ואכן הוא התייעץ, לרבות עם מומחים אפידמיולוגים בעולם ועובדה שהרבה ארצות הלכו בעקבותיו.
יותר מזה, עד הלום, רובם המוחלט של האפידמיולוגים מצדד במהלך לרבות היום ועל כן, ממשיכים להמליץ לקבל עוד מנות חיסון.
החיסונים הועילו וגם הזיקו תלוי פלח שוק ואין לי מושג, מה היה קורה בלעדיהם, במיוחד שהזנים היו אלימים ולא פרווה כמו היום שבהחלט אפשר להגיד שהזנים של היום הם בערך כמו שפעת.
הדוגמה שלך מחלישה את טענתך כי רוכב האופניים צריך להיזהר יותר כי הוא הרבה יותר פגיע מאשר אוטובוס.
אני יודע שזה כואב לך, תתמודד ...
תגיד, אתה בכוונה מתעלם מדברי ומגיב שלא לעניין, או שסתם התפלק לך?
כתבתי מפורשות:
מומחים בתחום האפידמיולוגיה, כאלה
שאינם נמצאים בניגוד עניינים עם פייזר
כל צוות המומחים שלו, שניהל ועדיין מנהל את ה"טיפול" בקורונה - נמצאים בניגוד עניינים עם פייזר, בין אם במישרין ובין אם באמצעות מוסדות, שבהם עבדו או שעדיין עובדים; בארץ (בתי חולים, מכוני מחקר, אוניברסיטאות וכד') ובעולם (כנ"ל +WHO).
"...ועובדה שהרבה ארצות הלכו בעקבותיו."
קשקוש בלבוש. הרבה ארצות הלכו בעקבות ממצאי
"המעבדה של העולם", שהוא עשה ממדינת ישראל,
ללא הסכמה מדעת של תושביה.
"...רובם המוחלט של האפידמיולוגים מצדד במהלך לרבות היום ועל כן, ממשיכים להמליץ לקבל עוד מנות חיסון."
אתה כל כך לא מעודכן, שאני לא יודע אם לצחוק או לבכות. אני ממליץ לך להיכנס לאתרים, שאינם "שופרות" של הממשלה וללמוד
מה באמת קורה היום בעולם.
לא צריך לדעת אנגלית לשם כך, הכל בעברית, עם ציוני מקורות ואתה מוזמן לחקור ולוודא (או לסתור, עם סימוכין!) את אמינותם:
"
פרויקט אמת אחרת" - לשונית "בריאות" - במפרט בחר "חיסונים"
פרויקט אמת אחרת הוא אתר החדשות האלטרנטיבי הגדול בישראל. מאז הקמתו ב-2008 מיליוני גולשים מהארץ ומהעולם קראו וצפו בכתבות ובסרטים בנושאי חדשות מגוונים
www.emetaheret.org.il
"
מגזין זמן אמת" - לשונית "בריאות"
השארו מעודכנים בכל הנוגע לבריאות בחדשות "זמן אמת" - עיתונות בלתי תלויה, נטולת אינטרסים, מהימנה, שקופה וחסרת מורא. הכנסו לקריאה.
rtmag.co.il
"
חסון" עמותה למתן מידע על חיסונים - נגיף הקורונה
hisunim.org.il
"
ועדת החקירה האזרחית" - לשונית "עדכוני תופעות לוואי" (טבלת ההישגים של מושא הערצתך, שמשרד הבריאות התחמק מאיסופם)
קובץ להורדה: תופעות הלוואי הקשורות למנות 3,2,1 של חיסון הקורונה בישראל. הנתונים משקפים רק בין 1-3% מהשכיחות האמיתית באוכלוסיה.
www.the-people-committee.com
עמותת "
חיסונים - בחירה מושכלת" - לשונית "קורונה"
"חיסונים – בחירה מושכלת" שמה לה מטרה להיות בית לנפגעי חיסונים ולאפשר גישה למידע הנוגע לבטיחות החיסונים, יעילותם, ההיבט החוקתי וההתנהלותי.
educated-choice.co.il
"הדוגמה שלך מחלישה את טענתך כי רוכב האופניים צריך להיזהר יותר כי הוא הרבה יותר פגיע מאשר אוטובוס"
עוד התפלקות או חוסר הבנת הנקרא? מה אתה לא מבין במלים: "נהג אוטובוס, שמסיע 50 איש"? יעני, מסיע ואחראי על חייהם של עוד 50 איש, מלבד אלה שלו.
בתאונה קטלנית של רוכב אופניים, יאבדו חיים של אדם אחד. בתאונה קטלנית של אוטובוס מלא נוסעים, יאבדו חייהם של הנהג ועוד 50 בני אדם.
מה אתה לא מבין במספר 50 ?
"אני יודע שזה כואב לך, תתמודד ...
"
תתקדם קצת
המגזין שפרסם על האייקיו הגבוה של נתניהו מתנצל - וואלה! ברנז'ה
מתוך הכתבה: ה"ביזנס אינסיידר" לא היו הראשונים לפרסם את הנושא, אבל הם היו ללא ספק האכסניה המכובדת ביותר, שנתנו ל
פייק ניוז הזה גושפנקא עיתונאית.