יש לי שאלה עבור צבועי ה0מול שמזלזלים בימין שהוא חסר השכלה -

דיברגנט חדש

Well-known member
אתה מתבלבל בין משכיל למתורבת. אכן באקדמיה לא מלמדים תרבות דיון וגם משכילים כמו מירי רגב ודוד אמסלם מדברים כמו בשוק ואילו חסר בגרות כמו לפיד הוא אלוף הנימוס. אבל משכיל ומתורבת זה לא אותו דבר.
חבל"ז, 0מולן לא מסוגל להודות בטעותו :( כי הוא בעל דימוי עצמי מאוד נמוך ומפחד שיחשבו אותו ל-|טמבל| |נחמה|

דיברגנט חדש

Well-known member
בהתחלה חשבתי שהסמל החדש שלך קשור בשלג,כשהגדלתי נראה לי כמו טלסקופ במבט ראשון,ואכן

בשביל השכנים בשביל החיות או בשביל הכוכבים?
את האמת, יש לתת את הקרדיט לסבא שמצא את התמונה הזאת, שה0מולנים שלא יודעים אנגלית, חושבים שמדובר בביביסט במקום בביבסט וקיבלנו הפוך על הפוך, קבוצת אנשים שרואים רחוק ורוצים את הכי טוב :)

את האמת, יש לתת את הקרדיט לסבא שמצא את התמונה הזאת, שה0מולנים שלא יודעים אנגלית, חושבים שמדובר בביביסט במקום בביבסט וקיבלנו הפוך על הפוך, קבוצת אנשים שרואים רחוק ורוצים את הכי טוב :)
אם זה תיקן לך ועכשיו אתה לא מאמין שאתה שייך לקבוצת שוקולד/בבונים אז הצלחת ;)

ברמה האישיותית נראה לי יש כאן עימות של חוכמת הרחוב מול חוכמת האקדמיה.

לכל חוכמה יתרונות וחסרונות משלה.

דיברגנט חדש

Well-known member
אם זה תיקן לך ועכשיו אתה לא מאמין שאתה שייך לקבוצת שוקולד/בבונים אז הצלחת ;)

ברמה האישיותית נראה לי יש כאן עימות של חוכמת הרחוב מול חוכמת האקדמיה.

לכל חוכמה יתרונות וחסרונות משלה.
לא מעניין אותי לאיזו קבוצה משייכים אותי, אתה מוזמן לקרוא לה קבוצת שוקולד/בבונים או איזה שם שתחפוץ בו.
אני יודע שאני שייך לקבוצה שחושבים שנתניהו הוא ראש הממשלה הטוב ביותר שהיה לנו עד כה וכרגע אין לו תחליף.
אפילו בניטו שלך, שהיו לו קו"ח חיים מפוארים של אקזיט, של יידע באנגלית ברמת שפת אם הוכיח כמה הוא רחוק מנתניהו ועד שייעלה לליגה של נתניהו יעברו שנות אור.

לא מעניין אותי לאיזו קבוצה משייכים אותי, אתה מוזמן לקרוא לה קבוצת שוקולד/בבונים או איזה שם שתחפוץ בו.
אני יודע שאני שייך לקבוצה שחושבים שנתניהו הוא ראש הממשלה הטוב ביותר שהיה לנו עד כה וכרגע אין לו תחליף.
אפילו בניטו שלך, שהיו לו קו"ח חיים מפוארים של אקזיט, של יידע באנגלית ברמת שפת אם הוכיח כמה הוא רחוק מנתניהו ועד שייעלה לליגה של נתניהו יעברו שנות אור.
אני מזכיר לך שהסיבה היחידה שאני רוצה להתנקם בביבי זה המסיכות בחוץ,

הרי אתה זוכר שאני מאמין שב 99 אחוז הם אותו דבר נכון?

לגבי התפקוד הטכני בתור רוה"מ - יש פחות חשיבות ליכולת המנטלית

ולכן הרבה לא אוהבים את ביבי.

מה שחשוב זה כמה אתה מאמין שהוא מקדם אותך בתור אזרח תחת כובע של רוה"מ.

