יש לי שאלה בקשר לדגל

• פותח הנושא rlsy
  • פורסם בתאריך

rlsy

New member
יש לי שאלה בקשר לדגל../images/Emo104.gif../images/Emo10.gif

נרשמתי עם בעלי לפורום חיות מחמד. אחרי כמה ימים והודעות שכתבנו שמתי לב ששם לא משתמשים בדגל כמו בפורום שלנו. כתבתי הודעה וביקשתי שמי שרוצה יעשה זאת. מנהל הפורום החזירה לי תשובה אישית וטענה שזה קצת מוגזם שאני מבקשת את זה זה לא נושא לדיון והפורום מיועד לדיונים. זה קצת איכזב אותי התשובה הזאת למרות שהגבתי ואמרתי לה את דעתי. אתם גם חושבות שזה מוגזם לבקש להוסיף את הדגל????????? תענו לי בבקשה אם הגזמתי בבקשה! תודה בנות סיגל

rlsy

New member
שכחתי בקשר לדגל../images/Emo104.gif

חזרתי לקרוא את המסר שלה והיא טוענת ששימוש מוגזם בדגל כמו שאני ביקשתי נראה זול והמוני, וכמו בכל דבר לא צריך להגזים. דעתכם נורא חשובה לי אני נורא מאוכזת מהתגובה שלה לבקשה.

ריסי

התגובה שקיבלת מינורית לעומת מה שהתחולל בפורום פמיניזם... לא רוצה לפתוח גם פה את הדיון לכן אכתוב לך מסר פרטי.

../images/Emo104.gif לא חושבת שזה מוגזם, בכלל.

גם בשאר הפורומים שאני כותבת, אני מכניסה את ה
בראש כל הודעה. במצבנו הנוכחי - נראה לי אלמנטרי. ותגידי - חוץ מההערה הלא נחמדה, נחמד שם בפורום הזה?

rlsy

New member
מאוד נחמד רק ש........./images/Emo104.gif

הפורום חיות מחמד מאוד מאוד נחמד בעיקר למי שמגדל חיות מסוג כלשהו. האמת שבעלי מתעניין בפורום הזה יותר ממני ולכן נכנסתי לשם. בעלי מגדל תוכים והוא חולה עלייהם כמעט כמו שהוא חולה עליי, הם חלק ממנו ויש לו הרבה מה לחפש שם. ההודעה שהמנהלת כתבה לנו עשתה לי חשק לברוח משם אבל אני לא יעשה זאת!!!! חוץ מהמנהלת שאני כבר לא מסמפטת האנשים שם מאוד מאוד נחמדים והם דווקא הסכימו לקטע עם הדגל. יש לכם חיות מחמד סיגל????????

kari z

New member
דגל?

היי! אני חדשה בפורום. מה בדיוק עניין הדגל? אשמח להסבר!

rlsy

New member
אלייך kari z ../images/Emo104.gif

אז בקשר לדגל ככה. נכנס כאן מישהו לפורום שלא זכור לי בדיוק מי זה וביקש מאוד יפה שבכל הודעה שאנו כותבים בפורום נצרף את הדגל הלאומי של מדינת ישראל. הדגל הזה בימים קשים כמו שאנו נמצאים בהם היום מסמל את האחדות של העם והגאווה העצמית שלו למרות כל הפיגועים הקשים והמצב הקשה במדינה. הרעיון שלו היה נחמד והבקשה לא מוגזמת כלל לדעתי, אך אני רשומה בפורמים אחרים ושם קיבלתי הודעה ממנהלת הפורום שהבקשה שלי מוגזמת מאוד וביקשה ממני להפסיק עם זה. נורא התאכזבתי מתגובה זו של המנהלת ולכן החלטתי לשאול אותכם. כעת אני נורא אשמח אם תחווי את דעתך בהקשר, ואף תצרפי את הדגל להודעותייך בפורום. שנית ברוכה הבאה לפורום המקסים שלנו. סיגל

kari z

New member
../images/Emo104.gifלא מוגזם

בהחלט לא מוגזם, אווירה של כחול לבן אוחי תעשה לנו טיפה טוב בימים הקים! קרי

גלי88

New member
דוקא רעיון נחמד מאוד, אבל איך

מצרפים את הדגל? (תסלחו לי על הבורות) גלי

michal@gal

Active member
מנהל
מאד פשוט ../images/Emo104.gif

כשאת כותבת תגובה, מצד שמאל לנושא כתוב בסוגריים (סמיילים וסימנים לנושא), את לוחצת על זה, נפתח לך חלון עם סימנים, ואת בוחרת מה שאת רוצה. זה לאנשים שלא זוכרים בעל פה את הקיצורים של הסימנים, כמוני למשל. מיכל

