יש לי שאלה לנשים כאן

בחיי כמה שאת טמבלית ! ../images/Emo122.gif

אתם לא יודעים שאצל הדתיים מיתחתנים כל שבועיים במיטה ולא כמוכם רק פעם אחת בחיים !!!! . אחריי ששכבת עם כל מיני בחורים שלא שמים עלייך . את חושבת שאם תימצאי איזה סטוץ זה מה שיספק אותך לתמיד ? ....................................... הריי הגבר שיבוא אחריו הוא יגעל מימך !!!
טוב , לא כל הגברים אבל יש כאלה .

bulb

New member
הללויה! ראיתי את האור!

להתחתן במיטה? לא בטוח שיהיה מקום לכל הדודות. אני מעדיף להתחתן בבריכה.

magenta73

New member
שאני אתחיל מעכשיו

את הספירה לאחור עד שאני או תומר נתפוס עליך עצבים ונחסום אותך מהפורום?... פעם שלישית שאתה פה, בשינוי אדרת, כמובן, אבל גם פעם שלישית לא תקבל גלידה בנתיים, את רק פרובקטור ברעיונות, ניחא... אבל תזכור - מילא רעיונות מהעולם השלישי, אבל מילים לא במקום ופגיעות אישיות - וגם בלי אזהרה - אתה נחסם. שוב.

Vdrums

New member
תראה האינפרומציה שאתה

מקבל מאלוהים, או בשמו המלא, הרב זמיר כהן היא קצת מוטעה וקצת פרימיטיבית. שמירת נגיעה זה נוהג שמקובל בחברה הדתית, בעולם החילוני אשה רוצה שיהיה מגע בינה לבין הגבר וזה לא חייב להיות סקס. אני בטוח שגם אצל הדתיים זה קיים, לכל אחד יש את הצורך בחום ומגע מספק את הצורך הזה. זה טבעי וזה יצר האדם.

טוב בקיצור ......................

את כל הגברים שאת שכבת איתם את הכנסת את הבולבולים שלהם לתוכך , אבל בתת מודע את בעצם הכנסת גם את הנשמות שלהם לתוך הגוף שלך ואת לא יודעת את זה .

orrin

New member
מותק- אם הוא לא היה כזה מטומטם

לא היה מתקיים כל השרשור הזה. וזה שהיה לפניו בכינוי אחר. וזה שהיה לפניו בכינוי אחר.

יחסים חופשיים יחסים חופשיים יחסים ח

ופשיים! ושום דבר אחר לא! אני אישה שגאה לעשות סקס לפני החתונה!

לא משנה

אחרי שקראתי את השירשור גיליתי שאתה תת-רמה שטוף מוח, אז תחשיב את זה כאילו לא באמת הגבתי לך.

למעלה