יש לי שאלה בסגנון סקר !

יש לי שאלה בסגנון סקר !

השאלה היא: לאיזה פאבים\מועדונים\דאנס ברים\מסעדות אתם נוהגים לצאת? (לא חייב להיות בראשון, אך רצוי) בתשובתכם ציינו את גילכם המדויק וככה נסנכרן את התשובות! 16-18 18-20 20-22 22-24 אם יש מישהו יותר צעיר או מבוגר הוא מוזמן לענות, אין לי פשוט מושג לגבי רוב גילאי אנשי הפורום. תודה. יניב.

אז אני זקנה כבר.... 29 ....

אנחנו יושבים במקומות שהם בעיקר מסעדות / בתי קפה : פורמג'ו ארומה נאפיס לופט נו רואים שאני כבר זקנה נכון ?

את לא זקנה בכלל!

את פשוט קצת מבוגרת ... חח סתם :) מה את מזמינה בד"כ בנאפיס? תני לי 3 מנות אהובות עלייך!

ככה..אני כמעט כמוך.

באלי נאפולי ! הכי שווה ... צ'יקן דיל שזה עם הסטייק פרגית.. זיוה = נאפיס... נאפיס פטריות ובצל.. כדאי לכולכם לנסות.

אני בת 20

בראשון אני יוצאת בעיקר ל: לופט (הומפרייז לשלטון!) נאפיס ארומה קאצה אידאה ליפס לעיתים רחוקות ומועדונים לא בראשון: חממה לכת דיר

את יוצאת לאותם מקומות שאני יוצא!

איך זה שלא פגשתי אותך עד היום .....? איך קוראים לך ? איפה למדת ? איפה את בצבא ?

חחחחחחחחחחחחחחחחחח !!!!!!!!

אני בשוק! שוק טוטאלי! מה את עושה פה יא צעירה פעורה ?! הרשתי לך ללכת הביתה? גשי למשרד תכיני לי קפה מיד 2 סוכר !!! שהחלב יהיה מוקצף הפעם !!!!!!! חחחח חגי הרמ"ח החמוד עלקקקק....מחלקה ביזיונית ... קיצר.. מה.. השעה רק 7 מה את עושה פה בבית באינטרנט ?! איזה ביזיון לצה"ל.. חיל אויר הזה... וואי וואי.. קיצר תכירו חבר'ה, דובשנית זאת הפקידה שלי לשעבר.. חתמתי לה על טופס 55 והרשתי לה לעבור למחלקה אחרת היכן ששם היא תיישם את כישוריה בהכנת הקפוצ'ינו והשוקולטה שנדרש קורס מקיף לזה בבה"ד עלית בצריפין הקורס מעבר ליכולת התקציבית של מחלקתנו הדלה באמצעים ... ד"ש!

חחחחחחחח אתה עוד תתחנן שאני אכין

לך קפה
ותרגיע מהר! חגי חמוד!!!!!!!!!!!!!!!

תפסיק להיות צעיר ופעור !

זה ממש קצת שאלות ביחס לסקרנות שהרגה את החתול שהתגנב אל מתחת לטנדר הדוהר בשבילי חורשת האקליפטוסים הבוערים על ידי אש גהנום שלקחה את סדאם חוסיין מעירק המוכת עוני ורעב שנלקח מסומליה חסרת המזון הגדל בגוש קטיף הכתום כמו התפוז בפרדס מאחורי הבית שלי ! אם מישהו הבין מה שהלך פה הרגע במקלדת שידבר או שידום לעולם! :) קיצר.. אלו שאלות רלוונטיות, וחוצמזה בעזרת השאלות האלו גיליתי שהפקידה שלי משוטטת בפורום הזה... :) דוובשנית.. לא משו אישי, אבל הקפה שלי.. שלא יגיע קר ושניים סוכר לילה טוב פורום ראשון לציון.

cobainos

New member
נשמע כמו שיר של שלמה ארצי

הכוונה לחלק הראשון של ההודעה שלך. ואתה חוצפן, יש לי יתרון יומיים עליך.

אבל מי ישתחרר קודם ? מי ישתחרר לכל

המאוחר בחודש דצמבר ??? מי עובד כללי ג'ונגגגגגג חפש"ן ? :) קיצרררררררר ניו זילנד רעיון לא רע.. אחרי שאני אהיה אזרח ונדפוק באנגים במזרח לקפוץ לניו זילנד זה לא רע על הדרך ... שלמה ארצי כבוד! גיסיטו מה אתה אומר ... לדעתי השתלטנו על הפורום הזה קצת חחח מהיום שמו בישראל יקרא פורום ראשון לציון והזקנים ! חח

cobainos

New member
באמת רוצה להכנס לויכוח הזה?

מי עושה משהו בשירות שלו? מי יעבוד בפיצה ומי יעבוד בע"ה בהייטק?
אין ספק שהשתלטנו, אבל לא נורא. גם ככה אין פה יותר מידי חיים אז יסלחו לנו ויקחו את זה ברוח טובה. זקנים? הדבר הזה מת כבר הרבה זמן.

אני עם עסקי הפיצה סיימתי..

אני חושב יותר בכיוון של להקים איזה שוס ענק, סטראט אפ ענק. משו מטורף... ובו בזמן ללמוד משפטים ולהיות עו"ד מצליח ואם אני אהיה ממש עשיר אז להשתעשע עם איזו קבוצת כדורגל....... אבל עזוב את זה.. ניו זילנד... :) וכשאמרתי זקנים דיברתי עלינו! אנחנו הזקנים הכי הכי שאווים בשוקקקקק :) ברור שיסלחו... אנחנו מנקים ת'קורי עכביש מהדפים פה שדהו והצהיבו .. חח

SupeRonit

New member
אתה משעשע היום ../images/Emo6.gif

פיוטי משהו
משעמם לי ואני בצ'אט מחכה לישועה

SupeRonit

New member
"הכל דיבורים" = פאקה פאקה ../images/Emo67.gif

אתה צוחק עלי ??! כי אמרתי שאמא שלי דלוקה על זה (תרתי משמע
) באינפוזיה כל עוד היא יכולה ולכן הרדיו למטה דולק על זה

למעלה