פששש, נראה לי שזה נושא כאוב אצלך
שאלתי עד כה הרבה אנשים שעשו את הבחינות האלה האחרים ללא יוצא מן הכלל מגדירים את הבחינות באוגדן כקלות בהרבה לעונמת הבחינה האמיתית. אולי אתה זה שכתבת את הבחינות? למה כ"כ חשוב לך להגן על הבחינות האלה? כשכתבתי שלוש (שלושה ) שעות ברור שלא התכוונתי לזמן המדויק! אתה מנסה לשכנע אותי שלא לקחתי 25 דקות לכל פרק? מאיפה אתה יודע מה עשיתי? ישבת איתי בחדר וראית? רק אידיוט יגיד שהוא היחיד שיודע למדוד זמן ויטען טענות מהסוג הזה . מה אתה מנסה לשכנע אותי שהשעון שלי לא מדויק? כתבתי שיש כאן זלזול בציבור. מי שקונה את האוגדן ב108 ש"ח מצפה לקבל תמורה הוגנת, גם אם אין זו הונאה מכוונת זה סוג של רמאות. אם אני אסכם את התגובה שלך בקיצור, פשוט סילפת את דברי כי לא היה לך משהו טוב להגיד, אתה אומר לי שאני לא יודע למדוד זמן עם סטופר, ועוד מנסה לתקוף אותי אישית (ברור שהשלוש-שלושה נבע משגיאת דפוס מפני שהמשפט לא היה כתוב כך במקור) אגב,בכלל לא משנה אם היכולת שלי חלשה או לא, זה אמור להיות יחסי כל הסיפור. אני מצטער אם נפגעת אבל לדעתי לקחת את הסיפור קשה מדי :זה כולה אוגדן בחינות של פסיכומטרי,מה כבר התחתנת עם זה? תתבגר. בכל מקרה אני סיימתי את הדיון איתך.