יש לי שאלה למדריכים שפה

shimonbl

New member
התחלנו עוד פעם??? ../images/Emo131.gif

כבכר אמרנו שדעתך לא קובעת נכון? ותתחילו לעבוד לפי הנחיות אחידות.

ambu

New member
מה זאת אומרת "למי יש כוח"???../images/Emo46.gif

אתה מתעסק פה עם חיים (או בעצם מוות) של אנשים אם זה התקנות החדשות שקבעו מומחים וזה מה שחושבים שיכול להציל חיים אז זה מה שצריך לעשות (אלא אם כן אתה רופא ואתה יכול לעשות מה שאתה חושב בהתאם למצב)ולא משנה מה דעתך...

זה לא משנה

בכל קורס שמועבר על ידי מדא נלמדת החייאה בסיסית מדריך שאינו מדריך על פי נוהל לא צריך להדריך כלל לא רק שהוא עושה נזק לעצמו בתור מדריך הוא גם פוגע בחולים, כיוון ש-500 רופאים יןדעים קצת יותר טוב מאיתנו החובשים

עמיחי נ

New member
את צודקת

וכמו שאת רואה,זאת הרצאה שההועברה בבית החולים קפלן, ע"י רופאים לצוותי מד"א. לכן אני מניח שניתן לסמוך על הכתוב שם בבדיקה עם הגורמים האחראים על ההדרכה. מכיוון שאני לא מתיימר להיות מדריך(הפעם היחידה שניסיתי להעביר משהו,נגמר בזה שהפחדתי כיתה שלמה של קורס 60 והרסתי את כל הדיסטנט הדבילי הזה של המדריכים..) אני ישאיר את שבירת הראש להם(בקומונה שאליה לא התקבלתי
) ואמשיך לעשות החייאות ע"פ ה15:2, אני מניח שלא יצא לי בזמן הקרוב להתקל בהחייאה כשאני לבד,ואז..אני לא מנשים(פארמדיק איים עלי לא להנשים אדם בוגר בזמן החייאת רחוב..הוא טען שזה רק פוגע בהמשך ההחייאה).

עמיחי נ

New member
הפרמדיק התן טיעונים די נכונים..

ההנשמה ללא מתנב אוויר(יש גם מסכת הנשמה שלא מסכנת אותי יותר מדי),עד כמה שהיא אינה יעילה וכו'(מבחינת נפח הנשמה), מנפחת את הקיבה, וגורמת לקח שצוות הנט"ן שמגיע יהיה אולי צריך להחדיר זונדה לקיבה, משמע, בזבוז של זמן(תראי גם שבמצגת הם טוענים כי החשיבות של החדרת טובוס היא משנית ונותנים גם עוד כמה סיבות נוספות).

לא בהכרח

זה תקף רק במקרה שהמנשים לא יודע מה הוא עושה. במידה ומנשימים כמו שצריך עם נתיב אוויר פתוח כמו שצריך מעט מאוד אוויר יעבור לקיבה יחסית, מה גם שבהנשמה נכונה הזמן בו מנשימים יהיה מועט עד להגעת אמבולנס.

עמיחי נ

New member
יכול להיות...לי לא יצא עדיין לראות.

לי עדיין לא יצא להגיע להחייאה שהתחילה בתור החייאת רחוב..

shimonbl

New member
מה שכן שימו לב שאחת משחיטת

הפרות הקדושות לפי ההמלצות החדשות של ה AHA היא שלא משנה החייאה מסונכרנת !!! העיקר שכל 30 עיסויים יכנסו 2 הנשמות אבל ללא פגיעה ברצף עיסויים

עמיחי?

איך רואים שאתה מהתחנה שלנו... זה שקוף. יש לנו איזה מיוחדות מסויימת...

אממממ

עזוב. יש פה חברה מאזורים אחרים... אבל על הקריצה שלי אתה יכול לראות על איזה דבר אני מתכוון שמייחד אותנו... אין על איזור דן התותח!

למעלה