יש לי שאלה / הצעה / רעיון

יש לי שאלה / הצעה / רעיון

מה דעתך, חברי הפורום הנכבד הזה, שנעשה וניקבע באיזה יום פגישה של חברי הפורום הזה במקום מפגש שניקבע לעצמינו ? זה יכול להיות מעניין....

תיקון טעות

מה דעתכם * אני חושב שזה יכול להיות רעיון ממש נחמד, החלפת חוויות....

python 4

New member
מפגש פורום?

לא מזמן הייתי במפגש פורום אחר והיה מאוד נחמד! אבל פה, יש לי הרגשה שאנחנו רק נצרח אחד על השני..

alma26

New member
חחח

גם לי ניראה שיהיה קרב רציני כמו אלו של ניקי ודיאן, ניקי ואשלי... אבל בכל זאת נשמע לי רעיון מעולה!

python 4

New member
כן!../images/Emo6.gif

מי רוצה להצטרף אלי לקאט פייט על השאלה מי יותר שווה - בילי או מגעול?

רונני2001

New member
חחחחחחחח... יכול להיות נחמד...

מממ... מפגש פורום... זה יכול להיות נחמד, רק ש... עוד לא ממש הספקתי להכיר את כולכם... אני בעד בכל אופן, רק שזה לא יצא ביום של החתונה של אחותי, או ביום של מפגש ההדרכה במשרדי "תפוז" (למנהלי הפורומים) או ביום ראשון או ביום רביעי.... חחחחחחחחחחחחחחח!!! (בא עם דרישות, אה... חחח
)

python 4

New member
רונני, אם אתה לא בא גם אני לא בא!

מה זה שווה, מפגש בלעדך?

רונני2001

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif../images/Emo8.gif../images/Emo45.gif

אתה יודע, כשאמרתי ש... אני לא מכיר אתכם כ"כ, חשבתי על שני אנשים שזה כן יהיה מאוד מעניין לפגוש... אותך ואת שחר...

python 4

New member
יו ריגשת אותי - ../images/Emo9.gif

אני רוצה לפגוש את שארקית פנים אל פנים ולשאול אותה איך אפשר לעמוד מול הפרצוף של בילי ולהישאר אדיש. אגב, מי מספק את הכיבוד והאפודים?

shambi

New member
יאללה סבבה!

כולם מוזמנים לבוא לבסיס כשאני נשארת שבת.. כיבוד עליי [סתם, הייתם מתים!] וזה רעיון נחמד למרות שעד שנגיע להסדר מתי איך ואיפה תצא לנו הנשמה! ראיתי מה קורה בפורומים אחרים......

python 4

New member
במפגש בו אני הייתי

מנהל הפורום סידר את כל העניין, והיו איזה 50 איש (כמעט כל הפורום). היה ממש נחמד. שחר?

python 4

New member
למה? זה ממש נחמד

להכיר במציאות אנשים שאת מדברת איתם באינטרנט. היה ערב ממש מעניין.

שארקית

New member
להכיר במציאות אנשים ../images/Emo4.gif

שלא ממש מכבדים את הדעה שלי ואת הזכות שלי להביע אותה? אמממממ..... אני צריכה לחשוב על זה. יש סיכוי שאני לא אוכל לשלוט בעצמי ואגיד פתאום את המשפט החמור מכל: "בילי מכוער וויקטור זקן ומקומט" ואז לך תדע איך אנשים יגיבו. מצטערת, לא מוכנה לקחת סיכון כזה גדול.

נו והשווצת באוסף הבולים שלך? ../images/Emo6.gif

יכול להיות נחמד לפגוש אתכם. רוב האנשים כאן - לפחות מקריאה - נראים איכותיים. (למרות שזה לא תקף בכל המקרים, באחריות).

python 4

New member
צהובי יקירי,

האוסף שלי היה מסמר הערב. מעניין את מי אתה מחשיב בתור איכותי? אני איכותי?

Dawn12

New member
בעיקרון זה אחלה רעיון

רק שעם לוח זמנים צבאי זה יהיה קצת מסובך... בכל מקרה, נחשוב על זה ונמצא פיתרון. יש הצעות למקום המפגש?

python 4

New member
כן לי יש רעיון

ג'נין. אנחנו נשתלב שם מצויין אחרי ששארקית תגיד שבילי מכוער, ואתה תוכל לאבטח אותנו.

למעלה