יש לי שאלה: אני עומדת

תודה לכולם ../images/Emo6.gif

קראתי את כל התגובות החמות והעצות הטובות שלכם. קבעתי תור לרופאה לתחילת חודש ספטמבר, שזה בערך כחודש לאחר סיום ההקרנות. החלטתי לעמוד על דעתי לבקש בדיקות נוספות, לפחות CT, ונראה לאן דברים יובילו. מיכל

lili the one

New member
לא לוותר לרופאים!!!!

אל תוותרי מיכל. תתעקשי על הפניה ל CT. איך המרגש? מתי מסיימת את ההקרנות?

היי לילי, קבעתי

עם הרופאה בתחילת ספט' ואני מתכוונת להתעקש לפחות על בדיקת CT, לא מתכוונת לוותר לה. אני רואה כמה זה חשוב. אני מרגישה בסדר, קצת כויות, לא נורא, מסיימת הקרנות בשבוע השני של חודש אוגוסט (לא סגור, לפעמים אני מחסירה ימים, כי ממש אין לי כוחות להגיע, והיום למשל תשעה באב', לא היה טיפול). ואיך את מרגישה? מקוה שההקרנות הולכות חלק ואין בעיות מיוחדות. מקוה שנהיה כבר מאחורי זה. מיכל

lili the one

New member
לפי מה שהבנתי אסור להחסיר ימים

בזמן ההקרנות לא? בבלינסון המחלקה לא היתה סגורה ב 9 באב. ההקרנות אצלי הולכות בסדר וחוץ מהטירטור של להגיע כל יום לבית החולים אין לי טענות. אין כויות וגם אין עייפות. להיפך התחזקתי ואפילו התחלתי לעשות ספורט (כדי לנסות להוריד במשקל את מה שהעלנו בכימו). לא נורא אוטוטווווווו את מסיימת, ובינתיים תרשי לעצמך לנוח פה ושם. ל.

נאן היי, אני בטוחה (אייקון חיבוק)

שתצליחי במלחמה הזו, כל יום היא בשבילנו מלחמה בפני עצמה, מלחמה עם מצב הרוח, עם הרצונות, עם הבעל, עם הילדים, עם עצמנו, עם המחלה, ועם מה לא? ואם זה לא הורג אותנו, זה מחשל אותנו. נראה לה כמה אנחנו חזקים, טוב? נשיקות מיכל

למעלה