יש לי שאלה / הצעה / רעיון

אבל הבית שלי לא כזה גדול

אמנם הוא מספיק טוב למפגשים אינטמיים, אבל לא נראה לי שלמפגש פורום..... (אלא אם כן זאת אורגיה גדולה
אויש אני נוראי היום).

python 4

New member
אם אתה רוצה,

אפשר לוותר על המפגש ולעשות אורגיה, אבל רק אם אתה נועל קודם את מרי בארון.

איזו הצעה נהדרת..

האמת היא שההצעה ללכת למרי דווקא נחמדה, היא לבד בבית גדול גדול והיא יודעת להכין מטעמים ובכלל היא כל הזמן לבד ומחפשת לה חברה, כך שיהיה לכולנו מקום להיות בו וגם כיבוד נהדר...אבל מאחר וצריך לטוס בשביל זה לג'נואה סיטי ולא ניראה לי ששחר החייל שלנו יקבל אישור מהצבא...הייתי מציעה לבוא אליי, כמה ימים לפני פסח כך אגיש את כל הכיבוד החמץ שלא ישארו לי פירורים
אבל בשביל זה כולכם צריכים להגיע עד אשקלון....עד אז יהיה לי גם וידאו ואור יכולה להביא איתה את כל הקלטות מימים ימימה...יש מתנדבים?

alma26

New member
אשקלון לא רחוקה בכלל...

לי היא פשוט מעלה זכרונות רעים [אבל לא נורא..]...

alma26

New member
את בטוחה?

את בטוחה שאת רוצה לקחת את זה על עצמך, מדובר בהרבה אנשים, זה יפה מאוד שהצעת אבל אני חושבת שזה יותר מידי...אפשר תמיד לעשות את זה בחוץ, להפגש באיזה פארק או משהו כזה. שלא תביני אותי לא נכון אני אעדיף שזה יהיה בבית עם טלויזיה וידאו וקלטות של צח"מ, אני פשוט לא רוצה שמישהו ייטרח כ"כ בשביל להעמיד מפגש כזה. בכל אופן אם בכל זאת את מתכוונת לעשות את זה אצלך אני אשמח לבוא לפני ולעזור לך

אני לגמרי בטוחה

אחרת לא הייתי מציעה. וכבר אירחתי אצלי לא מעט חברים מפורום אחר..43 חברים שהגיעו בשיא הכייף ועשו הרבה מאוד שמיייייח. זה היה לפני שנה ביום ההולדת שלי ונמשך לאורך סופשבוע-שישישבת, כמובן שהיו כאלה שהתפזרו במשך הלילה וכאלה שנשארו עד מוצ"ש... הטירחה והכיבוד עליי...ואם תרצי לעזור אשמח מאוד. עכשיו משהרמתי את הכפפה צריכים לתאם יום וכמובן להגיע לביתי הצנוע.

alma26

New member
אני מהמרכז ויש לי מקום ל-4 באוטו...

מישהו רוצה להצטרף?

alma26

New member
עכשיו שפתרנו את זה...

קדימה אנשים תתעוררו!!! תתחילו לעלות תאריכים שנוחים לכם והרוב ייקבע! לא לשכוח להגיע במצב רוח טוב [נו וגם קצת קרבי...שראקית]

צהובוני יכול להגיע עם עלמה...

ויש עוד מקום לשלושה... ועכשיו יש לך מה לחפש באשקלון.. לא שאני חוזרת בי..אבל אם זו באמת טירחה..תמיד אפשר להעלות אופציות נוספות..אני ניידת כך שיש לי אפשרות להגיע גם לכפר-סבא

Dawn12

New member
אולי יום חמישי הקרוב?

עוד לא ברור לי איך בכלל אני אעזוב את הבסיס ואגיע לאשקלון, אבל ננסה לחשוב על דרך... מקסימום אני אגיע עם מדים

python 4

New member
ואני יאלץ לוותר...

אני גר בצפון הרחוק. אולי נעשה את זה באוקטובר הקרוב?

למעלה