יש לי רעיון

מרי kate

New member
יש לי רעיון

לשרשור. נשרשר תמונות של מקא כשהן בגיל 15-16 וככה יהיו לכולם תמונות עדכניות שלהן... מה אתם חושבים? אז הנה אני מתחילה
נ.ב אם יהיו הרבה שיגידו שהרעיון לא טוב או שכבר מישהו עשה זאת, אני לא אעלב ואבקש ממוטי שיסגור את ההודעה...

RinRan

New member
זה בסיידר מרי קייטוש../images/Emo70.gif

חחחח.......- מרי קייטוש... זה נשמע נורא מצחיק... טוב בכל מקרה מבחינתי צריך לעשות כזה שרשור כי מחקתי את כל היותר מ- 1000 תמונות שהיו לי שלהן ועכשיו החלטתי לשמור רק קצת תמונות, לא הרבה ובינתיים יש לי 8... אז לא אכפת לי להמשיך בשרשור...
והנה תמונה (מתוך מה שיש לי...)

RinRan

New member
יש לי שאלה...

למישהו יש את התמונה הזאת ששמתי למעלה באיכות יותר טובה
אם כן אז תשימו
רבה

RinRan

New member
מחקתי כי הייתי בקריז (ככה כותבים)..

...הייתי בקריז חבל"ז... אין לך מושג... וגם חשבתי שזה לא ניצול נכון של המחשב לשמור כ"כ הרבה תמונות בקובץ gif שעושה אותן אפילו יותר גדולות ממה שהן... טוב אז
על התמונות ששמת עד עכשיו
.

מרי kate

New member
טוב, אז אתם יכולים ../images/Emo92.gif גם...

לשרשר תמונות של מקא כשהן גדולות, פליז...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מרי kate

New member
טוב, אני רואה שלא משתפים

פה פעולה אז אני ישרשר תמונות בשביל קארינוש המתוקה

RinRan

New member
תודההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

gntk

New member
מרי KATE

התמונה השנייה ששמת היא לא עדכנית היא מגיל 14

מרי kate

New member
תגובה לgntk + ניצול שרשור

מרי קייט עם פס כחול ואשלי עם תלתלים למעלה בקליפס??? הן שם בנות 15 או יותר אבל לא בנות 14... הנה תמונה

gntk

New member
אממממ מעריצה תקשיבי

התמונה הזאת הייתה ביום בו צולם פרק של "כל כך מעט זמן" והן היו שם בנות 14 אני
את מרי-קייט ואש התאומות הכי בעולם

gntk

New member
אוי ממש ממש ממש ממש לאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את הסדרה "כך כך מעט זמן" הן צילמו בגיל 14 ותחילת 15 ובפרק הזה זה בעונה הראשונה כלומר בגיל 14. איך הגעת שהן צילמו את זה השנה?????? הן צילמו השנה שני סרטים!!!!

למעלה