יש לי שאלה בסגנון סקר !

שוטרים וגנבים :)

חחח אני אשקול את מילותיי בקפידה גיסיטו .... תודה על האזהרה.. האזהרה הייתה ברצינות או לא ? יש דברים בגו ?

SupeRonit

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo196.gif

אבל עדיין עובדת בשירות החוק בדרכי שלי

את אומרת את לא כחולה?@ את תכלת! :)

מה את עושה במשטרה ? גנבו לי פלאפון לפני כמעט חצי שנה..... לא עשיתם עם זה כלום! התלוננתי ולא טיפלו בתלונה... עוד מסקנה שהמשטרה מביאה שעדיף לקחת את החוק לידיים!

cobainos

New member
המשטרה לא עשתה כלום?../images/Emo12.gif

כמה מפתיע! עוד מעט תגיד גם שהמשטרה עושה עבודה קשה ולא עושה דברים מיותרים כמו להתחבא בשיחים להולכי רגל שלא עוברים במעבר חצייה עוד מעט גם תגיד ש90% מהבכירים במשטרה מושחתים עוד מעט תגיד שהמשטרה כאן לא עושה מה שצריך.

האמנם ?

האם המשטרה באמת לא עושה את עבודתה כהלכה? האם המשטרה מושחתת ועושקת כספי ציבור? האם המשטרה חדלה בביצוע ומבצעת מחדלים ? מעניין... הייתי רוצה לשמוע את תשובתכם ודעותכם...

SupeRonit

New member
../images/Emo41.gif זה כמו איך אני גילתי ש.........

בסיום הטירונות שלי המ"כ שלי ניגש אלי ואמר "תמשיכי להיות סופר" חזרתי הביתה כולי מתרגשת בנוגע לכוונה שלו ורשמתי באחד הפורומים "אולי הוא שמע שסיפרתי לחברות שלי שהכינוי שלי באייסי הוא SupeRnoit" פתאום אני רואה הודעה "" אולי המפקד פשוט ראה אותך בפורום,ולא רק שמע שהכינוי שלך זה Super...בכל אופן, בהצלחה בהמשך רונית ;) תסתכלי רגע בכרטיס אישי שלי, תראי אם אני ניראה מוכר. "
אה..איזה צעקה דפקתי שפתחתי את הכרטיס משתמש ואכן התמונה לא הותירה מקום לספק - זה היה הוא !! פאק ! איזה פדיחה - הוא ראה באותו פורום ואחרים איזה מורעלת הייתי דאז וכל המחמאות שלי על צוות המפקדים הנפלא וכו' וכו' וכו'
ודרך אגב לאותה הודעה "נרגשת" הוספתי את הסיכום המתלהב הזה (זה מצחיק אותי בפרספקטיבה של שנתיים
) שככל הנראה הוא קרא

slayer5

New member
מסעדות בפארק המדע

לק"י כי כאן בראשון אין יותר מדי מסעדות כשרות... (ולא, שווארמה שאול זה ל-א מסעדה!) דרושה: מסעדה חלבית כשרה בראשון, שהיא לא קפה ג'ו. מישהו מכיר? זה יחסוך לי דלק...

מזה לק"י ?

בת כמה את? את שומרת שבת ? מאיזה אזור את בראשון ? מה את מעדיפה ? שוקו או קפוצ'ינו ?

slayer5

New member
פשש... כמה שאלות...

לק"י לק"י זה לישועתך קיוויתי ה'. זה סוג של בס"ד. אני בת 20.5 דתייה, אז בין היתר שומרת שבת. גרה באיזור גנחום (המצאתי קיצור או שזה כבר היה?) וברור שאני מעדיפה שוקו. רצוי שוקו מקופלת/פרלינים. קפוצ'ינו זה סוג של נס, אז זה של מבוגרים... ב"הצלחה במבחנים לכל הסטודנטים!

אם באים מכיוון מערב

ו'עד 120' מימיננו.. אז פונים ימינה ואחרי 30 מטר שמאלה שם את גרה ? מה את עושה בחיים ? איזה טוב זההההה .... אני מחיה את הפורום הזה.

slayer5

New member
פששש... בקיא, הבחור...

לק"י אבל לא, אני לא גרה שם. (באיזור, אבל לא שם) רק כדי לא לייבש אותך אני אענה לשאלה ששאלת- אני סטודנטית בברילן, עובדת וחונכת פר"ח. שאר המידע לגבי יתקבל תמורת סכום סמלי שיועבר מדי חודש בהוראת קבע לחשבון הבנק שלי. (
נו, אתה חייב להתחשב, אני בקושי עובדת עכשיו כי התחילה תקופת המבחנים...) חודש טוב לכולם! ושבוע מעולה שיהיה!

השחיתות מחלחלת עד לפשוטי העם.

מה את לומדת בבר אילן ? בנדוד שלי לומד שם גם ... טכנאי רנטגן .. זה המקצוע .. היכן את עובדת ? ואיפה את חונכת בפר"ח.. בנדוד שלי כנראה גם מצטרף לזה ... זה שווה.. מימון נחמד ואם את רוצה כסף תעבדי ותעבדי יותר קשה.. וכסף זה חשוב אבל לא הכל, איפה הערכים שלך שאת פושטת יד כל כך מהר ? קצת דרך ארץ! חח אז... מתי את מזמינה אותי לארומה ? :)

cobainos

New member
אז ככה

אני בן 20. פאבים בראשון? אידאה,איימיש,ברסה כשגם השגו בר חביב אבל קצת רחוק. את הקצה הפסקתי לחבב. פאבים שאני מאד אוהב אבל לא בראשון זה לה-מורס ברחובות,שוובלה,טמפמטיישן(מי כמוך יודע
) עוד מקום ממש טוב שאני אוהב אבל כבר די רחוק זה מקום שנקרא אמרולה, זה בצומת שילת ליד מודיעין.מקום שהוא פאב עם מוסיקה זורמת והכל אבל גם שאנטי ונרגילות.לא דומה לטראבין. מועדונים:לכת,דיר, צוף בקיץ...לחממה הפסקתי ללכת (ילדודס!)

אחחח...הטמפמטיישן... וואי

אילו ימים אלו היו... שהסמואל אדאמס נשפך כמו מים והבנות ישבו על הברכיים.. הרעיון למשפט שמור לאל באנדי................ :) הייתי חייב לדחוף את זה גיסיטו.. אני במצברוח טוב היום.

fluppster

New member
אני בת 21

בד"כ אני יוצאת לנאפיס, אספרסו-בר, ו... אה, זה בערך. יש עוד הרבה פאבים ומסעדות שאני יוצאת אליהם, אבל לא משהו קבוע. כל פעם משהו חדש. לגבי מסיבות, לא ממש יוצא לי ללכת למועדונים, כי הייתי הולכת תמיד למסיבות בקיבוץ נצר סרני, אבל עכשיו הן הסתיימו!
אז גם אני אשמח עכשיו להמלצות. עדיין לא הצלחתי למצוא מועדון באמת טוב שכיף לרקוד בו (בלי לשלם המון כסף ובלי לנסוע לטיזנאמו).

חןשסק

New member
18-20

אני הולכת בעיקר: ארומה טראבין ליפס קאצה פה ושם לא בראשון- חממה/לכת מילאנו זה בערך...

למעלה