יש לי שאלה חשובה לכולכם!! כנסו!

*DOR*

New member
יש לי שאלה חשובה לכולכם!! כנסו!

אתם חושבים שאנשים מחוץ לירושלם יגעיו למסיבה בי-ם בשביל: מסיבה שבה יופיעו כלא 6 דיגיביט שלוש לראש הבת ימים הדור השני ראסטה קישקשתא ואולי טי אן סוהל והגו´קר אתם חושבים שיבואו? זאת מסיבה שווה? (נ.ב.:שאר הערב תקלוט מסיבה עד הבוקר, כניסה בערך 30 - 40) אני רוצה בבקשה כמה שיותר תגובות

A&A

New member
א. מה יש לך נגד הבת-ימים?

ב. זה אפילו לא שם השיר (לשיר קוראים רחובות אפלים) אז בטח לא השם שלנו ג. מאיפה הבאת את זה שנהיה שם?? The-A

*DOR*

New member
אין לי שום דבר נגד הבת ימים! כנס...

להפך אני חושב שאתם טובים. חברים שלי אמורים לדבר איתכם בקרוב, וחוץ מזה הם אמרו לי שהם כבר דיברו איתכם וישלחו אותכם אליי באי סי קיו או באי מייל או בטלפון. איך הגעת בכלל לזה שיש לי משהו נגד הבת ימים?? וככה אמרו לי שקוראים לכם.

bobmarley

New member
אני צריך לדבר איתך גם אני מבת ים...

גם אני מבת הים הקטנה! מה האיסיקיו שלך?

A&A

New member
לכל מי שיש משהו נגד או בעד

או סתם רוצה לדבר איתי icq #28637200

A&A

New member
וחוץ מהעניין שלא נשיר שם

גם לא נהייה שם (בכלל(לפחות אני לא)) The-A

A&A

New member
בעצם כשחושבים על זה

זו יכולה להיות אחלה מסיבה זה לא יקר וזה באיזה של מועדונים בירושלים אז יכול להיות אחלה להיות שם אני אישית ממליץ! The-A

Made in ISRAEL

New member
זה תלוי... ../images/Emo27.gif

זה תלוי בשני דברים: 1. מחיר- אני לא חושבת שהרבה אנשים יגיעו למסיבה בירושלים (שבימינו עיר הקודש נחשבת למקום די נידח) אם המחיר לא יהיה הוגן - לדעתי משהו בסביבות ה- 30 ש"ח. 2. המיקום- אם המיקום הוא באמצע שום מקום ואין לשם אוטובוסים או מוניות שרות תהיה בעיה רצינית להגיע, כי הרבה אנשים לא מכירים את ירושלים ולא יסתדרו בה כמו שאפשר להסתדר בקלות בת"א. צריך גם לארגן מסיבה באמת טובה כדי שאנשים לא יתאכזבו מזה שהם הגיעו עד לירושלים בשביל חרא מסיבה... FUCK DA WORLD MICHAL

ng גבאי

New member
מבחינתי זה לא בא בחשבון

כאילו ... יש לי בעייה עם נסיעות ארוכות .... אני לא אוהב להיתקע הרבה זמן באוטובוסים וכאלה .... חוץ מזה אני עובד כל יום מ6 עד 4 אז זו תהייה די בעייה להגיע לאירוע בירושליים לחזור ולהיתעורר יום למחרת ..... וחוץ מזה .... אני די מרושש ... ויש עוד מלא מסיבות שכבר תיכננתי עלייהם ואני לא מתכוון לוותר וזה די הרבה כסף

*DOR*

New member
המקום הוא במרכז המועדונים של העיר!

המקום הוא במרכז המועדונים, בשכונת תלפיות! איפה שכל המועדונים הירושלמים. כגון: הצוללת הצהובה, האומן, התעשייה, וכו וכו וכו. אין בעיה להתמצא באיזור! וירושלים זה ממש לא מקום נידח. פשוט הסצינה לא באה הרבה לידי ביטוי שם וחבל. וזה מה שאני מנסה לעשות.

ICANNt

New member
אני חושב שאתה צריך לדבר עם

המארגנים של האימםלה כי אתם חושבים על דברים די דומים, אז אולי תנסה לברר איתם כמה הצלחה היתה להם ומה צריך לדעת בשביל להקים מסיבה כזאת

צחי טל

New member
תגובה לגבאי ומיכל

א.ירושלים זה חור אבל לא ידח זה בטוח ב.מירושלים לת"א זה בדוק על השעון 45 דקות נסיעה ג.אין פה מוניות שירות ד.אפשר להיסתדר פה בקלות באוטובוסים ומוניותה ומשהו קטן למארגנים אם כבר עושים דבר כזה תביאו להקות טובות עם ניסיון!

*DOR*

New member
תודה רבה על העצה! אבל.....

אין לי שמץ איך להגיע אליהם! אם תוכל לעזור לי בזה אני ממש אשמח!

*DOR*

New member
כנס המספר אי סי קיו שלי בפנים

116371314 כינוי: Snoop Dori Dor אני מחכה להודעה ממך. תודה.

*DOR*

New member
תודב רבה על העצה אבל....

אין לי שמץ איך להגיע אליהם! אם תוכל לעזור לי בזה אני ממש אשמח. מספר אי סי קיו שלי למטה אם אתה צריך. אי מייל: [email protected]

למעלה