יש לי שאלה, אני חושב שכאן זה המקום,

בלין

New member
טוב, מכאן אין לאן להמשיך

אמרת את שלך, אמרתי את שלי, הבנתי את שלך, שיהיה לך יום טוב!

אה!! א-ב-ל..../images/Emo70.gif

אם חיות היו עשויות מפיברגלס אז אף אחד לא היה יודע מהו טעמו של בשר. כי החיות היו עשויות מפיברגלס ולא מבשר, ואז רק בני האדם בעצם היו עשויים מבשר ( או שגם הם היו יצורי פיברגלס?) בקיצור, לא היית יכול אכול בשר, כי לא היה בשר בעולם. ידוע לכולנו שהחיות נשחטות ונאכלות עקב העובדה שהן עשויות מבשר, ואם הן היו עשויות מפיברגלס אז כמו שאמרת-אף אחד לא היה טורח לטעום אותן.. אבל איך היית ממשיך לאכול בשר? כי כבר לא היה בשר, כי... טוב, בילבלת אותי כהוגן אדוני!
זו שאלה דיבלית והעובדה שהוספת פה את תיאורית ה"פיברגלס" שלך לא תורמת. אתה איש מוזר..

JonnyBoy

New member
לא לא, התבלבלת קצת,

הרי כולנו יודעים מה טעמו של בשר (מלבד הצימחונים כמובן, שבחרו לא לאכול בשר, כלומר ב"כולנו" אני מתכוון לאוכלי הבשר אבל לא בכוונה להמעיט בערכו של מי שלא אוכל בשר, חלילה!). ואני אוהב בשר וההיתי ממשיך לאכול בשר גם אם חיות היו עשויות מפיברגלס (למשל נקניקיות והמבורגר) ואז גם לנו היה בשר וגם לא ההינו הורגים חיות כמו שאתם רוצים שיהיה וכולם היו מאושרים!

אבל, אבל, אבל..

אם חיות היו עשויות מפיברגלס, איך היו מייצרים נקניקיות והמבורגרים. נקניקיות והמבורגרים לא גדלים על העצים ולא נופלים מהשמיים. בוא אני אגלה לך סוד, נקניקיות והמבורגרים עושים מפרות... אבל מה.. הן עשויות הרי מפיברגלס.. אז הרי לך, נקניקיות פיברגלס טעימות.. ו... טוב, אין לי כוח להמשיך את הדיון הזה.. זה כבר עובר כל גבול ונהיה מוזר..

JonnyBoy

New member
את קצת טועה, מצטער:

סטייקים למשל, עשויים מפרות ושוק טלה עם רוזמרין עשוי משוק טלה (עם רוזמרין) אבל נקניקיות והמבורגרים לא עשויים מבשר! זה בדוק: בכולבוטק פעם לקחו המבורגר לבדוק מה יש שם, ותאמיני לי שלא נעים לי לספר. מה שבטוח שאם תשמעי מה מצאו שם בפנים, את תתחילי להיות צמחונית! עכשיו, לא אמרתי שנקניקיות עשויות מפיברגלס כי גם אם היו עושים נקניקית פיברגלס לניסיון, אז בטוח שאף אחד לא היה אוכל אותן. שנינו חושבים שזה לא טעים ואני חושב שככה יחשוב כל מי שיטעם. וזה מה שאמרתי לבחור הנחמד בהתחלה: אם החיות היו עשויות ממשהו אחר אז לא ההיתי הורג חיות כדי לאכול את המשהו האחר אלא פשוט ממשיך לאכול בשר בלי שזה היה מפריע לאף אחד.

