יש לי שאלה לחברי הפורום...

Angelus

New member
נצל"ש - נכון דומה לבן מקנזי?

ראיתי את משחק הכדורסל (מכבי שולטת!) והיתה הפרסומת לסרט "לשמור אמונים" עם אדוארט נורטון ובן סטילר. ונזכרתי עכשיו את מי מזכיר לי בנג'מין מקנזי - את אדוארט נורטון! במיוחד בסרט הזה..

יש דמיון

במיוחד בתמונה האחרונה, אבל... העינים שלו כחולות ? לא הצלחתי לראות

אז אול זה אחיו האבוד ../images/Emo12.gif ?

זה לא השחקן הזה ששיחק בסרט עם ריצ'ראד גיר, שאני לא זוכרת את השם שלו, אבל בסרט ריצ'ארד גיר היה העורך דין שלו, והוא היה בכלא בגלל שהוא הרג איזה כומר ?

נ"ש נכון בשיר Maybe I'm Amazed

שומעים אנשים מדברים? זה קטע מהסדרה?ואם כן איזה קטע זה??מה אומרים בו?ומי?? חח תודההה מראשש

R i s a

New member
...../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif../images/Emo70.gifענקי לערוץ 10

יש שתי סצינות בהן השיר. השיר בו ריאן ומריסה רוקדים והיא אומרת שהיא אוהבת אותו והלוואי שהוא לא היה צריך לעזוב וריאן מסכים איתה. ואז סמאר מוצאת את סת' שבדיכאון כי ריאן עוזב...

שלטון

New member
השיר חמוד

אבל בביצוע הזה אני מרגיש מה זה מוזר. כי זה שיר ממש טוב ואם אתה שר את המילים איתו יוצא שאתה שר "maybe I'm a girl.. bla bla bla" בקול גבוה חחחחח. ואני לא girl אם לא הבנתם

שלטון

New member
הגרסא של מקרטני ממש מגניבה

כדאי להוריד גם גם הוא שר maybe I'm a man שזה יותר מתאים לי

Tinty

New member
אכן, בTV-Rip של השיר, שהופץ ברשתות

שיתוף הקבצים השונות לאחר שהוקלט ישירות מהסדרה, שומעים קולות מדברים - כתוצאה מהקלטת השיר כחלק מהפרק. הקולות שהופיעו בפרק, הם חלק מהתסריט לפרק סיום העונה הראשונה של The OC, ולכן צופי ערוץ 10 שמעוניינים לשמוע אודות ההתרחשויות במהלך השמעת השיר - המנעו מכך! ואלו שכן מעוניינים לספוילר לעצמם את סוף העונה - Risa ענתה לכם מעלי
אגב, ראוי לציין שהאנשים המעוניינים לשמוע את השיר ללא "הפרעות" מצד הפרק, או רק באיכות טובה יותר, יכולים לקנות את הדיסק המלא של Jem, שדווקא לא רע יחסית לקטגוריה המוזיקלית שבה הוא נמצא ("פופ") - אבל לא מתקרב לדיסקים המצוינים של Jet, Bloc Party, The Killers, Keane, Jimmy Eat World, Franz Ferdinand, Bright Eyes, Beck ואחרים - ובטח שלא ליצירות המופת האדירות מבית Death Cab for Cutie

למעלה