יש לי שאלה קטנה

• פותח הנושא parw
  • פורסם בתאריך

יותם17

New member
תראה...

תראה גבר, השאלה של :"איך זה?" אמור לקבל תשובה מהציפיות שלך וממה שרצית ללמוד.. יש כאלו שיהיו מבסוטים מציון כזה כי זה מה שהם רוצים, תלוי מה אתה רוצה... למשל מי שרוצה ללמוד רפואה, ייתבאס רצח מציון כזה... לכן, כך את עצמך, תראה מה אתה רוצה ללמוד, תבדוק אם אתה מתאים, ותענה לעצמך "איך זה?".. בהצלחה אח שלי!

traker

New member
הודעה להוא שקיבל 599 "בן 18" -כנסו

שאלת איך הציון שלך... אני יגיד לך מה אני חושב..שזה הציון הכי באסה בעולם!... לא יודע איך זה בשבילך , זה מה שאני חושב ואני יגיד לך גם למה כשאני עשיתי פסכומטרי למדתי מלא מלא מלא.... והצבתי לי מטרה לקבל מעל 600! ...ואם אני לא יקבל מעל 600 אני יתבאס סוף הדרך!! וזה ישבור אותי לתמיד... בסוף...קבלתי 601!.... עכשיו אתה מבין ...אם הייתי מקבל 599 שזה פחות 2 נקודות כולה... זה היה שובר אותי חבל על הזמן! לסיכום 601 זה ציון חמוד...כי יש ת 6 בהתחלה... אני חושב שאני מסוגל להרבה יותר..!! , אני מתכוון לגשת מתי שהוא סתם בשביל הכיף! להוכיח למשפחה שאני יכול יותר...

parw

New member
שמעתם????

הייתי עכשיו באתר של וואלה וקראתי שהפסיכומטרי באופן רשמי הפך אך ורק להמלצה זאת החלטה רשמית.במקום זה הבגרות באנגלית ובשפת האם ובמטמתיקה/היסטוריה תהפוך המפתח לאובירסטה אבל הכול יקרה בשנת 2003/2004 אבל לדעתכם החלטה זה תהיה לה גם השפעה על הטכניון??

mirig

New member
קצת עזרה באנגלית ../images/Emo8.gif

מאיזה אתר אפשר להוריד דוגמאות לטקסטים בהבנת הנקרא באנגלית?

פוגטיב

New member
שלום רב, שאלה לגבי מכונים

שלום, אני מתכוון להרשם לקורס פסיכומטרי בקרוב (אני מבין שזה חובה?) אחרת לא מתמצאים בכל ה"טריקים" השונים לפתרון חידות בצורה זריזה. בררתי לגבי קורסים שונים (אני גר בהרצליה), המחירים מרקיעים שחקים (4500-7000 שקלים לקורס). אני אשמח אם מישהו מכם שעשה קורס מוצלח (רק בשעות הערב!!!) ובאיזור המרכז והשרון, יוכל להמליץ לי עליו (אפשר גם במסרים אישיים). מה לגבי הקורס של קידום? האם מומלץ?

D a n n y b o y

New member
הבנת הנקרא!!

בניגוד לרוב הנבחנים- אני פשוט לא מצליח בהבנת הנקרא ובניתוח גרפים...נראה לי שזה בעיקר בגלל שאני קורא יחסית לאט (זה לא אומר שאני לא קורא, חבריי מכנים אותי תולעת ספרים). מה אני יכול לעשות? בבקשה... נראה לי שזה ההבדל בין 750 ל650... (20 שאלות, קלות יחסית= המון נקודות!!!)...

asili

New member
כמה זמן אתם חושבים כדאי ללמוד לפסיכ

הי אני מתכנן לעשות פסיכומטרי אבל אני חושב שאני אעשה בדצמבר כי אני רוצה להתכונן כמה שיותר זמן זאת תהייה הפעם השלישית שלי (כן אני עדיין חולם לקבל יותר מ700) השאלה מתי כדאי להתחיל להתכונן לקראת הבחינה בדצמבר? ועם איזה ספרים הכי טוב ללמוד?

אינטגרל

New member
שינה טובה..

למישהו יש רעיונות\עצות לדרכים לאפשר שינה טובה לפני הבחינה?

manco

New member
בבקשה תעזרו...

בקרוב אני מתחיל קורס פסיכומטרי דרך הבי"ס. הבעיה היא, שבמתמטיקה אני לא ממש תותח, ואני בקושי זוכר משהו ממה שלמדנו בבי"ס. איך מסתדרים עם זה?! בבקשה עזרה/ייעוץ

tootik

New member
מה יותר מבאס מ...