ברק היה הכי חכם בשמאל ובכל זאת נזרק מכל המדרגות כי לא אהבו את הסגנון הרגשי שלו.

דיברגנט חדש

Well-known member
אני מזכיר לך שהסיבה היחידה שאני רוצה להתנקם בביבי זה המסיכות בחוץ,

הרי אתה זוכר שאני מאמין שב 99 אחוז הם אותו דבר נכון?

לגבי התפקוד הטכני בתור רוה"מ - יש פחות חשיבות ליכולת המנטלית

ולכן הרבה לא אוהבים את ביבי.
אתה שוכח שביבי היה בתקופה שעוד לא ידעו איך לאכול את הקורונה, הוא חיקה את הסינים שהם הולכים עם מסכות גם עבור שפעת.
מה שחשוב זה כמה אתה מאמין שהוא מקדם אותך בתור אזרח תחת כובע של רוה"מ.
אכן, אני מאמין שהוא הכי קידם אותנו.
ברק היה הכי חכם בשמאל ובכל זאת נזרק מכל המדרגות כי לא אהבו את הסגנון הרגשי שלו.
אני חולק עליך לגבי ברק, זה שיש לו תואר בפיזיקה לא עושה אותו יותר חכם ובטח לא בעל חוכמת חיים.
ביבי מכניס אותו לכיס הקטן שלו בחוכמתו וראית את זה בדרוג שדרגו אותו בין ה-18 אנשים הכי חכמים בעולם.

הוא חיקה את הסינים שהם הולכים עם מסכות גם עבור שפעת
ביבי אמר שהסיבה למסיכות בחוץ היא בשביל המשמעת.

לא הייתה משמעות רפואית,אלא אם בשבילך יותר משמעת זה יותר בריאות.

אכן, אני מאמין שהוא הכי קידם אותנו.
לעניות דעתי הגישה הנכונה היא אישית ולא קבוצתית,לא סתם כתבתי "קידם אותך".

משפט שאהוב עלי:"אם כל אחד יעשה מה שטוב לו העולם יהיה טוב יותר."

ז"א במקום לחשוב מה טוב לכלל,אם כל אחד חושב מה טוב לו ומחברים את הרצונות האלה ביחד נוצר הרצון הקולקטיבי האמיתי.

הרי אין מה להתנשא,אני לא יודע מה טוב לך ואתה לא יודע מה טוב לי.

אני חולק עליך לגבי ברק, זה שיש לו תואר בפיזיקה לא עושה אותו יותר חכם ובטח לא בעל חוכמת חיים.
קודם כל לא ידעתי שיש לו תואר בפיזיקה,פשוט זה ההתרשמות ממנו.

למשל בבוז'י או זה שהחזיק את המשקפת הפוך אף אחד לא חושד שהם חכמים,יש להם את החוכמה שלהם

אבל זאת לא חוכמה אינטלקטואלית.

לגבי חוכמת חיים,להיות רמטכ"ל כבר אומר שיש לך חוכמת חיים.

אז תגיד גנץ...

וברק גם היה ראש ממשלה וניצח את ביבי - אז לפחות אם מסתכלים על זה בצורה קרה הוא מספיק חכם לנצח את ביבי.

אתה גם רואה שנהיה עשיר עלה על גל הקאנביס.

בדיעבד זה ברור שיש לו חוכמת חיים.

ביבי מכניס אותו לכיס הקטן שלו בחוכמתו וראית את זה בדרוג שדרגו אותו בין ה-18 אנשים הכי חכמים בעולם.
סתם כתבת בלוף אני לא מאמין שקנית אותה.

לידיעתך 150 זה גאון.

180 זה "גאון על חלל".

ביבי חכם מאוד וזה מתבטא בדאגה לעצמו,הוא כמובן לא הראה שום ניצני גאונות לפחות לא במישור המקובל,

היה המון זמן בשלטון ולא היה אף רעיון גאוני שאמרת וואו הוא גאון כמו שאומרים על אנשים.

