יש לי רעיון.....

MiToOsH

New member
P: ../images/Emo104.gif

שם: עמית, מיתי. גיל: 16 מגורים: קרית חיים איי יס קיו: 145635217 שיר אהוב של שייגעצ: לב מפלסטיק, את יודעת, שזיף

או.קי עכשיו תורי!

שם: שירן מאיר גיל: 15 מסנג'ר: [email protected] שיר אהוב של שייגעצ: (שאלה קשה!) ניו רפיח-השיר האגדי, רוצה ללכת, משקאות חריפים, קשה לי לחשוב, אבא עורך דין ואינטרקום!

סקווצ

New member
אז אז אני חדשה ובמקום לפתוח הודעה

נכתוב כבר פה שם:רותם גיל:15 מקום מגורים:נתניה
שיר אהוב של שייגעצ:רוצה ללכת ודרך אגב הפורום לא ממש מופיע בשום מקום ונורא קשה למצוא אותו(קנוניה של תפוז)

דיד1

New member
בשעה טובה! סוףסוף יש לשייגעצ פורום

שם: גיל: 16 מקום מגורים: עיר הולדתו של יובליייי {כפ"ס!!} איי סי קיו/ מסנג'ר: שכחתי..רשום לי בפרטים :) שיר אהוב של שייגעצ: לב מפלסטיק,את דומה לכלב,אינטרקום.

sign of cine

New member
אני חדש פה...

שם:ליאור גיל: 17.5 מקום מגורים:חולון איי סי קיו/ מסנג'ר: 82719976 שיר אהוב של שייגעצ: חייל של מאה שערים (הורס), חולה על לנגן את ניו יורק רפיח

mta16

New member
היי אני חדשה../images/Emo9.gif

מקווה שאתקבל בברכה... טוב אז אני: שם:מיה (בלי א'..) מקום מגורים: חיפה איי סי קיו.מסנג'ר : מצטערת אין לי אף אחד מהם..(אבא אומר שזה הורס את המחשב..) שיר אהוב של שייגעצ: הכל ...פשוט הכל..(לא מקורית ההה?)

Lifes Music

New member
הנה../images/Emo26.gif

שם: בן גיל: 15 מקום מגורים: נס ציונה איי סי קיו/ מסנג'ר: 169550736 [email protected] שיר אהוב של שייגעצ: אין אבל מעל הכל את שזיף

lbz

New member
חדש פה אז הנה אני

ראשית מזל טוב על הפורום של אחת הלהקות המצחיקות/טובות בארץ שם: לירן בר זאב מקום מגורים:אשקלון אי סי קיו 281763574 שיר אהוב: אוףף יש הרבה חייל של מאה שערים,לב מפלסטיק,דומה לכלב, משקאות חריפים,אינטרקום ועוד ועוד ועוד

lbz

New member
שכחתי גיל:

אני עוד חודש בן 18 נראה לי אני הכי זקן פה..

No BoDy1

New member
אני חדשדשששש

שם: עידן זוארץ גיל 16 וחצי =)) מקום מגורים: נתניה אייסיקיו: חסוי... אולי אולי במסרים.. שיר אהוב: "התמונות שבאלבום"

dana6665

New member
אז ככה :) ../images/Emo6.gif

שם: דנה גיל: עוד מעט 17 :) מקום מגורים: רעננה! אייסיקיו: 83490805 שיר אהוב של שייגעצ: אתם לא נורמליייםםםםםםםם!!!!!!!! איך אפשר בכלל לבחור שיר אהוב מבין השירים שלהם??!?! אי אפשרררררררררררררר!! :) מזל טוב פורום קטן! :)

darkman 36

New member
סטקללה לאללה

עזבו, לא היה לי רעיון מקורי לכותרת
שם: אור גיל: 13 מקום מגורים: נהריה איי סי קיו/ מסנג'ר: 249187150 [email protected] שיר אהוב של שייגעצ: ניו יורק רפיח

אוקידו ../images/Emo9.gif

שם
טל גיל
18 |מקום מגורים
ראשון לציון [רולֵז
] אייסיקיו
339598320 מסנג'ר
[email protected] שיר אהוב של שייגעצ
אבא עורך דין, חייל של מאה שערים, עושה ביד

למעלה