יש לי שאלה חשובה לכולכם!! כנסו!

TeeAnTee

New member
אני למשל לא אגיע לכזה דבר

מילא זה היה בתל-אביב או בגוש דן, אבל אני לא אסע עד ירושלים כדי לראות את שלוש לראש בת ימים וראסטה קישקשתא (ולא שיש לי משהו נגדם), לא נסעתי בשביל הרביעיה וכלא 6 גם.

*DOR*

New member
אז זבש"ך כנס....

אם לא באת בשביל הרביעיה וכלא 6 אז אתה באמת בצרות אחי. גם בשביל snoop dogg dr. dre ו eminem בהופעה אחת לא היית בא אם ככה. מסכן 45 דקות באוטובוס. סוף העולם!!

ICANNt

New member
עם כל הכבוד ההשוואות שלך דפוקות

כלא שש (המעולים) והרביעיה (אני פחות אוהב) שווים לסנופ דוג ודרה? אין לך דבר יותר טוב להגיד? יש בעולם סדרי עדיפויות ועם כל הכבוד ירושלים היה חור ונשאר חור

TeeAnTee

New member
חחח אתה צוחק נכון?

תאמין לי אם אמינן ודר.דרה וסנופ דוג היום מופיעים בירושלים כן הייתי נוסע ומשלם הרבה כסף כדי לראות אותם. ואיך לעזאזל אתה יכול להשוות את כלא 6 והרבייעיה להם? אתה זה שבצרות אחי.

*DOR*

New member
כנראה שהגזמתי אבל.... כנסו שניכם

ההופעות הכי שוות עכשיו בקנה מידה עולמי זה סנופ דוג דר. דרה אמינם ושות´. ההופעות הכי שוות עכשיו בקנה מידה ארצי הם כלא 6. יכול להיות שהגזמתי בקשר למה שאמרתי קודם, אבל אני חושב שאם אנשים מחוץ לירושלים אוהבים מאוד היפ הופ ונמצאים בסצינה, יהנו מאוד וכדאי להם ללכת למסיבה בירושלים, שבא יופיעו כלא 6. בין אם המסיבה היא שלי או של כל אחד אחר.

*DOR*

New member
אולי הגזמתי אבל... כנסו שניכם....

ההופעות הכי שוות עכשיו בקנה מידה עולמי זה נסופ דוג דרה אמינם ושות´, הוהפעות הכי שוות עכשיו בקנה מידה ישראלי זה כלא 6. כנראה שהגזמתי אבל אני חושב שאם מישהו מחוץ לי-ם אוהב מאוד היפ הופ וללכת למסיבות והוא בסצינה (לא מחייב כמובן) אז הוא יהנה מאוד במסיבה בי-ם שבא יופיעו כלא 6. בין אם המסיבה היא שלי ובין אם של כל אחד אחר. ואם בשביל כלא והרביעיה אתה לא מוכן להגיע לי-ם אז בשביל מי כן? אם בכלל.

2gt

New member
אני מאמין שזה יצליח הכל תלוי ב

מתי זה יהיה איפה ומחיר אם הכל יהיה סביר אני מבטיח שזה יהיה בנזונה

2gt

New member
הראפרים - ניתן את המקסימום!!!

אני מדבר בשם עצמי ובשם אח שלי A&A שאנחנו בעצם "הבת-ימים" למרות שזה לא השם שלנו ניתן את כולינו גם אם יהו 10 איש רק כולל הראפרים

למעלה