דיברגנט חדש

Well-known member
ביבי אמר שהסיבה למסיכות בחוץ היא בשביל המשמעת.

לא הייתה משמעות רפואית,אלא אם בשבילך יותר משמעת זה יותר בריאות.
אני לא שמעתי שהוא אמר את זה.
הסיבה הייתה בעיקר למקומות צפופים, גם כאשר הם בחוץ, אך בכדי שלא יהיו כאלו שיפרשו צפיפות באופן שונה, הוא קבע שזה יחול בכל מקום.
אין מה לעשות זאת המציאות שיש הרבה אינטלגינטים בציבור שצריך להחליט עבורם :(
לעניות דעתי הגישה הנכונה היא אישית ולא קבוצתית,לא סתם כתבתי "קידם אותך".

משפט שאהוב עלי:"אם כל אחד יעשה מה שטוב לו העולם יהיה טוב יותר."

ז"א במקום לחשוב מה טוב לכלל,אם כל אחד חושב מה טוב לו ומחברים את הרצונות האלה ביחד נוצר הרצון הקולקטיבי האמיתי.

הרי אין מה להתנשא,אני לא יודע מה טוב לך ואתה לא יודע מה טוב לי.
אני, דווקא, התייחסתי לכלל.
קודם כל לא ידעתי שיש לו תואר בפיזיקה,פשוט זה ההתרשמות ממנו.

למשל בבוז'י או זה שהחזיק את המשקפת הפוך אף אחד לא חושד שהם חכמים,יש להם את החוכמה שלהם

אבל זאת לא חוכמה אינטלקטואלית.

לגבי חוכמת חיים,להיות רמטכ"ל כבר אומר שיש לך חוכמת חיים.

אז תגיד גנץ...
הצחקת אותי, להיות רמטכ"ל זה להיות בובה של הנחתת פקודות מלמעלה ובמקרה של הרמטכ"ל משר הביטחון ועד שהגיע לרמטכ"לות ממפקדיו.
וברק גם היה ראש ממשלה וניצח את ביבי - אז לפחות אם מסתכלים על זה בצורה קרה הוא מספיק חכם לנצח את ביבי.

אתה גם רואה שנהיה עשיר עלה על גל הקאנביס.

בדיעבד זה ברור שיש לו חוכמת חיים.
ניצח את ביבי שהוא היה פרש, אך היום לא היה לו כל סיכוי.
גם בנט הוציא אקזיט, קרי הוא טוב בעסקים, אך פוליטיקה ועסקים הם שני דברים שונים.
סתם כתבת בלוף אני לא מאמין שקנית אותה.

לידיעתך 150 זה גאון.

180 זה "גאון על חלל".

ביבי חכם מאוד וזה מתבטא בדאגה לעצמו,הוא כמובן לא הראה שום ניצני גאונות לפחות לא במישור המקובל,

היה המון זמן בשלטון ולא היה אף רעיון גאוני שאמרת וואו הוא גאון כמו שאומרים על אנשים.
להיות ראש ממשלה כשיש עליו לינץ' תשקורתי וכל הזמן מנסים להפיל אותו ובכל זאת מגיע להישגים מדיניים שאף אחד לא חלם עליהם, זה "גאון על חלל".
גאונות לא מתאפיינת רק במתמטיקה, אלא לכל תחום יש את הגאונות שלה, כמו למשל מסי שהוא "גאון על חלל" בכדורגל ולרגע לא תגיד שהוא גאון.

דגלמנגל

Well-known member
ביבי היה בתקופה שעוד לא ידעו איך לאכול את הקורונה
תפקידו היה לדעת. תפקידו חייב אותו להתייעץ עם מומחים בתחום האפידמיולוגיה, כאלה שאינם נמצאים בניגוד עניינים עם פייזר. בפייזר ידעו את ההשלכות של החיסון. זה מתגלה בחומר שחויבו לחשוף, בעקבות פסה"ד בארה"ב, במסגרת חופש המידע שם. מאיזה כיוון שלא תבחן אותו, בנושא הקורונה והחיסונים הניסיוניים, הוא מצטייר באור שלילי. כולל החוזה המושחר והחסיון ל-30 שנה, על הדיונים וההחלטות, שהובילו אותו למכור את אזרחי ישראל - בכפיה - כשפני ניסיונות לחברת פארמה.
באותה מידה, תפקידו של נהג אוטובוס, שמסיע 50 איש, לנהוג ביתר זהירות ואחריות, מרוכב אופניים, שמסיע את עצמו בלבד. אם אינו מסוגל לכך, שיחליף מקצוע.

