יש לי שאלה בקשר לדגל

• פותח הנושא rlsy
  • פורסם בתאריך

לילךLilach

New member
סיגל - את הפכת את זה לדיון ציבורי!!

להזכירך: אני כתבתי לך הודעה דיסקרטית ואישית לתיבת המסרים שלך ,במקום לענות לי לתיבת המסרים או למייל ,בחרת להפוך את הנושא לדיון ציבורי ,בפורום להיות הורים ,את טרחת לתקוף אותי אישית במקום שאני לא נמצאת בו דרך קבע ,מישהו מהפורום שלי הפנה את תשומת ליבי להודעה שלך לכן טרחתי להגיב !!!!!! מעולם לא כתבתי באף מקום שאת כן נחמדה או לא נחמדה ,פשוט סיגל ועוד משתתפים שהיגיעו אחר כך כתבו הודעות מקסימות ומחממות את הלב ורציתי להודות לך ,שלמרות הביקורת שלך היגיעו משתתפים מאד נחמדים לפורום חיות מחמד ,לא ניסיתי לרמוז כלום לגבייך ואם הבנת את זה כך,אז לצערי הבנת את כוונתי ממש לא נכון !!!!!! כמובן שאת מוזמנת להשתתף בפורום חיות מחמד ונשמח לראותך שם כמו את כולם בזרועות פתוחות ,כולנו אוהבים חיות מחמד ושמחים מאד לשתף ולעזור אחד לשני. בברכת סוף שבוע נעים ,שקט ורגוע לך וכולם
לילך - מנהלת פורום חיות מחמד בתפוז.

זה נשמע כמו נסיון לחנך...

אני סבורה שכל אחד מאיתנו מספיק בוגר כדי לבחור לעצמו את צורת הביטוי, וכל זמן שאינה פוגעת או מעליבה, היא לגיטימית בעיני. איך היית מגיבה אילו היא הייתה כותבת לך אותו הדבר לגבי השתמשך במספר גדול של סימני קריאה?!....
ולסיום, הויכוח הזה נשמע די קטנוני ולפחות מראה שלשתיכן אין בעיות גדולות יותר להתעסק איתן וגם זה משהו
והלוואי ואלו יהיו הצרות הגדולות ביותר של כולנו!

wolf18

New member
דגל../images/Emo104.gif

אין מה להיות מאוכזבת מהתגובה של לילך. היא לא מסכימה עם הענין וזה לגיטימי מצידה. אפשר לנהל איתה דיון על זה כמו שמתנהל ממש כאן אבל לא בפורום שלה שנושאו חיות מחמד. כשעלה כל הענין של הדגלים פניתי לכמה מנהלי פורומים עם נוסח ההודעה וביקשתי רשות לשים את ההודעה אצלם בפורום. למה רשות? כי תוכן ההודעה אינו נוגע לנושא הפורום. היו שהסכימו, כמו רותי והיו שלא. אלו שלא הסכימו עדיין קיבלו את ההודעות האישיות שלי עם הדגל ולא הייתה בעיה עם זה רק שהקריאה לשים דגלים לא פורסמה בפורום שלהם. הקריאה הזו מבחינת אדמיניסטרטיבית לפחות היא כמו פרסום ובכל נושא כזה מקובל לפנות למנהל הפורום לבקש רשות. אני מקווה שהבהרתי את הענין. בכלל כל הנושא הזה הפך ממשהו נחמד למקור לחיכוכים בין אנשים שרק צריכים תירוץ כדי לריב עם עצמם. חבל. גילעד

רותי ע

New member
חבל להפוך את נושא ה ../images/Emo104.gif למקור

להתנצחויות ומריבות כי אז בטוח המטרה מתפספסת. כל פורום יש לו את האווירה שלו. וכדאי להשתלב בה ולא לעלות על בריקדות שלא לצורך. מההתרשמות שלי פורום חיות מחמד הוא פורום נהדר ולילך מנהלת אותו מעולה. אני שמחה שמהשרשור הזה יצא משהו טוב-חשיפה לפורום מעניין וחשוב.

למעלה