במקומכם הייתי טובעת את הביה"ס, שישלם על הטיפולים. שלכם תמיד. פטל סוויסה.

אה,וד"א..

ניר מאי לוב...אתה שלי, ואני לא בוגדת בך אף-פעם... יא' מושלם אחד! ===============--------סוויסה----------=============

Loppy

New member
מי הפך אותי לחבר שלך?../images/Emo11.gif

נכנסתי לראות אם פורום "החבר´ה בלי חיים" עדיין בלי חיים.... אגב, אתם חייבים לעשות סדרת טלוויזיה - יש לי סטארט אפ בשבילכם: "צעירים חסרי חיים" "חסרי חיים ואמיצים" (פשוט "היפים חסרי חיים" לא כל כך מתאים לתדמית שלכם...)

קודם כל ../images/Emo26.gifסתום את הפה../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

ועוד משהו אם נכנסת לפורום הזה אז לפי מה שאתה אומר אתה גם מהחבר'ה בלי חיים

N11R

New member
פטל מה קורה בזמן האחרון../images/Emo35.gif

את כמעט ולא כותבת, וכשאת כותבת את כל הזמן בדיכי
הגיע הזמן לחיך

N11R

New member
פטל../images/Emo70.gif

מה קרה לך בזמן האחרון
את כמעט לא כותבת
וכשאת כותבת אז את בדיכי
הגיע הזמן לחייך

N11R

New member
אופס...

ניסיתי לשלוח את זה פעם אחת וזה לא עבד, אז כתבתי מכתב חדש וזה הביא את שניהם...

למעלה