שדרגו אותו בין ה-18 אנשים הכי חכמים בעולם.

לא נמאס לך לפמפם את הבלוף הזה? כבר הוכח שזה ברווז עיתונאי.

דיברגנט חדש

Well-known member
תפקידו היה לדעת. תפקידו חייב אותו להתייעץ עם מומחים בתחום האפידמיולוגיה, כאלה שאינם נמצאים בניגוד עניינים עם פייזר. בפייזר ידעו את ההשלכות של החיסון. זה מתגלה בחומר שחויבו לחשוף, בעקבות פסה"ד בארה"ב, במסגרת חופש המידע שם. מאיזה כיוון שלא תבחן אותו, בנושא הקורונה והחיסונים הניסיוניים, הוא מצטייר באור שלילי. כולל החוזה המושחר והחסיון ל-30 שנה, על הדיונים וההחלטות, שהובילו אותו למכור את אזרחי ישראל - בכפיה - כשפני ניסיונות לחברת פארמה.
ואכן הוא התייעץ, לרבות עם מומחים אפידמיולוגים בעולם ועובדה שהרבה ארצות הלכו בעקבותיו.
יותר מזה, עד הלום, רובם המוחלט של האפידמיולוגים מצדד במהלך לרבות היום ועל כן, ממשיכים להמליץ לקבל עוד מנות חיסון.
החיסונים הועילו וגם הזיקו תלוי פלח שוק ואין לי מושג, מה היה קורה בלעדיהם, במיוחד שהזנים היו אלימים ולא פרווה כמו היום שבהחלט אפשר להגיד שהזנים של היום הם בערך כמו שפעת.
באותה מידה, תפקידו של נהג אוטובוס, שמסיע 50 איש, לנהוג ביתר זהירות ואחריות, מרוכב אופניים, שמסיע את עצמו בלבד. אם אינו מסוגל לכך, שיחליף מקצוע.
הדוגמה שלך מחלישה את טענתך כי רוכב האופניים צריך להיזהר יותר כי הוא הרבה יותר פגיע מאשר אוטובוס.
שדרגו אותו בין ה-18 אנשים הכי חכמים בעולם.

לא נמאס לך לפמפם את הבלוף הזה? כבר הוכח שזה ברווז עיתונאי.
אני יודע שזה כואב לך, תתמודד ... |נחמה|

דגלמנגל

Well-known member
ואכן הוא התייעץ, לרבות עם מומחים אפידמיולוגים בעולם ועובדה שהרבה ארצות הלכו בעקבותיו.
יותר מזה, עד הלום, רובם המוחלט של האפידמיולוגים מצדד במהלך לרבות היום ועל כן, ממשיכים להמליץ לקבל עוד מנות חיסון.
החיסונים הועילו וגם הזיקו תלוי פלח שוק ואין לי מושג, מה היה קורה בלעדיהם, במיוחד שהזנים היו אלימים ולא פרווה כמו היום שבהחלט אפשר להגיד שהזנים של היום הם בערך כמו שפעת.

הדוגמה שלך מחלישה את טענתך כי רוכב האופניים צריך להיזהר יותר כי הוא הרבה יותר פגיע מאשר אוטובוס.

אני יודע שזה כואב לך, תתמודד ... |נחמה|
תגיד, אתה בכוונה מתעלם מדברי ומגיב שלא לעניין, או שסתם התפלק לך?
כתבתי מפורשות: מומחים בתחום האפידמיולוגיה, כאלה שאינם נמצאים בניגוד עניינים עם פייזר
כל צוות המומחים שלו, שניהל ועדיין מנהל את ה"טיפול" בקורונה - נמצאים בניגוד עניינים עם פייזר, בין אם במישרין ובין אם באמצעות מוסדות, שבהם עבדו או שעדיין עובדים; בארץ (בתי חולים, מכוני מחקר, אוניברסיטאות וכד') ובעולם (כנ"ל +WHO).

