יש לי שאלה לנשים כאן

יש לי שאלה לנשים כאן ../images/Emo62.gif

נשים יקרות ! . האם באמת נוח לכם עם הגישה המערבית שאומרת שיחסים צריכים להיות דבר חופשי ללא גבולות , או שאתם מעדיפות את הגישה המזרחית שדוגלת ביחסים סגורים ובזה שצריכים לשמור על נגיעה עד החתונה ? ..... מעוניין לשמוע תגובות .

magenta73

New member
פירומן 1998

אני גודלת בגישה ההשכלתית, שאומרת, שלפני שאתה מוציא הודעה כזו לפורום, תבדוק את עצמך. ואולי אפילו תעשה חיפוש בגוגל... ואל תקרא לזה מערב מול מזרח. אלא ליברליזציה מול פונדמנטליזם. פשוט, זה קיים גם במערב, הגישה הזו... של הנגיעה עד החתונה. לידיעתך.

האם רוב הנשים בעד שמירת נגיעה ../images/Emo35.gif

לפי מה שהבנתי מהרצאות של הרב זמיר כהן " אישה " היא יצור שהוא יותר בנוי לקשר ויותר תקשורתי מאשר " גבר " ( " אעשה לו עזר כנגדו " ) גבר הוא יותר קר פחות רגשי , יותר שכלי , לעומתו אשה היא יותר חמה ( מבחינה מנטלית ) , יותר רגישה , פחות קשורה לשכל . עכשיו תגידי לי שאני בטח שוביניסט אבל ככה זאת המציאות . מה דעתך

זמשוש

New member
הפעם זה לא שוביניסטי

זה ככה. רק תיקון לניסוח שלך יהיה שגבר לרוב פועל לפי השכל ואישה לרוב פועלת לפי הרגש (ולא שאשה פחות קשורה לשכל) אבל מה הקשר של זה לשמירת נגיעה?

אשה יותר רוצה קשר ................

ואילו גבר רוצה יותר מין כי הוא יותר טכני והראש שלו פועל כמו מכונה . אשה הרבה יותר קל לשכנע וגם להכניע מאשר גבר ( " נשים דעתן קלה " )

החברה המערבית היא חברה " גברית "

שבה הכל נימדד לפי " כוח , כסף , חיצוניות , משיכה חיצונית " , הכל הולך במהירות ובקלות בלי גבולות

" מה שבא בקלות - הולך בקלות "

לצערי ניתקלתי בהמלך חיי בבנות שחיפשו קשר קצר שבו הם יוכלו לעשות מה בא להם כולל בגידות .

תרשי לי עוד נקודה למחשבה ../images/Emo62.gif

המדינה שלנו ניבנתה על תרבות מערבית אמריקאית שהיא " תרבות גברית - מילטריסטית - כוחנית " , ולכן כל הזמן מחפשים סיפוקים מהירים ומציגים את האשה בתור אובייקט מיני שאפשר להישתמש בו ואחר כך ליזרוק

זמשוש

New member
ועדיין... מה הקשר לשמירת נגיעה?

אשה רוצה קשר..נכון... אבל כשאשה חושבת על קשר ...חלק מהקשר זה המגע (חיבוק, נשיקה, ליטוף) ואל תשכח גם שכיום... יש גם נשים שרוצות רק מין (גם אם זה נשמע לך מופרך, זה קיים) - זה חלק מהחברה הגברית שאתה טוען...

רוב הנשים לא רוצות " מין מיזדמן "

רוב הנשים היו רוצות " קשר קבוע " ולכן ניראה לי שהם היו להיתחתן מהר כמו הדוסים . למרות שזה נכון שיש גם בנות שהם יותר " גבריות " והיו רוצות " מין מיזדמן " כמו הרבה בנים , ויש כאלה שהם מולידות בלי הריון , או שהם מיתחתנות ואחרי זה זורקות את הבעל לטובת קשר אחר אם הם לא בוגדות גם בדרך לגרושין .

זמשוש

New member
לא אמרתי שרוב הנשים רוצות מין מזדמן

אמרתי שגם הן קיימות. קשר קבוע אומר יציבות אבל זה לא אומר חתונה. תתפלא אבל נשים לא ממהרות להתחתן כמו הדוסים. מה זה מולידות בלי היריון? אני חייבת לציין שקשה מאוד לקרוא את מה שאתה כותב כשאתה מכניס כל כך הרבה מרכאות והדגשות כל מילה שניה בערך... ונראה לי שאתה גולש מהדיון שלשמו פתחת את השרשור...

