יש לי שאלה לחברי הפורום...

pippin66

New member
יש לי שאלה לחברי הפורום...

אני יודע שבאתר הרשמי יש רשימה של שירים שממופיעים בכול פרק ופרק ואפילו מתארים מה קורה בזמן שמתנגן השיר.. אבל אבוי.. בפירוט של הפרק האחרון של העונה השניה לא מופיע השיר שמתחיל בדיוק שמריסה יורה בטרי.. אולי מישהו יודע איך קוריאם לשיר הזה אני מחפש אותו בנרות!!! תודה מראש!!!

pippin66

New member
אופס...

לא שמתי לשרשרור מעלי... בכול אופן גם האתר הזה לא עוזר... הוא משתמש ברשימה של האתר הרשמי.. אולי מישהו יושיעני??

Aviad1987

New member
עכשיו שמת לב לשרשור שמעלייך?

אם כן אז תקפיד לקרא אותו ותגלה בוודאות את התשובה לשאלתך.

pippin66

New member
סבבה ושוב סליחה

העניין הוא שיש בעיה עם השיר הזה ובתור פורום של הOC אולי תהיה תשובה... שוב אני מצטער על הקטע עם השרשור לא שמתי לב.. כמו שאמרתי השיר לא מופיע ברשימה..

Aviad1987

New member
אממ

השיר כן מופיע ברשימה. והשיר מופיע גם בהודעה הנעוצה למעלה - סעיף 4. או שאנחנו לא מדברים על אותו שיר?

Aviad1987

New member
נכון, זה HIde and seek

זה השיר שמתנגן כשמריסה יורה בטריי. אני די בטוח ... אם לא אני מתנצל
ואם אתה יכול להיות יותר ספציפי באיזה חלק של הפרק השיר מושמע.

pippin66

New member
צודק! צודק!!

סליחה על ההטרדה
השיר פשוט מתחיל מהאמצע בסצינה האחרונה... אתה צודק... ולמנת שלום אני ממליץ על שני שירים נוספים.. אחד של אותה זמרת מדהימה אימוג'ן היפ כאשר היא השתתפה בלהקה Frou Frou לשיר קוראים LET GO והופיע בסרט המקסים גארדן סטייט השני לקוח מהפרק עצמו The bravery - honest mistake פשוט שיר סבבה ביותר...:) ושוב תודה וסליחה

R i s a

New member
מצטרפת ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

LOL אני יודעת שזה 252 חדשים

כאילו דהא !!! זה הכול ביום אחד ? או שאתה פשוט צובר מסרים סדרתי
?

Aviad1987

New member
חחחחחחחחחחחח

אני אגיד לך איך זה נוצר - יש קצת מסרים שאני מסנן (באמת מקרים נדירים) ויש מסרים שאני לא צריך לקרא כי זה מאנשים ששלחו פעמיים אותו מסר בטעות וכאלה. אז זה נצבר ונצבר ונצבר.

למעלה