"...ועובדה שהרבה ארצות הלכו בעקבותיו."
קשקוש בלבוש. הרבה ארצות הלכו בעקבות ממצאי "המעבדה של העולם", שהוא עשה ממדינת ישראל, ללא הסכמה מדעת של תושביה.

"...רובם המוחלט של האפידמיולוגים מצדד במהלך לרבות היום ועל כן, ממשיכים להמליץ לקבל עוד מנות חיסון."
אתה כל כך לא מעודכן, שאני לא יודע אם לצחוק או לבכות. אני ממליץ לך להיכנס לאתרים, שאינם "שופרות" של הממשלה וללמוד מה באמת קורה היום בעולם.
לא צריך לדעת אנגלית לשם כך, הכל בעברית, עם ציוני מקורות ואתה מוזמן לחקור ולוודא (או לסתור, עם סימוכין!) את אמינותם:

"פרויקט אמת אחרת" - לשונית "בריאות" - במפרט בחר "חיסונים"

"מגזין זמן אמת" - לשונית "בריאות"

"חסון" עמותה למתן מידע על חיסונים - נגיף הקורונה

"ועדת החקירה האזרחית" - לשונית "עדכוני תופעות לוואי" (טבלת ההישגים של מושא הערצתך, שמשרד הבריאות התחמק מאיסופם)
קובץ להורדה: תופעות הלוואי הקשורות למנות 3,2,1 של חיסון הקורונה בישראל. הנתונים משקפים רק בין 1-3% מהשכיחות האמיתית באוכלוסיה.

עמותת "חיסונים - בחירה מושכלת" - לשונית "קורונה"

"הדוגמה שלך מחלישה את טענתך כי רוכב האופניים צריך להיזהר יותר כי הוא הרבה יותר פגיע מאשר אוטובוס"
עוד התפלקות או חוסר הבנת הנקרא? מה אתה לא מבין במלים: "נהג אוטובוס, שמסיע 50 איש"? יעני, מסיע ואחראי על חייהם של עוד 50 איש, מלבד אלה שלו.
בתאונה קטלנית של רוכב אופניים, יאבדו חיים של אדם אחד. בתאונה קטלנית של אוטובוס מלא נוסעים, יאבדו חייהם של הנהג ועוד 50 בני אדם.
מה אתה לא מבין במספר 50 ?

"אני יודע שזה כואב לך, תתמודד ... |נחמה|"
תתקדם קצת
המגזין שפרסם על האייקיו הגבוה של נתניהו מתנצל - וואלה! ברנז'ה
מתוך הכתבה: ה"ביזנס אינסיידר" לא היו הראשונים לפרסם את הנושא, אבל הם היו ללא ספק האכסניה המכובדת ביותר, שנתנו לפייק ניוז הזה גושפנקא עיתונאית.

