יש לי שאלה ח-ש-ו-ב-ה

יש לי שאלה ח-ש-ו-ב-ה

זה קטע מהופעה או משו של פאייטסטאר וצ'ארלי ניראה שם כאילו הוא בוכה.. כנסו תגידו לי אם הוא בוכה לדעתכן...:( http://www.fightstarmusic.com/untilthen_NB.wmv אתן תבינו כבר איזה קטע ...מואה

blink me1

New member
קודם כללללללללללל

איך לעזאזל יש לך משו של פייטסטאר?!?!?! גמני רוצה!! התחננתי לאנשים שילחו דברים יא קקה!!.... ודבר שני זה בכלל לא עובד לי]]=

זה מהאתר של באסטד

גם אני התחננתי לכל העולם שישלח לי דברים אבל אין כלום חוץ מארבע סרטונים של 2 דקות כ-ל-ו-ם וזה מבאססססססס!!!! יואו את חייבת להפעיל את זה שולט ביותר אני יכולה להסתכל על זה מיליון פעם ואני אמות מצ'ארלי..(אני מפחידה את עצמי כבר ברמות)

DawnR

New member
אני יודעת על מה את מדברת....

לא בדקתי את הלינק אבל את מתכוונת ל-Until Then? אם כן - לדעתי הוא לא בוכה אבל הוא כן מתרגש....אני גאה להגיד שזה מה שגרם לי ממש לאהוב את צ'ארלי, הקטע הזה. דבר ראשון - השיר ע-נ-ק ודבר שני - זה שהוא מתרגש כשהוא שר. אני ממש יכולה להתחבר לזה. שחר.

blink me1

New member
לא יודעת.

מהחבר להקה שהכי אהבתי הוא הפך ליות הכי פחות אהוב עליי.... אנלא מבינה את כל הקטעים שלו בזמן האחרון..! זה מלחיץ ומעצבן אותי! בטח תגידו " את לא מבינה אותו אין לך זכות בלה בלה " סבבה.....אני רק אומרת מה אני מרגישה

DawnR

New member
אני מבינה אותך...

אבל אני בתור מעריצת באסטד\מעריצת מוזיקה - חצויה. כי אני לא רוצה שהם יתפרקו. ומצד שני אני מאמינה שכל אמן צריך ללכת בדרך שהוא חושב שהכי מתאימה לו. ולטעמי, צ'ארלי באמת מתאים יותר לתעשיית הרוק. הוא בעצמו אומר שהוא שונא את עולם ה"זוהר" והפופ, ושהמוזיקה זה מה שחשוב לו...ואני ממש ממש ממש מעריכה את זה. בגלל זה הוא התחבב עליי - כי אני מתחברת למה שהוא אומר. שחר.

גם אני

זה באמת שיר חזק... יש לך אותו?!? וגם אני בגלל זה מטורפת על צ'ארלי! כי חשוב לו הכי המוזיקה וכי אני מה זה מבינה אותו על זה שהוא התרגש בסרטון הזה כי כזה לא יודעת יוצא לי גם לבכות בשירים שאני מתחברת אליהם והוא עוד רשם את השיר ושר אותו אז בטח... וכל כך מתאים לו פאייטסטראר שזה רוק הקרול שלו מושלם לזה ואיןןןןןןןןן הוא מדהים!!! וד"א יש לצ'ארלי קטעים כי תחשבי איפה הוא תקוע... כל היום רודפים אחריו כל היום הוא עסוק בקושי עם זמןלעצמו ועוד יותר מזה מסכן.............

באמת?!?!