לקבל במבחן אמי"ר 233 לאחר שכבר עשיתי פסיכומטרי שנה שעברה ושם קיבלתי 133 . למה אני לא מצליחה לעבור את הנק´ הזאת???????
מישהו יודע על הבחינה באנגלית באונ´ הפתוחה? אני מתחילה ללמוד באוקטובר האם אפשר להיבחן גם שם? תודההההההההההה

נעמה18

New member
הפסיכומטרי עוד שנתיים...

תהיה אפשרות להתקבל לאוניברסיטה אך ורק עם ציוני בחינות הבגרות שלי? מה בידיוק התנאים? תודה!

הכל כתוב במכתב הפתיחה שלי

איזה מבאסים אתם! מה אף אחד לא קרא את מכתב הפתיחה שלי? כתוב שם כמעט של מה שהוחלט בקשר לקבלה ללימודים בלי פסיכומטרי, הנה הקטע המעניין: שמעתי שכבר לא צריך פסיכומטרי? רשמית: החל משנת הלימודים תשס"ד במקום הבחינה הפסיכומטרית יוכל תלמיד שיירשם לאוניברסיטה לבחור בשקלול של ציוני בחינות הבגרות החיצוניות, ללא ציוני המגן, באחד משני המסלולים: שפת אם (לשון), אנגלית והיסטוריה, או לחילופין שפת אם, אנגלית ומתמטיקה (תלוי במקצוע שברצונו ללמוד). ובתכל´ס: הצעת אפשרות חלופית הוא צעד שנכפה על האוניברסיטאות ע"י חברי הכנסת (ע"י איום בחקיקה שתאסור על האוניברסיטאות לבצע מבחני קבלה ללימודים) ובעיני האונ´ הבחינה הפסיכומטרית היא עדיין המדד שיכול לנבא הצלחה של תלמיד בצורה הכי טובה (הרי הם פיתחו את המבחן...) לכן ברוב המקצועות רף הקבלה ע"י ציוני הבגרות בלבד צפוי להיות גבוה במיוחד. לכן הפסיכומטרי מהווה עדיין בחירה טובה למי שמעוניין לשפר את סיכויי הקבלה שלו למקצוע שברצונו ללמוד. אז זהו מקווה שהחכמתם בנושא, לא ראיתי מה כתוב בוואלה - אז אם כתוב שם משהו יותר חדש אז תגידו לי ילד חורף

תיכנס ל-"קישורים" למעלה ותתרשם

תיכנס לאתרים של המכונים השונים ותראה מה הם מציעים

אל תדאג!!

יש כמה סוגים מאוד מסוימים של שאלות במתמטיקה ואתה תלמד שיטות לפתור את כולן ועוד תתרגל אותן המממווןן!! ובלי קשר - השאלות האלה ברמה ממש נמוכה אז אל תדאג בכל מקרה אם תתקל בשאלה שלא הצלחת לפתור או שהצלחת לפתור אבל לא מצאת דרך קצרה או שאפילו מצאת דרך קצרה ואתה רוצה לדעת אם יש דרך נוספת אז תעלה לכאן את השאלה וכולם ישמחו לעזור בשביל זה הפורום הזה קיים לא? ילד חורף

תהיה אפשרות

תקראי את "הודעת המנהל" שלי שם יש הרבה פרטים בנושא ולגבי תנאי הקבלה המדויקים - נוכל לדעת אותם רק כשהאוניברסיטאות יפרסמו את הידיעונים שלהם לשנת הלימודים תשס"ד (שמתחילה באוקטובר עוד שנה) ילד חורף

שוקו חם אולי?../images/Emo96.gif

גם לי היה בעיה להירדם לפני 2 הבחינות שעשיתי - כי כל היום סתם ישבתי בבית ולא עשיתי כלום. אולי אם תלך לעשות סיבוב באיזה קניון או שתלך לים או משהו כזה אז תהיה מספיק עייף כדי להירדם כמו שצריך יש מישהו שיש לו שיטה בדוקה להירדם?

שינון מילים

אתר מעולה!! אם יש לך כח לקרוא את הכל ולסכם זה יהיה ממש סבבה ויעזור גם לך וגם לכולם. אם אין לך כוח אז אני אעשה את זה בעצמי בקרוב. ילד חורף

אינטגרל

New member
הצצתי באתר, נראה נחמד..

אבל הוא יותר מדבר על למידת חומר, כגון ביקורת על מחזה.. ולא שינון מילים "יבשות"..

למעלה