דיברגנט חדש

Well-known member
תגיד, אתה בכוונה מתעלם מדברי ומגיב שלא לעניין, או שסתם התפלק לך?
כתבתי מפורשות: מומחים בתחום האפידמיולוגיה, כאלה שאינם נמצאים בניגוד עניינים עם פייזר
כל צוות המומחים שלו, שניהל ועדיין מנהל את ה"טיפול" בקורונה - נמצאים בניגוד עניינים עם פייזר, בין אם במישרין ובין אם באמצעות מוסדות, שבהם עבדו או שעדיין עובדים; בארץ (בתי חולים, מכוני מחקר, אוניברסיטאות וכד') ובעולם (כנ"ל +WHO).
לא, אתה פשוט מתעלם מרוב מוחלט של האפידימיולוגים ואתה מצפה שנתניהו יילך עם המיעוט הזניח, שחלקם אנשי רפואה אלטרנטיבית.
"...ועובדה שהרבה ארצות הלכו בעקבותיו."
קשקוש בלבוש. הרבה ארצות הלכו בעקבות ממצאי "המעבדה של העולם", שהוא עשה ממדינת ישראל, ללא הסכמה מדעת של תושביה.
תקרא לזה משה, עם עובדות אין להתווכח.
לא רק שהלכו אחריו, גם פנו והתייעצו עמו אישית.
"...רובם המוחלט של האפידמיולוגים מצדד במהלך לרבות היום ועל כן, ממשיכים להמליץ לקבל עוד מנות חיסון."
אתה כל כך לא מעודכן, שאני לא יודע אם לצחוק או לבכות. אני ממליץ לך להיכנס לאתרים, שאינם "שופרות" של הממשלה וללמוד מה באמת קורה היום בעולם.
לא צריך לדעת אנגלית לשם כך, הכל בעברית, עם ציוני מקורות ואתה מוזמן לחקור ולוודא (או לסתור, עם סימוכין!) את אמינותם:

"פרויקט אמת אחרת" - לשונית "בריאות" - במפרט בחר "חיסונים"
"מגזין זמן אמת" - לשונית "בריאות"
"חסון" עמותה למתן מידע על חיסונים - נגיף הקורונה
"ועדת החקירה האזרחית" - לשונית "עדכוני תופעות לוואי" (טבלת ההישגים של מושא הערצתך, שמשרד הבריאות התחמק מאיסופם)
קובץ להורדה: תופעות הלוואי הקשורות למנות 3,2,1 של חיסון הקורונה בישראל. הנתונים משקפים רק בין 1-3% מהשכיחות האמיתית באוכלוסיה.
עמותת "חיסונים - בחירה מושכלת" - לשונית "קורונה"
אני יכול לשים אותך בכיס הקטן שלי ביידע שיש לי בתחום ולהזכירך, אם אתה לא מודע לזה, אני לא התחסנתי באף מנת חיסון, אני מכיר את כל האתרים שצידדת בהם ולהבדילם, אני לא עשיתי קטיף דובדבנים, אלא קראתי הכול.
אתה לא מבין שיש הבדל עצום בין הפרט לכלל, אני נגד כפיית חיסונים כפי שנעשתה, אך כן בעד בחירה חופשית להתחסן, יש כאלו שהחיסונים הצילו אותם, כמו מוחלשי החיסון ולראיה למרות שאני לא התחסנתי, כן חיסנתי את אימי ב-3 מנות חיסון, על הרביעי וויתרתי.
"הדוגמה שלך מחלישה את טענתך כי רוכב האופניים צריך להיזהר יותר כי הוא הרבה יותר פגיע מאשר אוטובוס"
עוד התפלקות או חוסר הבנת הנקרא? מה אתה לא מבין במלים: "נהג אוטובוס, שמסיע 50 איש"? יעני, מסיע ואחראי על חייהם של עוד 50 איש, מלבד אלה שלו.
בתאונה קטלנית של רוכב אופניים, יאבדו חיים של אדם אחד. בתאונה קטלנית של אוטובוס מלא נוסעים, יאבדו חייהם של הנהג ועוד 50 בני אדם.
מה אתה לא מבין במספר 50 ?
הרבה יותר מנומס, לכתוב שלא הבנת את אשר כתבתי, זה היה מוציא אותך באור יותר חיובי.
ממליץ לך לקרוא את הפיסקה הקודמת שלי ורק אז להגיב.

Harrington

Well-known member
מנהל
איך נאורים כמוכם כמהים שילד שמנת חסר השכלה יהיה ראש ממשלתכם?
גם ילד שמנת חסר השכלה פורמלית יכול להתברר כראש ממשלה מצוין. מעולם לא הוכח שהשכלה פורמלית הופכת אדם לאינטליגנטי יותר, וגם השאלה מנין הגיע המועמד לא בהכרח משפיעה על כך (ראו למשל גנרלים בכירים שהגיעו לתפקיד והתבררו כלא מתאימים וכדו').

למעלה