יש לי שאלה,במקרה עכשיו ראיתי שאת

flowerboy69

New member
גם וגם

מה שכתבתי לך פשוט כתוב בחוברת שנמצאת בדיסק האוסף שלו שנקרא בשם זה....המשמעות היא "להסיר את הכובע" כלומר הערכה וכבוד אבל גם מה שכתבתי לך נכון-מסופר שם שזה תחביב שלו או משהו

Nilla Muffin

New member
רוי הארפר

הוא מכר של ווטרס, מלהקה אחרת (לא זוכרת איזה../=). ווטרס הזמין אותו לשיר את Have A Cigar בגלל שגילמור לא היה מוכן לשיר אותו, הוא לא רצה להביע מחאה כל כך חריפה על המרגנים, חברות התקליטים וכ"ו(אליהם בעצם מכוון השיר). (=

שוב..

את הסיבה האמיתית בשלה הארפר שר את השיר, אנו לא יודעים. גילמור אמר שהארפר הוזמן לשיר לאחר שניג'ס להם בעת ההקלטות. ווטרס אומר שהוא עצמו לא נשמע טוב בהקלטה, ולכן לקח את הארפר, שפשוט היה שם. הארפר אומר שהן ווטרס והן גילמור לא הצליחו לשיר את השיר, והוא התנדב לשיר אותו, תמורת כרטיסי-עונה למשחקי הקרירט של נבחרת אנגליה, למשך כל החיים. לדבריו, ווטרס הסכים - אבל מעולם לא נתן לו את הכרטיסים. ההשערה שלי, על סמך הכרת הנפשות הפועלות ודברים שקראתי: גילמור לא רצה כלל את השיר הזה, ואת Welcome to the Machine באלבום. הוא רצה להקליט את Raving and Drooling ו-You gotta be crazy, שני שירים שהפלויד ביצעו בהופעות כבר שנה קודם. ווטרס התעקש על HAC ו-WTTM. גילמור חשב שאם הוא יסרב לשיר, ווטרס יכנע, אך ווטרס חשב אחרת. או, אולי, גילמור היה זה שהציע את הארפר, מתוך הנחה שווטרס יסרב. בכל מקרה, ווטרס, לפחות, לא היה מרוצה מכך שהארפר הוא המוקלט באלבום. נראה לי ששניהם מתחרטים על זה. שני השירים שגילמור רצה להקליט לאלבום הופיעו בסוף ב-Animals, בתור Sheep ו-Dogs.

למעלה