יש לי שאלה, אבל...

דווקא זה באמת אחלה זיווג

אני ממש בעד ג'ק וג'יל - יש פוטנציאל, יכולים להיות אדירים ביחד!

ים כחול

New member
../images/Emo9.gifשחר ../images/Emo140.gif והרמוני ....

כניראה צריך לראות את התרחשות הדברים ורק אז להחליט איך הם יהיו יחד
סומכת עליך שאתה יודע מה שאתה אומר
במיוחד כי הסיכומים שלך תמיד קלעו למה שחשבתי . אז אתן להם צ"אנס בשבילך
.... ובקשר לפיליס , הרמוני שאלת למה אנו מתלהבים ממנה ..
אז ככה : היא ממזרית מתוקה מדהימה מהפנטת ודמות מאד מעניינת . למרות כל המזימות שלה סלחתי לה תמיד כי היא כובשת והיו לה גם רגעי חסד שהיא ידעה להיות רגישה ונלחמה על מה ששרצתה , שובבה ומצחיקה בטירוף בדרך התנהגותה . היא גרמה לי לכעוס לצחוק ואפילו לבכות ותמיד להנות ממשחק מושלם ומדהים , שלא נדבר על היופי המהפנט שלה (טוב זה עניין של טעם) , זוכרת איך היא רקדה ריקודי בטן מול מייקל פעור הפה - זה היה קטע שלא אשכח לעולם . ללא ספק אשה מרתקת !! ולא צפוייה
עד כאן ... אם יש למישו מה להוסיף אשמח

עכשיו הכל מסתדר לי...../images/Emo8.gif

רוב הביצועים של פיליס היו בתקופה שהייתי בהפסקה מצעירים ורק ידעתי שהיא סיבכה לדני את החיים... ובכל זאת שמחתי כשראיתי בספיישל צעירים בערוץ 3 את יב"ז מראיינת את מישל ואומרת שהיא חזרה ובגדול, אם יש דבר שאני שונאת באופ"ס זה החלפת שחקנים ועוד כשהמחליף לא מתקרב למקור...

ים כחול

New member
הרמוני את כלכך צודקת ../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

באמת זה הכי מרתיח בסדרה כשמחליפים שחקן מקסים באחר מגעילול ... ורוב המוחלפים מעפנים . ... מוכנה לסלוח על הרבה דברים מוזרים בסדרה אבל לא על החלפות שחקנים במיוחד כשאני אוהבת !! פיליס , גרייס , טוני , קאלי הראשונה לצערינו נפטרה
) פעם אחת החליפו את דרוסילה וכמעט שהחרמתי את הסדרה אבל בסוף כתבו שזה זמני עד שדרוסילה המקורית תחזור אז נירגעתי וחזרתי גם אני
איזו פיליס מזעזעת נתנו לנו תקופה ארוכה ומייגעת ? ואשלי שהפכה את עורה אינספור פעמים .... עוד כמה פעמים יתעללו בי ככה ??? ואת מי יחליפו בעתיד
?
..... אם ויקי תנטוש האם תחזור? ובמקומה ישימו מחליפה ?? זה יהיה ממש דפוק אם כן. ....

junny

New member
אתם לא

ישנים בלילות? מה זה השעות המטורפות האלה שהפורום פעייל??...

למעלה