רע..../images/Emo4.gif
טוב, אני לא מהפורום, אבל רק רציתי להגיד מה בדיוק רע בצמחוניות. באופן כללי, צמחוניות זה לא דבר רע, ואני אישית לא אוכלת הרבה בשר בזמן האחרון, הושפעתי רבות מהרבה אנשים. ובכל זאת, אני לא צמחונית איך לומר.. לא צמחונית לגמרי. אני עדיין אוכלת בשר, אולי לעיתים יותר רחוקות, אבל אוכלת. אני לפעמים מזדהה עם אנשים צמחוניים, אבל יש לי גם דעה מנוגדת אליהם. תראו, גם צמחים זה משהו חי. משהו חי שגודל. אי אפשר לקרוא לצמח: ´דומם´ כי בעצם הצמח, כמו כל בעל חיים זקוק למזון משל עצמו כדי לחיות. במקרה של הצמח, הוא זקוק למים. זה האוכל שלו. אני לא מתכוונת להיסחף ולומר שגם לצמח יש רגשות וכו´ וכו´, מפני שאנשים צמחונייים הרוב אוכלים פירות וירקות, משכולנו אוכלים. אבל פשוט, הכל חי. הכל צומח. גם הפירות והירקות ככה שהם לא ממש שונים מבעליי החיים, הם זקוקים למים כדי להתפתח, בעליי החיים זקוקים למזון. הם גודלים, בעלי החיים גודלים גם כן. פשוט ככה בנוי הטבע ואני לא חושבת שאפשר ממש לשנות זאת. אולי עם השנים היו יותר ויותר צמחוניים, אבל תמיד ישארו אלה שאוכלים בשר, ככה שדי מיותר לנסות לשכנע עוד ועוד יותר אנשים. כי כל בני האדם יודעים זאת, ויש כאלה שזה לא מפריע להם. ויש בני אדם שיודעים זאת, וזה מפריע להם. אין טעם לנסות לשכנע, אם אתה רוצה להיות צמחוני אתה תהייה, אבל אם לא, אז לא. להת´ E&F