יש לי שאלה לא קשורה ל"אין ואווט"

שמע...

יקירי אני לא אתחיל להרצות לך פה... אב בכמה מילים... לכל אדם ואדם יש כמה גורמים שמשפעים עליו כמו הורים,בית ספר והגורם העיקרי היום ->תקשורת<- (טלוויזיה,אינטרנט וכו') ילד אשר גדל על טלויזיה ורואה את כל הדוגמניות האלה רוצה להיות כמוהן וזה מה שהיה על בר רפאלי. וזה נקרא אובדן ילדות...

אובדן ילדות או לא

אולי בר רפאלי יש שכל של של תינוק אבל אתם יכולים להיות בטוחים שהיא נהנת מהמצב שהיא נמצאת בו כרגע....כסף.....פרסום......הרבה אנשים רוצים את זה.......אולי בעתיד היא תצטער על מה שהיא עשתה אבל כרגע היא נהנת מהמצב

Adi15

New member
../images/Emo26.gifבר רפאלי../images/Emo36.gif

בוויכוח הזה אני מסכימה עם O BOY... מדובר בנערה שנכנסה לעולם הזוהר בגיל 15, מודעת מאוד למה שהיא עושה. היא רצתה לעבוד בדוגמנות
בקשר לאובדן הילדות, נכון זה לא רגיל לטוס לניו יורק להצטלם ולחזור, וזה לא רגיל שגיא פינס בא לראיין אותך אבל זו העבודה שלה
יש העובדים במקדונלד, יש כאלו שממלצרים, היא דוגמנית
היא מרוויחה מלא כסף ואני חושבת שהיא ניהנת מכל רגע.... נראה לי ששחרחר מתוק אמר שהיא יכולה לדגמן גם אחרי הצבא, אני לא מסכימה עם זה. דוגמנות זה מקצוע חולף שמתבסס בעיקר על הזדמנויות. היא ראתה חלון הזדמנויות והיא ניצלה אותו, אף אחד לא יכול להבטיח לה שעוד מספר שנים עדיין ירצו אותה לעבודה כזו או אחרת. חוץ מזה, בגרויות תמיד אפשר להשלים. ואמרו כאן שהיא מנודה, אז שינדו אותה
הכל מקנאה....

felis baby

New member
גם אני

היא הייתה בלי איפור וסתם בגדים מגעילים... והיא בכל זאת נראת מזה יפה!

למעלה