כן אבל איפה היו הזמנים לפני 15 שנה

שאף בחורה לא הייתה נותנת שיגעו בה עד אחרי החתונה . ב - עובדה שהיום יש הרבה מקרי אונס ואפילו סתם תלונות של בחורות על אנסים שלא קיימים בכלל . ג - אני מכיר בנות חילוניות שכן היתחתנו מוקדם בשביל לא לחכות שהם יהפכו להיות " מיזרון " ד - היום זה נעשה כל כך מגעיל ש-כל בחורה ברחוב יכול לבוא גבר ולהשכיב אותה בלי שום בעיה ואתם סתם " יורות לעצמכם ברגל " שאתם נותנות לכל אחד לעלות עליכם במקום לחכות " לאחד " . נ.ב. - אולי אני לא כמו כל רוב הגברים החילוניים שיש , אבל אני בתור גבר הייתי ניגעל מבחורה שהולכת בבגדים זנותיים , וזה שיש " זנות " זה מראה כמה גוף האישה הופך להיות דבר זול ובלי שום ערך ! .

bulb

New member
כל כך הרבה דעות קדומות

ודיסאיפורמציה... לפני 15 שנה בחורה לא היתה נותנת שיגעו בה? טוב שהזכרת לי ,אני צריך לסגור חלון אחרת תיכנס רוח פרצים ובסוף יהיה אח חדש. זנות זה זול? אין לך מושג כמה זה יקר. אולי לה זה עולה בבריאות ,אבל לי זה עולה יותר. אתה פשוט חייב לספר לי איפה אתה גר. אצלי ברחוב הבחורות פשוט לא רוצות לשכב. הן כל הזמן ממשיכות ללכת ולדבר בטלפון. לא יאמן. רגע ,אז אתה אומר בעצם שהכל קונספירציה והבנות בעצם מחכות לקיאנו "האחד" ריבס? איזה פאק. אין כפית.

הגבר ש-ישכב עם בחורה לפני חתונה

הוא יקבל עונש בשמיים שאני לא מאחל לאף אחד !!!! . ספר הזוהר של הקבלה מסביר בדיוק איזה גהנום מחכה לו

bulb

New member
וזה עוד כלום...

הגבר ש-יתחתן עם הבחורה יקבל עונש על הקרקע. האמת ,אחרי שאכלתי במקדונלדס הבנתי מה זה גיהנום. הביאו את הבחורות!

Vdrums

New member
נו ספר לנו מה כתוב בספר

שנדע אם כדאי לנו לחכות לחתונה.

Vdrums

New member
א - מאיפה אתה מביא את

המידע הזה? ב - מה הקשר? ג - אם אתה מכיר כמה כאלה זה אומר שכולן מתנהגות באותה צורה? ד - האם עשית מחקר מקיף? נ.ב אתה לא כמו רוב הגברים החילוניים שיש, כי אתה דתי, חוזר בתשובה או איך שלא תקרא לזה. חילוני אתה לא.

שתיראי ילדה בת 12 הולכת ברחוב עם

...חזייה בבקשה אל תיתפלאי למה פתאום יש מיקרים של אונס !!!
גם אל תיתפלאי למה גברים רוצחים נשים בגלל השיוויון זכויות שלכם ( ואני מצדיק את הגברים האלה !!! )

היום אפילו לא צריך לאנוס !!!!!!

מספיק שעושים אורגיות המוניות זה כבר דומה " לאונס במודע " אפילו סטוצים שעושים לבנות תמימות זה גם סוג של אונס .

זמשוש

New member
מקרי אונס

זה לא שפעם לא היה מקרי אונס... פעם פשוט לא היו מדברים על זה אלא מטאטאים את זה מתחת לשטיח, בנות היו פוחדות להתלונן. ה-ד שלך זה " שטויות במיץ ". ועד כמה שאני רוצה להגיד לך שגם ה" דיעה " שלך זה שטויות במיץ...אני לא אגיד. אופס... בעצם כבר אמרתי. סלח לי עכשיו כי הדברים שלך הרתיחו אותי ... ומרוב שאני " חמה " אני חייבת ללכת לחפש איזה " מיזרון " ואת הגבר התורן ש" יעלה " עלי.

למעלה