חחח../images/Emo110.gif
אני וחברה שלי עשינו תחרות. בכיתה ז' היא סתם הסתובבה בהפסקה עם חברה שלי ואז כזה היא הסתבכה עם המכנס ברגל ונפלה עכשיו מה היא סיפרה לי? שהיא לא רצתה ליפול לבד יעני לעשות לעצמה פאדיחות לבד אז היא משכה גם את חברה שלי איתה למטה חח ואני שמעתי את זה נקרעתי מצחוק. או שאיזה יום אחד ירדתי איתה במדרגות בבציפר והיה שיעור לכיתה אחרת והדלת שלהם היית הפתוחה אז היא נפלה במדרגות כמעט הפילה גמותי ומי היא אומרת לי כשהיא קמה? מישו ראה אותי? חחח ומסתבר שחברה שלי מהכיתה שלמדה ראתה אותה
. ואני..אני נפלתי בהתרמות. באתי לעלות במדרגות וכנראה פיספסתי מדרגה, אז נפלתי עם הפנים לרצפה אבל החזקתי ברצפה, לא התנגשתי או משו. והיא אומרת שבדיוק האישה פתחה ת'דלת וראתה אותי, אבל זה לא נכון!
או שבחופש הגדול יצאנו לאמפי, והיו שם כלמני טרמפולינות כאלה לילדים, אז נאי וחברה שלי הלכנו והיה איזה משטח כזה על הדשא מגומי כזה אנערף, וזה לא היה ישר על הרצפה הייתה בלוטה כזאתי, אז באתי לעבור מעליה, וקצת פיספסתי ת'למעלה חח ונתקלתי בזה והשתטחתי על הרצפה
וכל החברותשלי בדיוק באו מולנו וראו אותי>< ואחרי זה ממש כאבה לי היד..חח וחברה אחרת שלי ראתה שאני יורדת להביא ת'קלסר מהלוקר והיא חשבה שהמורה כבר בכיהת או משו אז היא ירדה מהר במדרגות,וכאילו המדרגות מחולקת לשני קטעים כאילו יש מדרגות רגילות, ואז מדרגה גדולה כזאת ואז עוד מדרגות. קיצור היא ירדה מהר במדרגות ואז היא השתטחה על התחת והדרדרה כמה מדרגות על התחת וכשהיא נעצרה היא ישבה בפיסוק על המדרגות חח וזה היה כלכך מצחיקק!!
טופ זהו נגמרו הפאדיחות מדרגות שלי. וגם מתחיל מעורב ירושלמיי[!!] אז זהווו
אני וחברה שלי עשינו תחרות. בכיתה ז' היא סתם הסתובבה בהפסקה עם חברה שלי ואז כזה היא הסתבכה עם המכנס ברגל ונפלה עכשיו מה היא סיפרה לי? שהיא לא רצתה ליפול לבד יעני לעשות לעצמה פאדיחות לבד אז היא משכה גם את חברה שלי איתה למטה חח ואני שמעתי את זה נקרעתי מצחוק. או שאיזה יום אחד ירדתי איתה במדרגות בבציפר והיה שיעור לכיתה אחרת והדלת שלהם היית הפתוחה אז היא נפלה במדרגות כמעט הפילה גמותי ומי היא אומרת לי כשהיא קמה? מישו ראה אותי? חחח ומסתבר שחברה שלי מהכיתה שלמדה ראתה אותה