יש לי שאלה, אבל...

יוליקה

Member
מנהל
יש לי שאלה, אבל...

אני מבקשת לשאול שאלה, אבל אני מבקשת שאף אחד לא יאכל אותי, או יגיד איפה את חיה? או אפילו get a life למרות שאני צופה בצח"מ כבר כ-15 שנה: האם בילי הוא אחיה בחיים של ויקטוריה?????? שם המשפחה של שניהם הוא טום. בפתיח הישן של צח"מ אנשי ערוץ 3 היו מקצצים את שמות המשתתפים.רק כעת מששינו לפני כחודשיים או יותר את הפתיח נותנים לנו אפשרות לראות בברור את השמות ורק כעת שמתי לב.... אז אל תלעגו לשאלתי...

הצנצנת

New member
למה שנלעג?

כן, הוא אח שלה

The Abbott Girl

New member
אכן את צודקת אביבה ../images/Emo72.gif

הם אחים, בעתיד בצח"מ בילי יוחלף וכרגע דיויד והתר משחקים ביחד בלחיות בתור... אחים!!!

צמד האחים הכי סקסיים בטי.וי../images/Emo45.gif

היא הורסת, והוא עוד יותר... פעם לא אהבתי את הלוק של ויקי אבל עם השנים היא רק הולכת ומשתבחת ועל דיויד אין בכלל מה לדבר... רק חבל שהוא עוזב אותנו לאנחות לטובת לחיות, וכאילו שזה לא מספיק אז אחותו הנאווה הולכת בעקבותיו...

ואל נא נשכח את...../images/Emo28.gif

האחות ה-3 לבית טום, בשמה הבימתי: מגי שפילד ("נני") יש דמיון... בטח ההורים שלהם מתמוגגים מאושר ובעיקר מעושר !

אין מה לדבר, ויקי שלנו הרבה יותר

פ צ צ ת י ת ! אבל בתמונה הזאת עם הבלונד המוגזם הזה רואים בבירור את הדמיון לאחותה וחבל...

ולסיום סיומת - בייבי טום...../images/Emo95.gif

איזה מתוקים, הא? כבר כאן רואים את הפוטנציאל... וחבל שלא רואים יותר... (לא מהת'ר! מדיויד!, ורצוי תמונה עכשוית...)

ים כחול

New member
אני בהלם../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

תסגרו לי תפה לפני שיתושים יכנסו.... מגי שפילד אחות של ויקי ????????????????????????? נראה לי אמא שלהם השתוללה עם 3 אבות שונים אין שום דמיון בין השלושה בעיניי
ממש ממש ממש ממש מוזר אבל ממש .... לא ניסחפתי בכלל עם הממש

אם תשימי ../images/Emo23.gif אז תראי ש...

בתמונה הזאת שויקי עם בלונד ופוני כמו של אחותה מגי היא יותר דומה לה. האמת? את הדמיון בינהם מוצאים רק כשיודעים שהם אחים והם מצולמים ביחד... האחים בולדווין הם לא... וחג שבועות שמייח לכולם!

ים כחול

New member
טוב אולי טיפונת טיפ טיפלה../images/Emo13.gif

כי ויקי מנופחת בפנים ואחותה רזה .... צבע העיניים זהה ומדהים יש לציין ... ובאמת שתיהן מקסימות ויודעות לשחק נהדר
אגב הרמוני אני נהנית מהסיכומים שלך מאד

../images/Emo58.gifודרך אגב שמעתם ש..? (S)

בעתיד הרחוק כנראה שג'יק ינטוש את פיליס האהובה שלכם לאנחות ויקים את הצמד "ג'יק וג'יל"?! ברצינות.... מתכננים לשניים סיפור אהבה, קראתי ב"רייטינג", באמת הגיע הזמן !

dviridit

New member
ג'ק וג'יל?????????????????