יש לךמסנג'ר? פליז שלחי ם יש לך ותרשמי לי אם יש לך מסנג'ר או אייסי בקשה =}

DawnR

New member
114548103

זה האייסיקיו שלי.... ויש לי את השיר בגרסא של הוידאו הזה של האתר...כאילו, רק העברתי את זה לmp3. נראה לי שהם לא הקליטו עדיין את השירים. ממה ששמעתי יצא להם EP (דיסק מקוצר) בנובמבר או משהו כזה. שחר.

blink me1

New member
רגע אז אם הם יתפרקו

זה בגלל שצ'ארלי לא אוהב מה שקורה עכשיו?!?! את רצינייייייייית? תיראי נכון את צודקת...זה מאוד מוערך! אבל קצת לחשוב על זה קודם! מה הוא רוצה ליות בלהקה לא מצליחה? זה הכיף שלו בחיים? לא יודעת אני פשוט שונאת לחשוב שבגללו הלהקה המדהימה הזו תתפרק!! ואני נוטרת לו על זה טינה! לא משנה מה תחשבו...זה עושה לי צביטה בלב ואני כועסת עליו..

Dark Amy

New member
זה בדיוק הקטע!!

ושוב
אף אחד לא מתפרק!!!
אבל זה בדיוק הקטע... לצ'ארלי לא אכפת אם הלהקה מצליחה או לא... הוא עם פייטסטאר כי הוא אוהב את פייטסטאר וכנ"ל לגבי באסטד... וזה רק בגלל המוסיקה ולא שומדבר אחר...

blink me1

New member
אני מעריכה את זה מאוד..............

אוף לא יודעת אם זה ככה הם כן צריכים להתפרק!! מה שווה שכל התהילה הזו שאנשיםן מתים להגיע אליה מתבזבזת על בנאדם שבכלל לא רוצה אותה?? ושלא טוב לו עם זה?? זה ממש עצוב......אז שיתפרקו כוס אמממממק! כמה שאני לא רוצה שזה יקרהההההה יואו תאמינו לי...הלהקה יכולה רק להתדרדר אם הם מגיעים למצב שאחד מהחברים בה לא אוהב את מה שהוא עושה! ובמילא יותר מתאים לו לנגן רוק...

Dark Amy

New member
הוא לא כזה סובל!! חחח

הוא בכל זאת נכנס לבאסטד מאיזשהי סיבה... ואפחד לא אמר שהוא לא נהנה שם אחרת הוא כבר מזמן היה עוזב... הוא פשוט לא שם כי הם מצליחים הוא שם בגלל המוסיקה... ופייטסטאר ובאסטד זה סגנון די דומה!!! האמת וזה מה שכל כך מיוחד אצלו

blink me1

New member
די צ'ארלי לא כזה מיוחד!!

גם מאטוש וג'יימס שם בגלל המוזיקה!! יש להם שירים שאתה שומע כאילו שהם סטייל!! סטייל לא נכתב על ידי אנשים שלא אוהבים את העבודה שלהם!! נקודה! ועכשיו....למישו יש את השיר "דה גאי דאט טורנד הר דאון" ? של מקפליייייייייייייייייייי??.......אם כן תודיעו לי ושלחו לי למסנג'ר?!!??!?! יופי טופי[[=

הוא..

הוא לא סובל ברור שהוא היה עף משם אם הוא היה סובל אבל הוא בעצמו אמר שהוא לא אוהבת את כל התהילה וכל הדברים האלה ששם אז יש בזה משהו... ופאייטסטאר ובאסטד ממממממממממממממממממממממממממממממש לא דומים! פאייטסטאר זה כזה רוק לוידעת יותר עמוק כזה...

Dark Amy

New member
זה מה שדיברנו בועידה!!

שעם באסטד הוא לא ככה... ואגב הוא כן בוכה כי יש זווית כזה שרואים את הדמעות על הלחיים והאמת שגם לי זה גרם להתאהב בו!! להתאהב ממש חח בניגוד ללנפי זה שסתם היה בלע...

DougDoug

New member
הוא באמת בוכה..

יא..כוסון שלי!!! מתאים לו לשיר רוק אבל ת'אמת אני רוצה שהוא ישאר בבאסטד לא יודעת למה אני מעדיפה אותו שם

למעלה