יש לי רעיון

אוקיי....מי שרוצה תמונה מהממת שיכנס

נכנסת? דבר ראשון סליחה שאני מבלבלת לכם ת´מוח, אבל תראו איזה תמונה מהממת..... תגידו לי אם היא נדירה.....בסדר?

אחלה רעיון!!!!+ניצול שירשור

אחלה רעיון דווקא עכשיו שמשעמם בא לי איזה שירשור טוב של תמונות עדכניות...

מרי kate

New member
היי, אנשים תגיבו! גם אני רוצה

תמונות עדכניות של מקא שאין לי... הנה תמונה אחרונה לבינתיים כי אני חייבת לצאת...

RinRan

New member
יש לי עוד שאלה...

למי שלא יודע- האתר trenchcoatwins.com שינה את המראה שלו (שכחתי את המילה המדוייקת...) ואני לא מוצאת איפה התמונות... חישפתי בכל התפריט ולא ראיתי pictures או photos ולא שומדבר
מישהו יודע איפה התמונות

gntk

New member
קארינוש../images/Emo70.gif

יש מלא תמונות רק שהן ממויינות לפי נושאים. אם תסתכלי בצד שמאל תראי תפריט ובו האפשרויות הבאות שיש בהן תמונות: Articles - מאמרים Books - ספרים Calendars - לוחות שנה FH Cast - צוות Full House JDF 1992 - באגודה לילדים חולי סוכרת Hollywood Christmas Parade 1992 - בתהלוכת חג המולד בהוליווד 1992 Hollywood Christmas Parade 1993 - בתהלוכת חג המולד בהוליווד 1993 Trenchcoat Twins Premiere 1994 - בהצגת הבכורה של האתר Screen Actor´s Guild Awards - בקבלת הפרס לשחקן הטלוויזיה של השנה It Takes Two Premiere - בהצגת הבכורה של טובות השתיים Video Production 1996-1997 - הפקת וידאו Wild America Premiere 1997 - הצגת הבכורה של אמריקה השובבה Spice World Premiere 1998 - הצגת הבכורה של עולם מתובל Billboard Dad Premiere 1998 - הצגת הבכורה של אבא משתדך Anna and the King Premiere 1999 - הצגת הבכורה של אנה והמלך Austin Powers 3 Premiere 2002 - הצגת הבכורה של אוסטין פאוארס 3 All Other Candids - כל שאר בכורות הסרטים (לא ממויין) Dolls - בובות (בצד שמאל יופיע תפריט משנה ובו הקטגוריות הבאות: טובות השתיים, בסגנון בית ספר, קסם הסרט, נסיעה בסגנון, וול*מארט, בים, גיל 16המתוק, כל כך מעט זמן, להרוויח את לונדון, אופנה, תפאורות סרטים ומכוניות) Duplicity - המקום שממנו מישהי שכתבה מאמרים פעם העתיקה (להיכנס לתוך הראש של התאומות) Family - תמונות ועובדות על המשפחה Fashion Line - קו האופנה Fun Club - מועדון הכיף Games - משחקים Movies - סרטים TV Shows - תוכניות טלוויזיה Videos - קטעי וידאו Wallpapers - טפטים נ.ב - ישנן עוד מספר קטגוריות שלא התייחסתי אליהן כי לא מופיעות בהן תמונות

תשובה+המשך שירשור

כמו שאמרת טרנטקוט טווינז שינה את העיצוב ועכשיו אין עמוד תמונות שממנו את מגיעה לכל עמודי התמונות אלא נגיד את רוצה תמונות מאירועים אז את ישר מחפשת "sightings" הבנת

תכנסו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo70.gif

תראו איך אשלי נראת כאן!! חחח היא עדיין יפה אבל תראו את הבגד שלה... חחחחח מצאתי מלא תמונות ללא איפור לשרשר אותם כאן כדי שתוכלו לראות? אם תהיה היענות אני אשרשר ואם לא אז...לא! חחח חחח

למעלה