הסטירות הפמימיות, והטימטום במכתבך
טימטום.1: נקניקיות לא עשויות מבשר? מה השתגעת? אני מניח שנקניקיות גדלות על עצים? סטירה.2: אתה אומר שאם חיות היו עשויות מפירנגלס (או מה שזה לא היה) היית יודע שבשר יותר טעים והיית אוכל אותו, או משהו כזה, אני כבר לא וכר את זה במדויק. ואז באה השאלה, איך תדע מה טעם בשר אם חיות עשויות פרניגלס? ואתה אמרת שלפי נקניקיות והמבורגר (ע"ע טימטום ראשון). אבל אמרנו שחיות עשיות פנירגלס, אז איך יכינו נקניקיות? ואתה אומר שבנקניקיות אין בשר. עד כאן הסיכום. אבל אתה אומר שבנקניקיות אין בשר, אז איך תדע טעמו של בשר לפי נקניקיות שאין בהן בשר? טימטום.3: אתה מניח שאנחנו אמורים לאכול בשר וכך מוכיח שאנחנו אמורים לאכול בשר. אתה אומר שלפי זה שהחיות עשויות בשר, אנחנו יודעים שאמורים לאכול אותם. אבל מי אמר שאנחנו אמורים לאכול בשר? אם הינו אמורים לאכול בשר, הינו אמורים לאכול חיות, אבל מי אמר שאמורים לאכול בשר? חוץ מזה, גם אם נניח שאמורים לאכול בשר, איך נדע שהוא בשבילנו? כמו שאילה לא אוכלת בשר, למה אנחנו כן אוכלים בשר? אולי הבשר של החיות נועד לצבי ים, והם לא יודעים מזה? סטירה.4: "בכולבוטק פעם לקחו המבורגר לבדוק מה יש שם, ותאמיני לי שלא נעים לי לספר. מה שבטוח שאם תשמעי מה מצאו שם בפנים, את תתחילי להיות צמחונית!" - מה ההגיון במשפט? פעם לקחו המבורגר, גילו שאין בו בשר ובגלל זה היא תהפוך לצמחונית? אם היו מגלים שיש בו בשר והיו אומרים איך גידלו את החיות, אז היא הייתה אמורה להפוך לצמחונית. טימטום.5: טעם זה עניין של בחירה. אתה אומר שאתה לא אוהב פינגבלס? אם היית אוכל אותו שלוש פעמים ביום, היית אוהב אותו, היית מתרגל.