יש לי שאלה בקשר לבריאת העולם...

• פותח הנושא dlml
  • פורסם בתאריך

demoloc

New member
יש מגוון פירושים

יש את שלך , יש את הנושא עם מרד התנינים הגדולים , שזה יותר שייך למיתולוגיה יהודית , אגדות ביהדות , שאלוהים ברא את התנינים הגדולים והם מרדו בו אז הוא הרג את כולם(יש על זה טיפה בתהילים) והגירסא שהכי קרעה אותי (זה הרבי שהעלה אותי לתורה סיפר לי) שהמדענים שמצאו את העצמות הם בעצם גויים מרושעים שזייפו את העצמות הללו במעבדה כדי להרחיק יהודים מהתורה כדי שגם הם יהיו גויים

2LIRONOS7

New member
../images/Emo6.gif גדול!

הייתי מעוניין לדעת יותר (מרד התנינים), יש לך קישור?

2LIRONOS7

New member
../images/Emo6.gif גדול!

הייתי מעוניין לדעת יותר (מרד התנינים), יש לך קישור?

demoloc

New member
sorry ... זה יותר מידע כללי והמורה

שלי לתנ"ך מבינה די גדולה בתחום ... אבל אני בטוח שיש על זה מידע בכל סיפרייה או בית חב"ד...

GOTN

New member
התשובה לקונפליקט הקשה

מדענים רבים הסבירו את התופעה בתיאוריה שאומרת את הדבר הבא: אם האדם היה יכול להתקיים באותה תקופה של המפץ הגדול והיה יכול לעמוד בדיוק במרכזו והיה יכול לשרוד את כל הזמן הזה... הוא היה מרגיש שעברו 5736 שנה או מה שלא השנה העברית עכשיו.... תשס"ו לא? לא עקרוני... זה בעקרון ההסבר המדעי להפרש בין 5736 ל-15 מיליארד שנה

GOTN

New member
חחחחח

אל תשאל... אני לא ממש הייתי מרוכז כשכתבתי את ההודעה הזאת חשבתי שהשיחה מדברת על נושא אחר לגמרי סליחה... טעות שלי!

Mr GK

New member
שמעתי על תאוריה מעניינת...

שטוענת שסיפור הבריאה בשיבעה ימים אינו מדבר על "ימים". כלומר, כל יום מהווה תקופה כלשהי בהיסטוריה של היקום. לפי תאוריה, אנחנו חיים כרגע ב"יום" השביעי, מה שמסביר גם מדוע אלוהים לא מתגלה אלינו (הוא נח).
אני לא מאמין בזה, אבל זה יצירתי מאוד - תודו.

למעלה