jole

New member
סיגל יקרה../images/Emo104.gif

מכוון שWOLF18 היה זה שהתחיל את כל "בלאגן" הדגל אני אבקש ממנו שייכנס ויגיב לשאלתך

לילךLilach

New member
זה מוזר מאד שאת מעלה את זה כאן

אם מצטטים הודעות פרטיות שאני שולחת לתיבת המסרים האישית...אז כדאי שיהיו מדוייקות למקור נכון? למרבה המזל מישהו מהגולשים בפורום שלי שם לב להודעה המוזרה הזאת והפנה את תשומת ליבי אליה. הנה ההודעה האישית ששלחתי לסיגל: כמו בכל דבר בחיים זה לא נכון להגזים. אני מבקשת להשתמש בדגל בחכמה ולא בכל הודעה ללא סיבה ,שימוש מוגזם מבטל את האפקט שהדגל נותן ונראה זול והמוני. זה מה שכתבתי ,לא פחות ולא יותר. ותגידו לי אתם ,האם שימוש בדגל בכל הודעה ,בלי הקשר ,כשכל ההודעות מכילות רק דגלים ,זה לא משעמם והופך את הסמל היקר הזה לטפל? דוקא שימוש מבוקר בדגל כמו בשאר האייקונים ,הופך את השימוש בו למכובד ,מודגש וגורם לתשומת לב ,אם משתמשים רק בדגלים ולא באף אייקון אחר,זה מאבד את האפקט שלו ותחשבו על זה !!!! ועוד הערה: אני חושבת שזה ממש לא מכובד ,לבוא ולהתלונן על מנהל פורום בפורום אחר ,כאשר מצטטים אותו לא נכון ,מוציאם את דבריו מהקשרם ובכלל לא מגיבים למסר האישי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בתקווה שיהיה לכולנו המשך שבוע שקט ורגוע ושיהיו לנו הרבה ימים שמחים ולא עצובים. שלכם לילך - מנהלת פורום חיות מחמד

לילךLilach

New member
ועוד דבר

שכחתי להודות לך שבזכותך סיגל הנחמדה היגיעה לפורום שלנו ומהווה תרומה בהחלט מועילה וסימטית

../images/Emo104.gif תודה על המחמאה, אבל הגיעו

עוד מששתתפות מקסימות ומיוחדות לפורום בע"ח. לכולנו יש מה לתרום, מבלי כל קשר לדעות הפוליטיות שלנו. מה שמאחד אותנו בפורום "להיות הורים" זו האהבה לילדים שלנו. מה שמאחד אותנו בפורום "חיות מחמד" זו האהבה לחיות מחמד שלנו. בואו נשמור על אוירה טובה ונקיה (לפחות בפורומים). סיגל

rlsy

New member
גם אלייך עוד דבר לילך../images/Emo104.gif

גם אני מאוד נחמדה את עדיין לא מכירה אותי כדי לרמוז לי את זה אז אם ניסית לרמוז שאני לא נחמדה הבנתי את הרמז אבל זה לא מפריע לי תחשבי עליי מה שאת רוצה. הפורום של חיות מחמד מאוד מעניין אותי וזאת הסיבה שאשאר בו.

jole

New member
מה יהיה רלוונטי../images/Emo104.gif

לילך שלום, יש לי שאלה, מה צריך להיות תוכן ההודעה כדי שהדגל יהיה רלוונטי?

rlsy

New member
אני ממש בהלם!!!../images/Emo104.gif

לילך לא ניסיתי לעוות את המילים שכתבת ואמרתי בהודעה שלי בפורום הורים את מה שאמרת לי בדיוק. זה שביקשתי לצרף את הדגל לא הייתה לי כוונה להפוך אותו לנושא לדיון זאת הייתה בסך הכל בקשה ולא ציפיתי שתכה כאלה הדים. יש לי המון כבוד לדגל ואני גאה לשים אותו בכל הודעה אבל ממש לא בא לי להכנס איתך לויכוח פוליטי. שנית כל זה שהתייעצתי כאן עם חברותיי מהפורום לא סיבה לתקוף אותי בסך הכל התייעצתי איתם כמו שהייתי מתייעצת בנושא אחר. אני ממש לא ציפיתי שהבקשה הקטנה הזאת תרתיח את זעמך בצורה כזו. אני אוהבת את פורום חיות מחמד כי אני ובעלי מגדלים חיות ולכן ניכנסתי אליו אך לצערי נראה לי שנכנסתי אליו ברגל שמאל. חבל מאוד את יודעת מה הסיבה שלא כולם חושבים כמוני תגרום לזה שעם ישראל אף פעם לא יהיה מאוחד, כי במקום להיות יחד בתקופה כל כך קשה כמו שלנו אנו מתווכחות על דבר קטן כל כך.

למעלה