הסטירות הפמימיות, והטימטום במכתבך

טימטום.1: נקניקיות לא עשויות מבשר? מה השתגעת? אני מניח שנקניקיות גדלות על עצים? סטירה.2: אתה אומר שאם חיות היו עשויות מפירנגלס (או מה שזה לא היה) היית יודע שבשר יותר טעים והיית אוכל אותו, או משהו כזה, אני כבר לא וכר את זה במדויק. ואז באה השאלה, איך תדע מה טעם בשר אם חיות עשויות פרניגלס? ואתה אמרת שלפי נקניקיות והמבורגר (ע"ע טימטום ראשון). אבל אמרנו שחיות עשיות פנירגלס, אז איך יכינו נקניקיות? ואתה אומר שבנקניקיות אין בשר. עד כאן הסיכום. אבל אתה אומר שבנקניקיות אין בשר, אז איך תדע טעמו של בשר לפי נקניקיות שאין בהן בשר? טימטום.3: אתה מניח שאנחנו אמורים לאכול בשר וכך מוכיח שאנחנו אמורים לאכול בשר. אתה אומר שלפי זה שהחיות עשויות בשר, אנחנו יודעים שאמורים לאכול אותם. אבל מי אמר שאנחנו אמורים לאכול בשר? אם הינו אמורים לאכול בשר, הינו אמורים לאכול חיות, אבל מי אמר שאמורים לאכול בשר? חוץ מזה, גם אם נניח שאמורים לאכול בשר, איך נדע שהוא בשבילנו? כמו שאילה לא אוכלת בשר, למה אנחנו כן אוכלים בשר? אולי הבשר של החיות נועד לצבי ים, והם לא יודעים מזה? סטירה.4: "בכולבוטק פעם לקחו המבורגר לבדוק מה יש שם, ותאמיני לי שלא נעים לי לספר. מה שבטוח שאם תשמעי מה מצאו שם בפנים, את תתחילי להיות צמחונית!" - מה ההגיון במשפט? פעם לקחו המבורגר, גילו שאין בו בשר ובגלל זה היא תהפוך לצמחונית? אם היו מגלים שיש בו בשר והיו אומרים איך גידלו את החיות, אז היא הייתה אמורה להפוך לצמחונית. טימטום.5: טעם זה עניין של בחירה. אתה אומר שאתה לא אוהב פינגבלס? אם היית אוכל אותו שלוש פעמים ביום, היית אוהב אותו, היית מתרגל.

בפייברגלאס...

אין חלבונים, קלוריות, ויטמינים, והוא לא מתעכל אצלנו בקיבה. לכן הוא אינו נכנס להגדרה של "מזון". ממש כמו הציפורניים או הנוצות של התרנגולות.

מה יש לך נגד המבורגרים ?

תבקר באגאדיר שבת"א, או בהרצליה פיתוח. ותטעם חיכך אורגזמה עשויה מדיום well . חוצמזה, צמחים מרגישים, בניסויים שנערכו באמצעות כלי מדידה רגישים ביותר הסתבר שעצים פחדו מאנשים שעברו לידם או אותם אנשים התעללו בעצים הללו בעבר !.

זה היה ניסוי רק על חסה!

חוץ מזה, זה שהכימיכלים בגוף שלהם השתוללו לא אומר שהם מרגישים כאב. וגם אז זה לא משנה, האמת

rastotman

New member
או קיי- זה פשוט שירשור מוזר..

ומה זה המחקר התימהוני הזה?
.

the_roadrunner

New member
אפרופו חסה- אני מכיר כRוב אחד שלא

רק שהוא יכול להיעלב ולהרגיש אלא יכול גם לפעמים למחוק לך הודעות מהפורום

the_roadrunner

New member
../images/Emo12.gif אהה..אה..ושכחתי להגיד גם שאני

מאד מאד אוהב כרוב ..
עכשיו אנחנו בסדר נכון..

BIG wannabe

New member
אבל חכו שנייה../images/Emo12.gif

מה זה פיברגלס?
קראתי את כל השרשור, ולא הבנתי כלום כי אין לי מושג מה זה פיברגלס.. *מרגישה סתומה*

ofnik

New member
ג´וני-איזה בלגן אתה עושה../images/Emo6.gif אתה

פוגע בציפור (בעוף) נפשם של הפורום הזה...

למעלה