יש לי שאלה לא ממש קשורה

מריה12

New member
אבל ביל הוא המלך.. והוא חתול..

ויש לי שני כלבים.. הבן פלצן.. והבת תוקעת גרפסים... לא מחונכים!

NaDaV18

New member
תראי תראי מה השעה עושה

כבר לא זכרתי שביל הוא
זכרתי אותו כ
חחחחחחחחחחחחח נו תביאי תמונה שלהם,את לא רוצה להביא לנו תמונה שלך אז תביאי לנו תמונה שלהם, לפחות זה

מריה12

New member
חחחחחחחחח זה לא היה אחרי..אבל..

לא משנה
את התמונה שלי אני רוצה להביא!! אבל זה מעלה את זה בקובץ לא קיים..
ושל הכלבים אין לי במחשב... יהיה לי אולי רק ביום שלישי הבא.. כי יש מצב שאני אשיג מצלמה דיגיטלית

NaDaV18

New member
יה מסטוליתתתתתת

את מי-את עצמך את מה-את התמונה שלך לאן-כבר אמרתי................ יש לך עוד שאלות????????

מריה12

New member
לך או לשקד.. אבל לאן לך או לשקד..

אתה רואה אתה כן נכשלת! יש אי סי קיו.. ויש מירק... ויש אי מייל.. ואודיגו.. ואת כולם יש לי חוץ מאודיגו

עו מר 5

New member
שמע גבר

אחי בוא אני אגיד לך מה עשיתי לחברה שלי שלא דיברתי איתה יומיים לפני היום הולדת בגלל סכסוך אדיר... דאגתי שהיא לא תהיה בבית ביקשתי מההורים שלה את הבית והם יצאו. שמתי לה פנסים סינים בשביל עד לחדר שלה בתוך החדר שמתי לה שושנים וורדים על כל הרצפה על המיטה הנחתי לה חלוק שכתובים עליו השמות שלנו ומתחתיו הנחתי לה שרשרת זהב מ-ד-ה-י-מ-ה שגם המחיר שלה מדהים אבל נעזוב את המחיר. איך שהיא נכנסה הביתה היא הייתה בהלם היא התחילה לבכות, אתה יודע.. אני בחיים לא אשכח את הפרצוף שלה הפרצוף הכי מתוק שראיתי בחיים שלי. לדעתי תעשה לה דבר כזה ואם אתה לא יכול תתקשר אליה עשר דקות לפני 12 בלילה כדי להבטיח שתהיה הראשון תדבר איתה עד 12. בהצלחה אחינו

NaDaV18

New member
זה בעיה,כי אני לא יכול להגיע אליה

בשעה ביחוד שהיא גרה בקצה השני של המדינה. ואנחנו לא בקשר, אני יתקשר אליה ב12:00 תודה אחי בכל זאת,

פשששש עומר....../images/Emo8.gif

יפה יפה נזירוש... אני חושבת שמה שעשית זה באמת מדהים וכל בת הייתה חולמת לדבר כזה. תמשיך ככה תרגש ותחדש :) בהצלחה !

למעלה