יש לי שאלה ח-ש-ו-ב-ה

Dark Amy

New member
האמת...

בבאסטד הוא לא נראה כזה מרוצה =/ לא שהוא הולך לשום מקום כן<??? אבל אני מעדיפה לראות אותו בפייטסטאר, כי שם הוא גורם לי לבכות... ובבאסטד הוא נותן סתם הופעות משעממות... אולי מדי פעם קפיצה והשתגעות עם הגיטרה... אבל זה אף פעם לא ברמות של ההופעות בפייטסטאר... הנה תראו בעצמכם: www.fightstarmusic.com/video.htm ומי שלא הולך לה יש שם קישור לפרובלמס משהו כזה באמצע למטה... ומשם תוכלו לשמוע את זה למחשב...

just jenny

New member
יו איזה כוסון! איך הוא בכה!!../images/Emo7.gif

זה היה כל יפה!! כוסון שלי!! אבל לדעתי בבאסטד הוא יותר מרוצה... זה היה כל כך מרגש!! ישר רואים שהמוזיקה באמת חשובה לו!! כוסון שליייי!!
זה כל כך ריגש אותי!!
איי לוב מיי צ'ארלי!! חחחחחחחח אני האמת מעדיפה שהוא ישאר בבאסטד!

SurfeR Babe

New member
או גאד הוא בוכההההה

ובקשר לכל הקטעים שלו - אי אפשר ממש לקרוא להם קטעים... נגיד הראיון - בעיקרון הוא צודק, אבל גרמו לו להיראות בנאדם חרא בראיון... זה תמיד בסוף מסתכם בנקודת מבט של הכתבים אז אי אפשר לדעת אם זה היה עד כדי כך בהגזמה... גם לי קורה שאני לא רוצה להיות במקומות וכאלה אבל מה לעשות זאת העבודה שלו, ולדעתי אי אפשר לשפוט אותו, ואם כבר אז לטובה... זאת דעתי...

אמממ...

לדעתי באמת ניראה שלא כל כך טוב לו בבאסטד... וניראה שהוא הרבה יותר נהנה אם פאייטסטאר אם זה מגיע לזה שהוא בוכההה בשיר!!! כי זה משהו יותר מרגש בשבילו מבאסטד! ובאמת השירים שלהם יותר עמוקים...

blink me1

New member
וואאאאאאווווו עבד לי!!!!!!!!!!!!!!!

באמת יותר מתאים לו רוק!! אבל לאאאאאאא שלא יעזוב את באסטדדדדדדדדדדדדדדדדדדד........ובכלל לא ראיתי שהוא בוכה!! מזה השיט הזה?!?

איך לא???

היה קטע כזה אחרי שהראו כל מיני חלקים שהם מצטלמים ביחד... אז קצת אחרי צ'ארלי כה ניגב תמצח שלו... ואז נישען העל המיקרופון ושם ידיים על העיינים וזה המשיך... תסתכלי שוב

blink me1

New member
כן כן ראיתי את זה!!

בהתחלה זה נירא כאילו הוא בוכה אבל אז הוא כזה שם את היד עם העיניים וממשיך לשיר..ולא ראיתי שום דימעה!! איזה מרגש זה אבל..יאללה......

לא רק..

זה ניראה והוא ממשיך לשיר ורואים כזה שהוא כולו רטוב אז לא יודעת אולי זה זעה.. ואז הוא שוב ממשיך לשיר ובהפסקה בין שורה לשורה הוא שוב שם כזה תיד על הפנים ובסוף בסוף בסוף הוא נישען על משהו מאחוריו.. לוידעת..\:

Dark Amy

New member
שימו לב שבין...

I`ll be waiting לבין I`ll be searching on הוא מזיז את הראש הצידה וכזה ממצמץ ורואים ממש שהוא בוכה ... אז שימו לב שם

blink me1

New member
זה ארוך אין לי כוח לחפש את הקטע שוב

בכל מקרה לא שמתי לב.....אם הוא בכה....זה ממש מרגש! זה פשוט מדהים!

iI0veBuSTeD

New member
אווווווווווווו

איזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אהבתי את השיר..אבל שלא יעזוב את באסטד!!!!!!!!!!!!!!

למעלה