ם בילי עובר ללחיות ולא נוכל לראות... אני לא מאמינה. מעצבן גם אני לא א הבתיאת ויקי והיום יותר. לאב יו עידית, אגב אמש היה יום הולדת לשחקנית האהובה עלי הילארי בי סמי. היום היפה בת 47 ויום אחד. בירכתי אותה בפורומים השונים כולל הפורום שלה. לאראשונה שתלחתי לה ברכה יפה וצבעונית גם לאימל המועדון שלה. יצא מעולה

ים כחול

New member
האמת ....

לא הסתדר לי שג"ק ופיליס יחד ... .. מייקל ופיליס - אוהבת את הזוג הזה יותר
ג"ק וג"יל דווקא מתאימים - שניהם צינים ומקסימיםםםםםםםםםםםםםםם נהנית שהם יורדים אחד על השנייה , ובתוך תוכם יש חיבה ומשיכה סמוייה ...

Dawn12

New member
לא יכול שלא להגיב... ../images/Emo58.gif

כמובן שאנחנו לא צריכים להסכים על זה, אבל ג'ק ופיליס מדהימים ביחד ואין לי ספק שגם את תגידי את זה כשהפרקים האלה יגיעו אלינו. הכימיה של פיטר ומישל פשוט מחשמלת (למרות ששניהם שחקנים כל כך טובים שיש להם כימיה כמעט עם כל אחד) והזיווג ביניהם הוא אחד המוצלחים (אם לא המוצלח ביותר) שנעשה בשנים האחרונות בצח"מ. ובעניין "ג'ק ינטוש את פיליס" - זה הרבה יותר מסובך מזה. בלי להיכנס לכל הפרטים, המתחים שנוצרו בגלל דיאן (שלא מרפה מהנישואים שלהם) והכישלון של ז'בו בעסקים בגלל המזימה של ויקטור (שטרח לספר אותה גם לפיליס בהמשך) הכריעו לבסוף ופיליס פנתה אל דיימון. אם כבר, אז היא נטשה אותו, אבל גם זה לא ממש מדוייק...

נכון... גם אני תמיד מרגיש את זה

הם אלופים בעקיצות אבל אפשר לראות שלמרות ה"סלידה" כביכול ג'ק וג'יל כן מחבבים זה את זו באיזושהי רמה. לה יש קצת יותר אומץ להראות את זה, אבל כשזה קורה גם הוא לא ממש מתנגד.

צ'טערת אם מישהו נפגע מהביטוי...

"ג'יק ינטוש את פיליס"... ואולי תגידו לי כבר פעם אחת ולתמיד מה עושה לכם את זה בפיליס שאתם כ"כ סוגדים לה?. גם אחותי הקטנה שלא ממש צופה בצעירים שמחה שאמרתי לה שפיליס המקורית חוזרת ואמרה שכיף לראות אותה על המסך עם כל האקשן והמתח שנילווה אליה. האמת? פיליס הישנה לא מתקרבת לקרסוליים של מישל, מה זה היה בכלל? לא פלא שלא הלך לה עם ויקטור, בראד או ג'יק.. לעומתה אפילו דיאן נראתה מעולה! ודבר אחרון בקשר לג'יק וג'יל, איזה כיף שהם יהיו ביחד! וחבל שזה לא קורה עכשיו אצלנו !

Dawn12

New member
חלילה, לא נפגעתי ../images/Emo13.gif (S)

אמנם כשזה נוגע למישל יש לי נקודה רגישה אבל לא צריך להגזים...
ואני מניח שהכוונה במה שכתבת היא שפיליס המחליפה לא התקרבה לקרסוליים של מישל, ואם כן אז אני כמובן מסכים. בעניין ג'ק וג'יל, אני לא הייתי ממהר להתרגש מהזיווג. כמו שזה נראה כרגע, הם אכן הולכים ומתקרבים ואולי אפילו תתפתח איזו מערכת יחסים, אבל בטווח הארוך אני עדיין מאמין שפיליס וג'ק יחזרו זה לזו, זו רק שאלה של זמן. מה גם שלפחות מבחינה טכנית - השניים האלה עדיין נשואים.

למעלה